Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Η Τουρκία θα ξεπεράσει την επιδημία σε δύο με τρεις εβδομάδες


Αισιόδοξος ότι η Τουρκία θα ξεπεράσει το ξέσπασμα του κορωναϊού σε χρονικό διάστημα δύο-τριών εβδομάδων εμφανίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Η Τουρκία θα ξεπεράσει το ξέσπασμα σε δύο-τρεις εβδομάδες χάρη στα σωστά μέτρα που θα λάβει με όσο το δυνατόν μικρότερη ζημία», δήλωσε την Τετάρτη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσθέτοντας ότι αναμένει υπομονή, κατανόηση και στήριξη από τους πολίτες.

«Έχουμε προετοιμαστεί για όλα τα σενάρια», σημείωσε ακόμη ο Ερντογάν στο τηλεοπτικό του διάγγελμα και επισήμανε ότι «κόβοντας την ταχύτητα του ιού σε δύο-τρεις εβδομάδες, θα αφήσουμε πίσω αυτή την περίοδο όσο το δυνατόν συντομότερα και με τις μικρότερες δυνατές απώλειες».


«Μας περιμένουν λαμπρές ημέρες, εφόσον τηρούμε τις προειδοποιήσεις και παραμείνουμε προσεκτικοί. Η ζωή κάθε πολίτη είναι εξίσου σημαντική για εμάς. Για αυτό λέμε, «Μείνε στο σπίτι, Τουρκία», πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Παιδείας Ζίγια Σελτζούκ ανακοίνωσε ότι παρατείνεται το κλείσιμο των σχολείων μέχρι τις 30 Απριλίου και ότι στο διάστημα αυτό θα συνεχιστούν τα κατ' οίκον μαθήματα, μέσω του διαδικτύου και της τηλεόρασης.

Ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά, στην ίδια συνέντευξη Τύπου, είπε ότι το μέτρο αυτό λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους, ώστε να προστατευθούν οι οικογένειες. Μέχρι χθες, είχαν καταγραφεί 1.872 κρούσματα στην Τουρκία και 44 θάνατοι. Ο Κοτζά είπε σήμερα ότι 26 ασθενείς αποθεραπεύτηκαν.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]