Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οριστικοποιήθηκαν οι στρατιωτικοί στόχοι του μέλλοντος από τον Μπους


Μπους: Υποστηρικτές

της τρομοκρατίας Συρία και Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους κατηγόρησε από τη Νέα Υόρκη το Ιράν και την Συρία ότι υποστηρίζουν την τρομοκρατία, δηλώνοντας ότι η βία «δεν έχει καμία θέση στον σύγχρονο κόσμο», στην τελευταία του ομιλία ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
«Μερικές χώρες όπως η Συρία και το Ιράν συνεχίζουν να υποστηρίζουν την τρομοκρατία, όμως είναι όλο και λιγότερες και όλο και πιο πολύ απομονωμένες στον κόσμο», τόνισε ο Μπους.
«Όπως η σκλαβιά και η πειρατεία, η τρομοκρατία δεν έχει καμία θέση στον σύγχρονο κόσμο», πρόσθεσε.
Λίγο πριν την αποχώρησή του, λοιπόν, ξεκαθάρισε το τοπίο και συγκεκριμενοποίησε τους στόχους των πολέμων του μέλλοντος, εξασφαλίζοντας πολύ καλά έσοδα στην πολεμική βιομηχανία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και σε μία προσπάθεια να πραγματοποιήσει (όπως πάντα έκανε) μία νέα σειρά δεκάδων χιλιάδων φόνων, προκειμένου ο ίδιος να "κοιμάται ασφαλής"!!!



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]