Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

World Bank: Η οικονομία στο βαθύ κόκκινο...

Ο επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας, Robert Zoelick προειδοποιεί πως η κρίση μεγαλώνει καλώντας παράλληλα την Κίνα να επιταχύνει τις δομικές μεταρρυθμίσεις για να βοηθήσει την ανάπτυξή της.

«Η χρηματοοικονομική κρίση στην Ευρώπη έχει γίνει κρίση κρατικού χρέους, με σοβαρές επιδράσεις στη νομισματική ένωση, στις τράπεζες και στην ανταγωνιστικότητα κάποιων χωρών», δήλωσε σε συνέδριο στο Πεκίνο για το μέλλον της Κίνας.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να αντιμετωπίσουν τα ζητήματα του χρέους, των δαπανών, των φορολογικών μεταρρυθμίσεων για να ενισχύσουν την ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα και την εμπορική πολιτική που έχει βαλτώσει», πρόσθεσε, προειδοποιώντας ότι η παγκόσμια οικονομία εισέρχεται σε μια νέα danger zone αυτό το φθινόπωρο.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]