Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκικά ΜΜΕ: "Η Ελλάδα θέλει πόλεμο;"


"Οι πιλότοι της έχουν μεγαλώσει με έχθρα για την Τουρκία"

Η προπαγάνδα της Άγκυρας περί παρενόχλησης του ερευνητικού σκάφους "Τσεσμέ" από ελληνικά F-16 συνεχίζεται μέσω των τουρκικών ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για προκλητικές ενέργειες της Αθήνας, οι οποίες όπως αναφέρουν δημοσιεύματα γίνονται εδω και χρόνια σε βάρος της Τουρκίας. Παράλληλα, μέσα ενημέρωσης φιλοξενούν και δηλώσεις απόστρατων τούρκων αξιωματικών, όπως του Αλί Ντενίζ Κουτλούκ που μίλησε στο A Haber.

Μάλιστα, δηλώσεις του συνταξιούχου Ναύαρχου φιλοξενούνται σήμερα από πολλά ΜΜΕ. Η Sabah σε προκλητικό άρθρο της γράφει:: "Η Ελλάδα συνεχίζει να κλιμακώνει την ένταση από τις 25 Ιανουαρίου, οπότε και ξεκίνησαν οι διερευνητικές συνομιλίες", ενώ διερωτάται ποιος είναι ο "σκοπός των προκλήσεων της Ελλάδας", φτάνοντας και στο σημείο να γράφει εάν η Αθήνα θέλει να ξεκινήσει πόλεμο με την Τουρκία.

"Η ελληνική νεολαία και οι πιλότοι έχουν μεγαλώσει με εχθρότητα για την Τουρκία"

"Η ελληνική νεολαία και οι πιλότοι έχουν μεγαλώσει με εχθρότητα για την Τουρκία. Αλλά αυτή η παρενόχληση ήταν πολύ αντίθετη με τους κανόνες του διεθνούς δικαίου, είναι αντίθετη και για στρατιωτικούς λόγους. Σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, η Τουρκία είναι ελεύθερη να διεξάγει επιστημονική έρευνα σε αυτήν την ανοικτή θάλασσα. Αυτό το πλοίο δεν αποτελεί απειλή για αυτούς. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να εκφράζουν τη συμπεριφορά τους σε λογικό πλαίσιο", είπε ο Αλί Ντενίζ Κουτλούκ. 

"Η Ελλάδα παίζει επικίνδυνο παιχνίδι"

Η Ελλάδα παίζει ένα τόσο επικίνδυνο παιχνίδι επειδή έχει τη συμπάθεια της ΕΕ και των ΗΠΑ, αναφέρει ο έΝαύαρχος, προσθέτοντας ότι αυτό η Τουρκία δεν πρέπει να το επιτρέψει και πρέπει να είναι απαιτητική, τονίζεο ο Κουτλούκ και αναφέρεται σε αποστρατικοποίηση ελληνικών νησιών και σε θέματα κυριαρχίας νησιών, νησίδων και βραχονησίδων με "αδιευκρίνιστο καθεστώς" όπως είπε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]