Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λίβυος στρατηγός: Κατεχόμενη περιοχή η Λιβύη αν πετύχουν οι Τούρκοι


Προειδοποιήσεις και θυμός από τον εκπρόσωπο του γενικού επιτελείου στρατού του Χαφτάρ

Έξω φρενών με την επίσκεψη Χουλουσί Ακάρ την περασμένη εβδομάδα στη Λιβύη, ο εκπρόσωπος του γενικού επιτελείου στρατού του Χαφτάρ, στρατηγός Αχμέντ Αλ Μισμάρι προειδοποίησε ότι «σε περίπτωση που οι Τούρκοι πετύχουν, θα μείνουν στη Λιβύη για πάντα και η Λιβύη θα γίνει σαν την Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου».

«Εάν συνεχίσουμε να παραμένουμε σιωπηλοί, η κυριαρχία της Λιβύης θα μεταφερθεί στην Άγκυρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μισμάρι, ο οποίος φανερά ενοχλημένος από την επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ στην Τρίπολη, εγκάλεσε την κυβέρνηση Σάρατζ για την ελευθερία κινήσεων που δίνει στην Άγκυρα να παρεμβαίνει τόσο πολύ στη χώρα.

«Ο υπουργός Ακάρ μίλησε στους στρατιώτες και τους αξιωματικούς του για την οθωμανική κληρονομιά και την τουρκική ιστορία στη Λιβύη», είπε θυμωμένος ο Λίβυος στρατηγός, ενώ απευθυνόμενος στον επικεφαλής της Εθνικής Εταιρείας Πετρελαίου, Μουσταφά Σανάλα, τον ρώτησε «πώς μπορεί ένας ξένος στρατιώτης ή ένα άτομο να εισέρχεται στις εγκαταστάσεις πετρελαίου της χώρας».Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]