Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατάληψη στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ξεπεσμός των καταλήψεων...

Με την «κουκούλα», της «πρωτοβουλίας» έμμισθων -άμισθων, μπλοκάκηδων, άνεργων, «μαύρων», και φοιτητών, ο ΣΥΡΙΖΑ, κατέλαβε το κτίριο της ΕΣΗΕΑ, το μεσημέρι του Σαββάτου.
Την «κατάληψη» την ξέραμε και την περιμέναμε. Την είχαν προγραμματίσει για τη συνεδρίαση του Μεικτού που αναβλήθηκε. Οι κ.κ. Μουλόπουλος, Τρίμης, Νικολόπουλος, Νταβανέλλος, κ.λ.π., (χωρίς την Κουκούλα), που κατέλαβαν τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, και άνοιξαν την πόρτα στην... "πρωτοβουλία", έχουν την πλήρη και την απόλυτη ευθύνη, ιδίως για την τύχη της "Εθνικής Κληρονομιάς", του Αρχείου και του Υλικου του Μουσείου Τύπου, και της συλλογής έργων τέχνης της Ε.Σ.Η.Ε.Α.

Η «κουκούλα» της «πρωτοβουλίας», θα «βάλει μπροστά, όλα αυτά», που τους ενώνουν, «με την αγωνιζόμενη κοινωνία. Την αντιπληροφόρηση, σε αντίθεση με την ιδεολογική προπαγάνδα των αφεντικών μας στα ΜΜΕ. Την άμεση δράση όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ, αυτοοργανωμένα, αμεσοδημοκρατικά και από τα κάτω».
Σπύρος Χατζάρας
ΥΓ: Για το Freedom House και την Scientology ρώτησαν;

Διεθνής υποστήριξη στους καταληψίες
Τελεσίγραφο του οπλαρχηγού Σαντινύστα Πούχα των "Κλανιρίστας" της βόρειας Νικαράγουα. Άγνωστη τοποθεσία, σύνορα Νικαράγουας-Παναμά:
«Σύντροφοι και συντρόφισσες της Ελλάδας, ο Τσε θα είναι περήφανος για εσάς. Ο αγώνας γιά την Επανάσταση και το Σοσιαλισμό είναι συνεχής και σεις ειστε στην πρώτη γραμμή. Hasta la victoria siempre!» Viva la Revolucion los Griegos-Κukuloforos.
Επιστολή του Αλ-Τσίπρα αλ Αλαβαϊνί, αρχηγού της ισλαμικής οργάνωσης «Μαμά αλ Κουραμπιέ" του νότιο-
ανατολικού Πακιστάν. Σπήλαιο «Μπιν Λάντεν», Πακιστάν.C/O mr. Soros.
"Αλλάχ αλ ακμπάρ σύντροφοι και συντρόφισσες! Θάνατος στο Ισραήλ, θάνατος στον Σόμπολο και τον Τσαλαπάτη. Κηρύσσουμε "Τζιχάντ" κατά του ελληνικού κράτους και της ΕΣΗΕΑ.Στέλνουμε τέσσερα μέλη μας στην Αθήνα να αυτοεκραγούν μπροστά στη Βουλή".
Το πρόγραμμα της κατάληψης
Η γενική συνέλευση της κατάληψης αποφάσισε και καλεί:
14:οο Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στην Ομόνοια για τον νεκρό μετανάστη κοντά στο αλλοδαπών της Πέτρου Ράλλη Χουσείν Ζαχιντούλ Τζαχανγκίρ
16:00 Ανοιχτή συζήτηση για τα εργασιακά ζητήματα στον χώρο των ΜΜΕ και για συντονισμό δράσεων των εργαζομένων στον χώρο ανεξαρτήτως ειδικότητας ενάντια στις απολύσεις και την εργοδοτική τρομοκρατία.
18:00 Συζήτηση για την συγκρότηση ομαδών εργασίας της κατάληψης και κυρίως για συγκρότηση ομάδας αντιπληροφόρησης στην οποία μπορεί να προσφέρει οποισδήποτε εργαζόμενος ΜΜΕ.
20:00 Ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Κατάληψης ΕΣΗΕΑ.
22.00 Μεταφορά (οικειοθελής) στο "Κουτούκι του Λευτέρη" για να εορτασθεί η απελευθέρωση της ΕΣΗΕΑ από το δημοσιογραφικό κατεστημένο που συνεχίζει να μην στηρίζει αποκλειστικά τον ΣΥΡΙΖΑ.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]