Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο ΥπΕξ αποκαλούν ήδη “Βόρεια Μακεδονία” τα Σκόπια


O Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς χρησιμοποίησε ήδη το όνομα “Βόρεια Μακεδονία” σε επίσημη επίσκεψή του στην Μόσχα κατά τη διάρκεια συνέντευξης, που έδωσε με τον Ρώσο ομόλογό του Λαβρόφ, πριν καν υπογραφεί η συμφωνία και πριν καν κοινοποιηθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ανέφερε:
“Κλείσαμε ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ και 25 χρόνια τυπικά αλλά τουλάχιστον 70 πραγματικά. Να σταματήσει να υπάρχει η διαμάχη γύρω από το πρόβλημα του ονόματος με την Βόρεια Μακεδονία”.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]