Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H Γερμανία αρχίζει απελάσεις Σύριων


Ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Ζεεχόφερ, δήλωσε πως κάποιοι Σύριοι θα απελαθούν. Σύμφωνα με την είδηση από την Deutsche Welle ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Ζεεχόφερ, δήλωσε πως από την πρωτοχρονιά θα αρχίσουν απελάσεις προς τη Συρία.

Ο Ζεεχόφερ μιλώντας στην εφημερίδα Βild am Sonntag, είπε πως αποφάσισαν μαζί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Διεύθυνσης Μετανάστευσης και Μεταναστών, μετά από ενδελεχή έλεγχο των φακέλων να ανοίξει ο δρόμος για τις απελάσεις. 

Ο Ζεεχόφερ ανέφερε ότι υπάρχουν φάκελοι στους οποίους είναι δυνατόν να γίνουν απελάσεις και πρόσθεσε πως γνωρίζει οτι πρόκειται για έναν μακρύ και δύσκολο δρόμο. 

Ο Ζεεχόφερ ανέφερε ότι η παρόλα αυτά οι απελάσεις είναι απαραίτητες και είπε πως “Αν δεν το κάνουμε αυτό, αυτό θα σημαίνει ότι στη Γερμανία μπορεί να γίνουν τα πάντα από κλοπή σε μαγαζί μέχρι δολοφονία ανθρώπου χωρίς να υπάρχει πιθανότητα απέλασης”. 

Ο υπουργός είπε πως “Στο κράτος δίκαιου μας τέτοια ανεκτικότητα δεν υπάρχει. Αυτοί οι οποίοι διαπράττουν βαριά αδικήματα ή καταπατούν το σύνταγμα μας πρέπει να εγκαταλείπουν τη χώρα μας”.

Σχόλιο: Ακόμη και η Γερμανία που είναι πλούσιο κράτος έχει αποφασίσει να απελαύνει τους εγκληματίες. Στην Ελλάδα με τις αλλαγές που ψηφίστηκαν μία εβδομάδα πριν τις εκλογές έχει καταργηθεί η ποινή της δικαστικής απέλασης. Δηλαδή ενώ πριν κάποιος που καταδικαζόταν για κάποιο βαρύ αδίκημα, υπήρχε η δυνατότητα δικαστικής απέλασης μετά την έκτιση της ποινής, τώρα δεν υπάρχει αυτή η ποινή.

Υπάρχει μόνο η διοικητική απέλαση πού όμως είναι χρονοβόρα με δυνατότητες προσφυγής κλπ…

Τουρκικά Νέα

 






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]