Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και όμως ο Παπανδρέου έχει ένθερμους υποστηρικτές...!

  • Και όμως, υπάρχουν ακόμη αμετανόητοι...
Στην ανάρτηση "Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει", επώνυμος αναγνώστης επιτέθηκε κατά του συντάκτη του κειμένου και ένθερμα υπερασπιζόμενος την πολιτική, τις τακτικές και την εν γένει πρακτική που ακολουθεί ο πρωθυπουργός, κατηγορεί (ναι, κατηγορεί) τον συμπολίτη του που γράφει ανώνυμα (έχει άραγε σκεφτεί ποιοί λόγοι του έχουν επιβάλλει την ανωνυμία;) και τον κατηγορεί ότι είναι ούτε λίγο, ούτε πολύ, χουντικός!!!
Σαν ιστολόγιο δεν θέλουμε να εμπλακούμε ή να κριτικάρουμε τα γραφόμενα του ένθερμου υποστηρικτή του πρωθυπουργού. Εξάλλου, ο καθένας μπορεί να έχει τις δικές του θέσεις, πολιτικές τοποθετήσεις ή συμπάθειες στον πολιτικό χώρο. Στην πράξη, ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά ή πολύ διαφορετικά, αλλά είπαμε... ο καθένας έχει το δικό του πρίσμα. Στα επιχειρήματα ίσως να χωλαίνει κάποιος, αλλά αυτό ας κριθεί από εσάς...

Η επιστολή του ένθερμου - αμετανόητου υποστηρικτή του Γιώργου Παπανδρέου
Ούτε ελάχιστη αξιοπρέπεια θα έβλαπτε!...
(Αλλά φαίνεται ότι ούτε αυτή έχει ο συντάκτης του παραπάνω κειμένου)
Δεν έχετε το θάρρος να βάλετε το όνομά σας κάτω από ένα κείμενο, όταν μάλιστα αυτό το κείμενο επιτίθεται σκαιότατα στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας (ναι της πατρίδας σας) και σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού Λαού (ναι τους συμπατριώτες σας – εκτός αν δεν νιώθετε ότι έχετε στη ζωή κανέναν άλλο εκτός από τον ΕΑΥΤΟΥΛΗ σας…)
Ο συντάκτης «δεν είναι νεοδημοκράτης»… ή απλά ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ τόσο πολύ που ψήφισε 2 φορές τον χειρότερο πρωθυπουργό από την ίδρυση του ελληνικού κράτους, τον ακαταλληλότερο κ. Καραμανλή;;; Το σίγουρο είναι ότι ντρέπεται για τον εαυτό του…
Οι γαλάζιες παρωπίδες που φοράει, δεν του επιτρέπουν να βλέπει ότι ενώ από το 2004 μέχρι και το 2009 μια συμμορία κατέστρεφε τη χώρα (σε όλους τους τομείς), οι συμπεριφερόμενοι ως αμνοί οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας, έκαναν τουμπεκί. Σε αντίθεση με τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, που όταν δεν τους αρέσει κάτι στην κυβέρνησή τους, έστω και μερικούς μήνες από την ανάληψη της εξουσίας (όχι 5 χρόνια μόκο ρε παιδιά…), κράζουν ασύστολα, όπως τον τελευταίο καιρό καλή ώρα!
Η σαπίλα όμως της ανάρτησης (και ενός διεστραμμένου μυαλού που κρύβεται από πίσω;) μεγαλώνει στη συνέχεια: Περιγράφει το ΠΑΣΟΚ με χαρακτηρισμούς που ταιριάζουν μόνο στις κυβερνήσεις Καραμανλή και Μητσοτάκη! Αφήνει εκτός τόπου και χρόνου υπονοούμενα για τον Πρωθυπουργό της χώρας και φυσικά υπερασπίζεται με πάθος φασιστικές συμπεριφορές, κατηγορώντας την κυβέρνηση που τις πολεμά, ως… φασιστική!!!
Ποιός, εκτός από φίλο της Χούντας, θα υπερασπιζόταν σήμερα Χουντικούς νόμους; Τους εγκληματικούς για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας νόμους των κλειστών επαγγελμάτων του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Γεωργίου Παπαδόπουλου!
Ποιος θα αποκαλούσε το ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης, υπέρ της διασφάλισης του κοινού συμφέροντος, «χουντικό» ;;
Ποίος μπορεί να κατηγορεί τα «παιδιά του ΠΑΣΟΚ» ως «προσκυνητές του ΔΝΤ» όταν η προηγούμενη κυβέρνηση δανείστηκε συνολικά όσο ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις από το 1974 μέχρι το 2004;;; Και δανείστηκε για να τα μοιράσει σε ημέτερους ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ, ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΑ κλπ κλπ κλπ…
Συνεχίστε λοιπόν να συμπεριφέρεστε εσείς και οι όμοιοί σας να κατεβήκατε μόλις από τον Άρη, απλά και μόνο γιατί δεν μπορείτε πλέον να κλέβετε το κράτος και να τρώτε με δέκα μασέλες! Η ιστορία θα σας κρίνει και θα σας δώσει τη θέση που σας αξίζει: Μια θέση στη λήθη! Τη θέση που αρμόζει στους προδότες…
Φάνης Παναγιωτόπουλος
Έλληνας Πολίτης

Σχόλιο ιστολογίου: Δεν ξέρω τι να πρωτορωτήσω, αλλά θα αρκεστώ σε μία απορία: Ο κύριος Παναγιωτόπουλος, μένει στην Ελλάδα;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. ο κύριος, θα είναι προφανώς απο αυτούς της κλαδικής, που τόσο απλόχερα ταϊσε το ΠΑΣΟΚ και τόσο απλόχερα πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι που δέν φάγαμε. Τόσο φανατισμό, δεν μπορώ να τον εξηγήσω. Και για τα δύο αποτυχυμένα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λέγει ο χριστιανός;

    Αν υπήρχε λίγο φιλότιμο θα πετούσαμε έξω με τις κλωτσιές τον Τσολάκογλου του ΔΝΤ που υποθήκευσε το μέλλον της πατρίδας μας στους τοκογλύφους και που επιβουλεύεται την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας "για να έχει ησυχία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί σχολίου θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στο εξής: το 2004 ο κύριος Παπανδρέου σε απόλυτους αριθμούς (επειδή βαυκαλίζεστε με το ποσοστό 40%) πήρε 3.000.000 ψήφους και έγινε αξιωματική αντιπολίτευση. Το 2009 και πάλι 3.000.000 πήρε και έγινε κυβέρνηση. ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ . ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ., ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΩΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ, ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΤΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Παναγιωτόπουλε, δεν ξέρω εάν είναι χρόνιο το πρόβλημά σας ή εάν συνδεέται με την καλοκαιρινή ζέστη αλλά μπορώ να σας πληροφορήσω για δυο πράγματα που αφορούν το χρέος:
    1. Στα 5,5 χρόνια του Καραμανλή το χρέος αυξήθηκε κατά 73 δισ ευρώ (262-189). Σημειώστε ότι με μέσο όρο 12 δισ ευρώ τόκους των δανείων του Σημίτη έχουμε άθροισμα 66 δισ (12Χ5,5). Άρα το σύνολο σχεδόν της αύξησης του χρέους από τη Ν.Δ. είναι από τα χρέη που άφησε το πασόκ το 2004.
    2. Στους 10 μήνες που έχουμε τον Παπανδρέου η αύξηση του χρέους έχει ξεπεράσει 35 δισ. ευρώ, δηλαδή πάνω από 50% από όσα αύξησε η Ν.Δ. σε 5,5 χρόνια.
    Εάν καταλάβαινες τί σου γράφω θα έπρεπε να θεωρείς το κολοκόμμα σου πολύ τυχερό που έχει τόσο υποτονική και άχρηστη αντιπολίτευση, που δεν μπορεί να σας ξεμπροστιάσει ακόμη και όταν είνα ξεκάθαρο ότι ο βασιλιάς σας είναι γυμνός.

    http://lamogios.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΟΙΠΟΝ κε ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ

    ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
    ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΤΟ 1994 ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ (ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΜΠΤΟΙ) ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΥΧΑΘΗΚΑ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
    ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΖΗΣΑ ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009. ΠΙΣΤΕΥΑ (Ο ΑΦΕΛΗΣ) ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ. ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙ. ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΨΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΩ) ΑΦΕΛΕΙΑ?
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ 'Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ (ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ) ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ?
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ? ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ? ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΚΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΦΕΡΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ "ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ" ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΛΔ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΒΡΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΥΝΗΓΗΤΟ. ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΤΣΙΡΑΚΙΑ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΡΕΜΑΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ.
    ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ. ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ:
    "ΚΡΕΙΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ"

    ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητό Ιστολόγιο,

    είναι η πρώτη φορά που γράφω σχόλιο, αν και είμαι καθημερινός αναγνώστης του παρόντος. Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τους διαχειριστές για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και για τα ενδιαφέροντα άρθρα που αναρτούν.
    Αναφορικά με τον κύριο "Παναγιωτόπουλο" - αν τον λένε έτσι - απάντησαν οι προηγούμενοι φίλοι αναλυτικότατα! Απλά θέλω να του πω ότι κάνοντας μια βόλτα από την ακράια φιλοκυβερνητική εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" του γνωστου συγκροτήματος των νταβαντζήδων, ας κοιτάξει τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία σε ποσοστό 70% είναι κατά της πολιτικής του απατεώνα Πινόκιο, υιού της Μάργκαρετ και αδελφού του Νικ... Είναι όλοι αυτοί φασίστες και δεξιοί; ΌΧΙ! Λοιπόν κύριε Παναγιωτόπουλε, ξεκολλήστε και πηγαίνετε να κάνετε καμιά εξέταση ούρων που και που, δε βλάπτει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ μένω σε χωριό της Μακεδονίας. Ο γείτονάς μου είναι γύρω στα 80 και μαζεύει τους άλλους ΠΑΣΟΚους της γειτονιάς και τους κάνει κήρυγμα για το πόσο άψογος είναι ο ΓΑΠ - πέρυσι δε παραλίγο να πεθάνει, επειδή κυβερνούσε ακόμη ο Καραμανλής.. Δύο τινά υπάρχουν: ή να είναι τόσο φανατικός - τυφλός, ή να παίρνει μηνιαία επιταγή απ' το κόμμα. Σημειωτέον, ότι κάποιοι απ' το χωριό, γνωστοί φανατικοί ΠΑΣΟΚοι πήραν το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, χωρίς να συντρέχει λόγος, αφού οι κύριοι είναι παμπλουτοι, και μάλιστα δεν πήραν μια δόση, απλώς, αλλά ολόκληρο το ποσό. Και αυτό ισχύει και για τους αλβανούς που μένουν στο χωριό. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το πού πήγαν τα λεφτά και για το ποιοι ρουφούν το αίμα της Ελλάδας δεκαετίες τώρα σαν παράσιτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]