Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλλοδαποί απήγαγαν και βίασαν 22χρονη - Συγχαρητήρια στον Μαρκογιαννάκη και στον Παυλόπουλο

Το έγκλημα αυξάνεται ραγδαία

Θύμα βιασμού φέρεται να έπεσε μια 22χρονη κοπέλα τις πρώτες πρωινές ώρες. Όπως κατήγγειλε στους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ανατολικής Αττικής, βρισκόταν μαζί με τον 28χρονο φίλο της μέσα στο αυτοκίνητό του στο άλσος της Φιλοθέης.
Δύο κουκουλοφόροι με όπλα στο χέρι έσπασαν το τζάμι του αυτοκίνητου με πέτρα και με τη βία, αφού τους φόρεσαν χειροπέδες έβαλαν τον άνδρα στο πορτ παγκάζ και την κοπέλα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Λίγα μέτρα πιο κάτω αποβίβασαν τον άνδρα και επιτέθηκαν σε δύο ζευγάρια που βρίσκονταν σε άλλο αυτοκίνητο και τους πήραν χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα.
Στη συνέχεια αφού μετέφεραν την κοπέλα σε ερημική παραλιακή τοποθεσία, ο ένας εκ των δύο τη βίασε. Μετά την χυδαία πράξη τους, μετέφεραν την κοπέλα στον Άγιο Παντελεήμονα, της πήραν το κινητό της και εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας οι δύο δράστες είναι αλλοδαποί, καθώς μιλούσαν σπαστά ελληνικά ενώ ο αλλοδαπός φίλος της, όπως κατέθεσε, δεν του θύμιζε κάτι η φωνή τους.
Η αστυνομία ερευνά την καταγγελία και παράλληλα αναζητεί τους δράστες.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]