Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λίβυος ναύαρχος: Αν δεν νικήσουμε τον Ερντογάν θα πεθάνουμε – Είναι κανίβαλος


Την βεβαιότητα πως οι δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ τελικώς θα επικρατήσουν, εξέφρασε την Παρασκευή ο αρχηγός του Λιβυκού Στόλου, Φαράζ αλ Μαχντάουι, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την κρίσιμη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη.

«Ή θα νικήσουμε η θα πεθάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο «Κανάλι Ένα» ο Λίβυος ναύαρχος, υποστηρίζοντας παράλληλα πως ο Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός βρίσκεται «σχεδόν μέσα στην Τρίπολη».


«Αν δεν νικήσουμε τον ISIS και τον Ερντογάν θα πεθάνουμε. Ο Χάφταρ μου επαναλαμβάνει συνεχώς, η Λιβύη για τους Λίβυους. Κι αυτό το λέει γιατί είναι αισιόδοξος. Είμαστε σχεδόν μέσα στην Τρίπολη. Είναι το ίδιο σαν να σας λέω ότι η Τρίπολη είναι στα χέρια μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαχντάουι.

Ο Λίβυος ναύαρχος επιτέθηκε κατά του Τούρκου προέδρου χαρακτηρίζοντάς τον «κανίβαλο».

«Κοιτάξτε, ο Ερντογάν είναι ένας κανίβαλος! Θέλει να βάλει πόδι σε όλον τον κόσμο. Τώρα θέλει να απλωθεί βάζοντας φωτιά στη Μέση Ανατολή!» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ξέρουμε τα χώματα μας. Για αυτό θα νικήσουμε τους Τούρκους».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]