Τρίτη, Ιουνίου 15, 2021

Ετοιμάζει νέα επίθεση κατά του Χαλίφα Χάφταρ στη Λιβύη η Τουρκία;


Πηγές προσκείμενες στον Λίβυο στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ, τον οποίο στηρίζει και η Ρωσία, αναφέρουν ότι οι Τούρκοι και οι Λίβυοι σύμμαχοί τους ετοιμάζουν νέα επίθεση.

Στόχος της επίθεσης είναι η κατάληψη της αεροπορικής βάσης Al-Jafr. Οι Τούρκοι και οι σύμμαχοί τους επιθυμούν να στερήσουν από τις δυνάμεις του Χάφταρ την σημαντική αυτή βάση ώστε να αποκλείσουν το ενδεχόμενο απόκτησης αεροπορικής υπεροχής από τις δυνάμεις του Χάφταρ που διαθέτουν ρωσικά αεροσκάφη.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...