Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τραμπ: «Οι Κούρδοι δεν είναι άγγελοι, ξέρουν πως να προστατευθούν»


Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως «οι Κούρδοι δεν είναι άγγελοι και προστατεύονται πολύ καλά», στην προσπάθειά του να αντικρούσει τα πυρά της αντιπολίτευσης, που τον κατηγορεί πως εγκατέλειψε τους συμμάχους του στη μάχη εναντίον του ΙSIS.

«Οι Κούρδοι προστατεύονται πολύ καλά», δήλωσε ο Τραμπ από τον Λευκό Οίκο, ενώ ο ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος κατηγορείται στις ΗΠΑ όπως και από τους ξένους συμμάχους του ότι «εγκατέλειψε» τους Κούρδους. «Εξάλλου, οι Κούρδοι δεν είναι άγγελοι», πρόσθεσε την ώρα που ο αντιπρόεδρός του Μάικ Πενς αναμένεται να αναχωρήσει για την Τουρκία για να συναντήσει τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Παράλληλα, ο Τραμπ προσπάθησε να υποβαθμίσει την κρίση στη Συρία μετά την τουρκική εισβολή κατά των κουρδικών δυνάμεων, συμμάχων των ΗΠΑ, τονίζοντας ότι η σύγκρουση είναι μεταξύ της Τουρκίας και της Συρίας και ότι είναι «καλό» η Ρωσία να βοηθήσει τη Δαμασκό.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ δήλωσε ότι είναι προτιμότερο να επιβληθούν αμερικανικές κυρώσεις στην Τουρκία παρά να γίνονται μάχες στην περιοχή και ότι εξαρτάται από τις χώρες εκεί να βρουν μια λύση.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ακόμη ότι οι ΗΠΑ θα βοηθήσουν στις διαπραγματεύσεις για την κατάσταση στη Συρία, ενώ δήλωσε πεπεισμένος για την ασφάλεια των αμερικανικών πυρηνικών όπλων στην Τουρκία.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "«Εξάλλου, οι Κούρδοι δεν είναι άγγελοι»,"

    Εσυ που βοηθουσες τους Κουρδους, τι εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]