Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συμμορίες αλλοδαπών μοτοσικλετιστών σκοτώνουν για λίγα ευρώ

Χτυπάνε ανεξέλεγκτα

Σας μεταφέρω αυτούσια δηµοσίευση σε φόρουµ. Θα πρέπει ίσως να αρχίσουμε να λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την παραβατική συμπεριφορά που έχει ξεχυθεί στους δρόμους και απειλεί πέρα από την ομαλότητα της καθημερινότητάς μας, την ίδια μας τη ζωή. Ο κύριος Μαρκογαννάκης δήλωσε πως δεν μπορεί να βοηθήσει τους πολίτες...
Το ζητούμενο σε αυτή την περίπτωση είναι: "πώς οι πολίτες θα βοηθήσουν τους εαυτούς τους;" Δεν θέτω το θέμα της αυτοδικίας, αλλά το θέμα της αυτοπροστασίας, για το οποίο εάν δεν υπάρξει σχετική νομοθετική ρύθμιση, έχω την εντύπωση πως η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το μένος των πολιτών που δεν θα έχει ιστορικό προηγούμενο.
Η συσωρρευμένη οργή των απλών πολιτών θα τοποθετήσει ακόμη και τους κουκουλοφόρους, και τους "κρανιοφόρους" και κάθε είδους εγκληματικό στοιχείο, στην θέση που ποτέ κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί.
Η ιστορία που ακολουθεί είναι πέρα ως πέρα αληθινή και καταδεικνύει την πραγματική απειλή που ζούνε καθημερινά οι πολίτες αυτής της χώρας, οι οποίοι δεν έχουν την τύχη να μένουν στην Εκάλη, στο Ψυχικό ή σε άλλες προστατευμένες περιοχές (όπως για παράδειγμα ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ οικισμός των Δικαστών και των Εισαγγελέων...).
"Σας διηγούµαι ένα περιστατικό που µου συνέßη ξηµερώµατα του περασµένου Σαßßάτου επιστρέφοντας στο σπίτι µου έπειτα από επαγγελµατική µου έξοδο. Στην Ελλάδα έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, οδεύουµε από το κακό στο χειρότερο µε την οικονοµική κατάσταση που επικρατεί!!
Ξημερώματα Παρασκευής προς Σαββάτο ώρα 01:25 π.μ.
Έπειτα από επαγγελματικό δείπνο και ποτό κατευθύνομαι στον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης που έχω αφήσει το αυτοκίνητο μου κοντά στο Σύνταγμα. Πληρώνω το αντίτιμο της στάθμευσης και αναχωρώ με προορισμό το σπίτι μου. Κινούμαι λοιπόν στην Φιλελλήνων στο Σύνταγμα με κατεύθυνση την Λ. Βουλιαγμένης.

Η κίνηση δεν είναι πολλή παρ' αυτά υπάρχουν αρκετά οχήματα γύρω μου. Μέσα σε όλα αυτά 2 μοτοσικλέτες τις οποίες και βλέπω από τον καθρέφτη να κινούνται κανονικότατα. Άνευ σημασίας γεγονός.
Εξακολουθώ να κινούμαι στην λωρίδα μου πλέον στην Αμαλίας λίγο πριν τις στήλες του Ολύμπιου Διός με περίπου 50/60 χιλιόμετρα όταν μια μοτοσικλέτα εκ δεξιών μου - ΜΕ 2 ΑΝΑΒΑΤΕΣ - (μια από τις προαναφερθείσες) περνώντας με από δεξιά μου ακουμπάει τον εξωτερικό καθρέφτη.
Ζημιά δεν έγινε ωστόσο ανοίγω τα παράθυρο να τον σταματήσω μια και ο τύπος ακουμπώντας τον καθρέφτη μου γύρισε και με κοίταξε.
Πριν καν το τζάμι να κατέβει εξ' ολοκλήρου ώστε να του μιλήσω ακούω έναν εκκωφαντικό θόρυβο και σε κλάσματα του δευτερόλεπτου όλο το τζαμί του οδηγού είναι θρύψαλα και έχει πέσει πάνω μου με αποτέλεσμα να έχουν μπει κρύσταλλα στα μάτια μου. Προς στιγμήν τυφλώθηκα λοιπόν. Η ακαριαία μου αντίδραση (ίσως και λανθασμένη, δεν έχω ξανανιώσει κάτι παρόμοιο), είναι να πατήσω φρένο και να ακινητοποιηθώ στην δεξιά μεριά του δρόμου. Μέχρι να ανοίξω τα μάτια μου στα οποία σημειωτέον έχω ακόμα κρύσταλλα, για να καταλάβω τι έγινε, αισθάνομαι ένα χέρι να με τραβάει από τα μαλλιά έξω από το αυτοκίνητο έχοντας κολλήσει στον λαιμό μου ένα μαχαίρι.
Ανοίγοντας τα μάτια μου ακούω μια φωνή (με σπαστά ελληνικά) να μου λέει:
- Φέρε ότι λεφτά έχεις!!
Την ίδια στιγμή ένας άλλος τύπος ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού εισβάλει στην κυριολεξία μέσα στο αυτοκίνητο και ανοίγει το ντουλαπάκι του συνοδηγού για να δει αν έχω κάτι πολύτιμο εκεί. Βλέπει όμως το τσαντάκι μου στο πίσω κάθισμα όπου και το παίρνει όπως είναι!! Οι δύο μοτοσικλέτες ήταν σταματημένες μπροστά από το αυτοκίνητο και αναμμένες με τους οδηγούς σε ετοιμότητα. Αυτό το έπαθα από τους συνεπιβάτες αυτών. Πίσω από το αυτοκίνητο υπάρχει άλλη μια μοτοσικλέτα σταματημένη. Η οπισθοφυλακή τους προφανώς.
Να σημειωθεί ότι οι μοτοσικλέτες ήταν steet, μεγάλου κυβισμού και χωρίς πινακίδες απ' ότι είδα μετά. Οι επιβάτες όλοι με κράνη και γάντια καθώς και χοντρά μπουφάν. Μάλλον μοτοσικλέτας...
Έχοντας στην κατοχή τους το τσαντάκι μου ήδη λοιπόν με τον ίδιο λοστό που έσπασαν το τζάμι μου, τρώω μια στο στέρνο. Αυτό ήταν... Λύγισα τελείως!! Η αναπνοή μου κόπηκε και ένιωσα ότι έχασα το φως μου...
Μέχρι να προλάβω να συνέλθω (πέρασε και ένα τέταρτο) οι κύριοι την είχαν κάνει φυσικά κι εγώ τραβιέμαι ακόμα. Αυτά που μετράω λοιπόν είναι
ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
- Σπασμένο τζάμι οδηγού - σκισμένη ταπετσαρία πόρτας - σπασμένο το πλαϊνό ντουλαπάκι - ένα τσακισμένο κολονάκι παρ-μπριζ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
- τσαντάκι - κλειδιά οικίας / δεύτερα κλειδιά αυτοκινήτου - ταυτότητα - διαβατήριο - δίπλωμα - ένα blackberry - 300 ευρώ - πορτοφόλι - πιστωτικές κάρτες - βιβλιάρια λογαριασμών - επαγγελματικά έγγραφα.
Όλο το Σαββατοκύριακο τραβιέμαι στα αστυνομικά τμήματα για καταθέσεις σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση (ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει), και να βγάλω όλα μου τα χαρτιά εξ' αρχής. Σε συζήτηση που είχα με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος δεν είμαι μεμονωμένο περιστατικό. Είναι νέο κόλπο που εδώ και ένα μήνα φαίνεται να έχει γίνει μόδα στην περιοχή του κέντρου. 2 παθόντες κλαίνε και τα οχήματά τους καθώς οι κλέφτες πήραν και αυτά κατά την αποχωρησή τους.
Θεώρησα καλό να το γράψω όχι για συμπαράσταση αλλά για να σας ενημερώσω και να τονίσω τα μάτια σας ανοιχτά από δω και πέρα. Διανύουμε δύσκολες εποχές και κάποιοι για 300 ευρω θα σκότωναν κιόλας!!
Από NEXTOK



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]