Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Όποιος επιχειρήσει να μας διώξει από την Ιστανμπούλ θα φύγει σε φέρετρο


Μία ημέρα μετά τις ακραίες δηλώσεις του για τον ελληνισμό της Σμύρνης, ο Τούρκος πρόεδρος συνεχίζει το κρεσέντο των προκλητικών αναφορών του. Σε προεκλογική εκδήλωση στα Δαρδανέλια ανέφερε πως η Ιστανμπούλ δεν θα γίνει ποτέ Κωνσταντινούπολη και ότι όποιος επιχειρήσει να διώξει τους Τούρκους από την πόλη θα φύγει σε φέρετρο.

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε και στο θέμα του Αιγαίου και στις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο: «Στην Κύπρο δοκιμάζουν την υπομονή μας καθώς παραβιάζουν τα δικαιώματα μας. Στο Αιγαίο δοκιμάζουν την υπομονή μας, καθώς προσπαθούν να μας περιορίσουν να μην μπορούμε να πατάμε το πόδι μας» δήλωσε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ.

«Την Ιστανμπούλ δεν θα μπoρέσετε να την κάνετε ποτέ Κωνσταντινούπολη. Εμείς είμαστε εδώ και 1000 χρόνια. Οι παππούδες, ήρθαν, είδαν πως είμαστε εδώ και κάποιοι έφυγαν σε φέρετρα. Θα περιμένουμε για εσάς αν έρθετε με τις ίδιες προθέσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα σας αντιμετωπίσουμε όπως τους παππούδες σας», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν στον απόηχο των αναφορών του μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας ότι οι χριστιανοί θα εκδιώξουν τους Τούρκους από την Κωνσταντινούπολη.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αν ο σουλτανος εχει δικαιωματα επειδη καταπατησε γη αλλων,τοτε ποσα περισσοτερα δικαιωματα εχει

    ο αλλοτε γηγενης πληθυσμος που εκδιωχθηκε οντας περισσοτερες χιλιετιες στο εδαφος που βρισκεται

    τωρα υπο τουρκικη κατοχη;

    Οσο για τα φερετρα,καλο θα ηταν να ξαναδει τις φωτογραφιες του ιδιου με φερετρα των δικων του

    στρατιωτων κατα την διαρκεια εισβολης στην βορειοδυτικη Συρια.

    Και ποσα τουρκικα φερετρα δεν εχουν δημοσιοποιηθει ακομα μεχρι σημερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]