Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να δοθούν πραγματικές εξουσίες στον λαό για να δοθούν οι πρέπουσες λύσεις

  • Οι εξεταστικές της Βουλής, δεν θα μπορούσαν να βρουν ούτε τον ένοχο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Τα πράγματα δείχνουν, και μακάρι ψεύτης να βγω, πως όχι μόνο η υπόθεση Βατοπεδίου αλλά και η υπόθεση Ζήμενς πάει για κλείσιμο. Κουκούλωμα θέλετε να το πείτε; Πείτε το.

Η δική μου εντύπωση είναι πως οι εξεταστικές επιτροπές της Βουλής δεν θα μπορούσαν να βρουν ένοχο ούτε σε εξώφθαλμες περιπτώσεις, όπως αυτή της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Δηλαδή οι επιτροπές αυτές μας είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ως κοινωνία. Μέχρι και επιζήμιες.

Διότι αθωώνουν, μη δυνάμενες να εντοπίσουν ενόχους και ευθύνες, πλευρές ενός πολιτικού συστήματος, του οποίου η σήψη, για να το πω κομψά, έχει ξεπεράσει κάθε όριο λήψης έκτακτων μέτρων. Κοινώς “μας πνίγουν τα σκατά” και οι αξιότιμοι και ακριβοπληρωμένοι βουλευτές μας, δεν μπορούν να βρουν ούτε μία από τις τρύπες του βόθρου.

Εχουμε έγκλημα. Οχι ένα. Εχουμε πολλά εγκλήματα. Εγκλήματα διαρκείας. Και όμως δεν έχουμε ενόχους. Ούτε έναν ένοχο. Ακόμη και όσοι ομολόγησαν κυκλοφορούν ελεύθεροι. Τέτοια παραγωγικότητα οι εξεταστικές των βουλευτών…

Θα σας πως γιατί δεν βρίσκουν ενόχους οι κ.κ. βουλευτές-αντιπρόσωποί μας (ο θεός να τους κάνει).

Δεν βρίσκουν ενόχους, όχι γιατί οι δράστες έκαναν τόσο καλά την δουλειά τους και έσβησαν όλα τα ίχνη τους. Δεν βρίσκουν ενόχους γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ. Μάλιστα.

Και δεν θέλουν να τους βρουν γιατί αν γίνει παραπομπή κάποιου με σοβαρές κατηγορίες και κινδυνέψει αυτός ο κάποιος να πάει φυλακή με σοβαρά χρόνια, θα αρχίσει να μιλάει. Τι να μιλάει! Να κελαηδάει. Και τότε θα αρχίσει το πραγματικό πανηγύρι. Διότι, όλοι έχουν στοιχεία για όλους.

Γι’ αυτό επιμένω για εξεταστικές στις οποίες θα μετέχουν και ΚΛΗΡΩΤΟΙ πολίτες. Ναι, κληρωτοί πολίτες. Με κλήρο, με λαχνό. Οπως προβλέπει η δημοκρατία. Εξεταστική από βουλευτές ΚΑΙ κληρωτούς πολίτες. Διακόσιοι είναι αρκετοί.

Και τότε όλα τα εγκλήματα θα βρουν τον ένοχό τους.

Θραξ ο Αναρμόδιος

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]