Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυτό είναι το πρόσωπο της νέας Ελλάδας


Στο 30% οι μουσουλμάνοι σε 15 χρόνια
Μουσουλμάνος 1 στα 4 παιδιά σήμερα

Γράφει o Γεράσιμος Χουντάλας

Ακρως αρνητικές είναι οι προβλέψεις για την επιβίωση του ελληνικού έθνους εντός των ορίων του ελληνικού κράτους τα επόμενα είκοσι χρόνια, λόγω της παράνομης μετανάστευσης.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤ.ΑΤ), το 2018 γεννήθηκαν 86.440 και απεβίωσαν 120.000 άτομα, έτσι ώστε οι θάνατοι να υπερτερούν των γεννήσεων κατά 33.857 άτομα.( 35.948 το 2017). Από αλλοδαπές, σχεδόν στο σύνολο μουσουλμάνες, γεννήθηκαν 11.583 παιδιά ( 14,3%).

Όμως, το ποσοστό των γεννήσεων από μουσουλμάνες μητέρες είναι σημαντικά υψηλότερο, αφού δεν υπολογίζονται ως αλλοδαπές αυτές της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου, των πολλών χιλιάδων που ελληνοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια και των νόμιμων ή παράτυπων που διαμένουν εδώ.

Η μουσουλμάνα μητέρα τεκνοποιεί 5 παιδιά κατά μέσο όρο, η Ελληνίδα γεννά περίπου ένα παιδί, όταν για την αναπλήρωση μιας γενιάς απαιτούνται 2,1 παιδιά.


Με βάση τα παραπάνω εκτιμάται ότι, σήμερα οι γεννήσεις των υπεργεννητικών Μουσουλμάνων στη χώρα μας ανέρχονται στο 25% του συνόλου των 86.440 γεννήσεων, δηλ. 21.610 παιδιά.

Αυτό σημαίνει ότι ένα στα τέσσερα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα σήμερα είναι από γονείς μουσουλμάνους.

Σύμφωνα με στοιχεία της μαιευτικής-γυναικολογικής κλινικής της Σάμου, περισσότερα από τέσσερα στα δέκα παιδιά που γεννήθηκαν στο νησί από τις αρχές του 2019 μέχρι την 31/10/2019 είναι παιδιά μουσουλμάνων.

Σε σύνολο 226 γεννήσεων μόνο τα 120 ήταν Ελλήνων και τα 96 μουσουλμάνων μεταναστών.

Τα στατιστικά δεδομένα είναι αμείλικτα. Η συντριπτική πλειοψηφία των 120.000 θανάτων για το 2018 δεν αφορά μουσουλμάνους, αλλά Έλληνες. Αυτό σημαίνει ότι, οι θάνατοι Ελλήνων ξεπερνούν τις αντίστοιχες γεννήσεις κατά περίπου 55.000 άτομα ετησίως. Κάθε χρόνο δηλαδή χάνεται μια μεσαία ελληνική πόλη σαν τη Λαμία και δημιουργείται μια νέα μεγάλη μουσουλμανική πόλη σαν τα Χανιά.

Με δεδομένο ότι εισέρχονται τουλάχιστον 120.000 ετησίως, σε 15 χρόνια οι νεοεισελθέντες θα ανέρχονται, μαζί με τις γεννήσεις, σε 1,9 εκ περίπου και θα προστεθούν στα περίπου 1,7 εκ. της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου, της Κω, των νόμιμων και παράνομων που είναι ήδη εγκατεστημένοι στη χώρα.

Τότε, το σύνολο των μουσουλμάνων στην Ελλάδα, θα ανέρχεται τουλάχιστον σε 3,6 εκατ. άτομα, οι περισσότεροι σε νεαρή ηλικία, έναντι 8,5 εκατ. γερασμένων Ελλήνων, δηλαδή θα αποτελούν το 30% του πληθυσμού. Αν οι ροές των παράνομων μεταναστών παραμείνουν οι σημερινές. Αν αυξηθούν το ποσοστό θα αυξηθεί ανάλογα με την αύξηση της ρυθμού εποικισμού.

Για όσους απορούσαν για το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Ταμάμ» προ πενταετίας, όπου μια Ελληνίδα χωρισμένη με παιδιά παντρευόταν έναν Τούρκο επίσης χωρισμένο με παιδιά και όλοι μαζί δημιουργούσαν μια πολυθρησκευτική, πολυπολιτισμική οικογένεια, οι εξελίξεις δίνουν την απάντηση...

ProNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]