Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζήτω το έθνος! Ζήτω ο Σύριζας!


Πάει και η εθνική μας επέτειος. Πέρασε κι αυτή…

Και εκτός από κάτι ελάχιστα παρατράγουδα στην επαρχία, όπως π.χ. στη Κατερίνη και στας Σέρρας, όπου διάφορα κατευθυνόμενα ακροδεξιά σταγονίδια, που βρωμοκοπούσαν ούζο και σκορδαλιά, αποδοκίμασαν τους εθνοπατέρες μας, όλα τα υπόλοιπα κύλησαν ομαλά.

Με τους μαθητές και τους ένστολους να παρελαύνουν περήφανα, τραγουδώντας το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, και τον λαό να απολαμβάνει μια ηλιόλουστη μέρα, καμαρώνοντας τους παρελαύνοντες, έμπλεος εθνικής συγκίνησης.

Βέβαια, το γεγονός ότι κάποιοι βολευτές και υμπουργοί του Σύριζα δήλωσαν κωλυόμενοι, ενώ άλλοι εμφανίστηκαν στις εκδηλώσεις με ποστίς και μαύρα γυαλιά είναι ένα μείον, όπως και να το κάνουμε.

Όπως και το γεγονός ότι κάποιοι εξ αυτών, στη Βέροια νομίζω, χρειάστηκε να κρυφτούν μέσα σε κλούβες των ΜΑΤ (αυτών που θα καταργούσαν) προκειμένου να αποφύγουν τα αυγά και τις ντομάτες.

Αλλά τέτοιοι είμαστε ως λαός… αγνώμονες…

Τέτοιοι ήμασταν εξ υπ’ ανέκαθεν.

Φυλακίσαμε τον Κολοκοτρώνη, δολοφονήσαμε τον Καποδίστρια, και στείλαμε στον Κορυδαλλό τον Άκη… Θα σεβόμασταν τους νέους αγωνιστές του φωτός;

Ευτυχώς που οι όποιες αποδοκιμασίες ήταν περιορισμένες… κόντρα στη θέληση της Νέας Δημοκρατίας, και κυρίως σε γνωστά προπύργια της μισαλλοδοξίας στη Β. Ελλάδα, αλλά και στη μακρινή Αυστραλία, εκεί όπου οι ομογενείς μας παραμένουν κολλημένοι σε αναχρονιστικές εθνικιστικές αγκυλώσεις, μη μπορώντας να προσαρμοστούν στη νέα Ελλάδα που εδώ και μερικά χρόνια κτίζει ο άοκνος Αλέξης σε συνεργασία με τον Μουζάλα και την κυρά Τασία.


Γι’ αυτό και κυνήγησαν σαν λυσσασμένα σκυλιά τον Γιώργη τον Βαρεμένο. Σαν να ήταν κανένας διαρρήκτης… κανένα τσογλανάκι… φωνάζοντας αήθη συνθήματα του στυλ «φύγε πιρπιτσόλι», «ξεκουμπίσου μπινέ», και άλλα τέτοια πρόστυχα και ανήκουστα.

Αδιαφορώντας για την προσφορά του εν λόγω βολευτή στην αναγέννηση του έθνους…

Και σαν να μην έφταναν αυτά τα θλιβερά σαμποτάζ των ακροδεξιών, είχαμε και τους Τούρκους που λες και κατευθύνονται από τους νεοδημοκράτες του Κούλη, παρενόχλησαν με μαχητικά αεροσκάφη το ελικόπτερο με το οποίο ο Αλέξης μας ταξίδευε στις εσχατιές της Ελλάδας για να διδάξει ήθος και πατριωτισμό.

Έτσι συνηθίζουν τον τελευταίο καιρό, από τότε που έφυγε από το υπουργείο Άμυνας ο εθνοπρεπής συγκαμένος.

Αλλά είναι τυχερά τα μεμέτια που δεν ήταν στο ελικόπτερο ο Μπάνος (αλήθεια, που χάθηκε αυτός;). Ο οποίος σε παρόμοιες περιπτώσεις, όχι μόνο δεν μασούσε, αλλά έπαιρνε ο ίδιος στα χέρια του τις μανέτες και το κολέκτιβ του ελικοπτέρου, και με διάφορους ελιγμούς κατάφερνε να πάρει στο κυνήγι τα τουρκικά F5.

Χθες όμως, ελλείψει Μπάνου, αναγκάστηκαν να σηκωθούν ελληνικά μαχητικά, για να διώξουν τα τούρκικα. Ξοδεύοντας άσκοπα «βενζίνη»…

Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά. Οι παρελάσεις έγιναν, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ακούστηκε παντού, ακόμη και σε μπαράκια, ακόμη και σε κωλάδικα… Μέχρι κι ο Νταλάρας, λένε, ετοιμάζει δίσκο… Μπορεί και συναυλία! Μέχρι και ο Γονίδης!

Αυτό κατάφερε ο Αλέξης μας. Να επαναφέρει τον χαμένο πατριωτισμό και το χαμόγελο στην γονατισμένη από τους σαμαράδες Ελλάδα.

Αν μπορούσε τώρα να αναθεωρήσει και τα περί της Μυρσίνης, να μην αποδεχτεί την παραίτησή της δηλαδή, και να την αναγκάσει έστω διά της βίας να μας εκπροσωπήσει στις Βρυξέλλες, τότε όλα θα ήταν ακόμη καλύτερα για το γένος.

Διότι δεν μπορεί μια χώρα που παλεύει να λευτερωθεί, να πέφτει θύμα συκοφαντιών και φέικ νιουζ από πληρωμένα ακροδεξιά τρολς του διαδικτύου. Να τρώει τα καλύτερα παιδιά της.

Κι αν δεν γίνεται αυτό, τότε κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό να εντάξει στο ευρωψηφοδέλτιο την Χαρούλα Αλεξίου, ή την Σαμίου, ή τον Τζώρτζη από το Μάστερ Σεφ, ή έστω εκείνον τον ηρωικό ταξιτζή, που τις προάλλες με τη συμπεριφορά και τον μεστό του λόγο απέδειξε ότι όχι μόνο είναι γνήσιος Αίλυννας, αλλά σίγουρα και συριζαίος… δημοκράτης… αγωνιστής!

Γι’ αυτό μην λιποψυχείτε Έλληνες.
Όσο υπάρχει Αλέξης υπάρχει και ελπίδα…
Το είπε άλλωστε και η Μεγαλοοικονόμου…

Ζήτω το έθνος!
Ζήτω ο Σύριζας!

ΚΕΡΔΑΜΕ ολούθε.

StrangeAttractor
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]