Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για την χαμένη τιμή του πολιτικού μας κόσμου...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Και "πριν ή δις φθινόπωρον φωνήσαι", άρχισε η περίοδος των προαπαιτούμενων.
Όχι πετούμενα. Προαπαιτούμενα.
Απ' αυτά που οι τοκογλύφοι, ΔΝΤ και τράπεζες βγαίνουν στο κυνήγι ντυμένοι με την στολή παραλλαγής που τους εμφανίζει σαν ανθρώπους, για να τουφεκίσουν κοινωνίες, λαούς κι ανθρώπους.

Ήδη οι προειδοποιητικές και αναγνωριστικές βολές άρχισαν.
Κάτι το ΔΝΤ δεν προβλέπει λέει να πιάσουμε τον στόχο για "πλεόνασμα" το 2018...
Κάτι μαύρες τρύπες λέει βλέπει, κάτι πρόσθετα μέτρα λέει "ίσως" χρειαστούν...
Κάτι μας ζώνουν τα μαύρα φίδια εμάς.

Δεν μένουν λέει πολλά, καμιά ογδονταριά μόνο προαπαιτουμενάκια, μεταξύ των οποίων δεσπόζουν...
Η απελευθέρωση και επίσπευση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών...
Η κατάργηση κάθε είδους δόσης και διευκόλυνσης πληρωμών προς το δημόσιο...
Η ενεργοποίηση ήδη ψηφισμένων νόμων ("κόφτες" κλπ, και γι αυτό θα ισχυρίζονται ότι δεν θά 'ναι "νέα" μέτρα, αλλά παλιά)...
Καθώς και η...επανεξέταση, αθώωση και παύση δίωξης του εγκληματία-απατεώνα-προδότη πρώην πρόεδρου της ΕΛΣΤΑΤ με τα ψευδή στοιχεία του οποίου δικαιολογήθηκε η έναρξη της μνημονιακής καταστροφής της Ελλάδας. 
(Αυτό ακριβώς το τελευταίο δείχνει τί στ' αλήθεια εξυφαίνεται στην χώρα μας και στην Ευρώπη ολόκληρη, και πώς η παγκοσμιοποίηση-δικτατορία σκοπεύει να συμπεριφερθεί στους λαούς, παρέχοντας στους δολοφόνους-τσιράκια της απόλυτη ασυδοσία και ατιμωρησία)

Η παραστασούλα γνωστή.
Μέχρι παραμονές Χριστουγέννων το Τσαλακωτό θα τρέχει πέρα-δώθε και θα σκίζει τα καλσόν του με τις "κόκκινες γραμμές" του...
Λίγο πριν τις γιορτές θ'αρχίσει το πισωγύρισμα κι η κωλοτούμπα (γιορτές είναι, σου λέει, θα ξεχαστούν)...
Και κατά τον Γενάρη-Φλεβάρη θ' αρχίσει και το πισωγλέντι όπου άλλοι θα δροσίζονται και άλλοι θα ζορίζονται.
Εμείς πάντως θα ζοριζόμαστε.

Η κυβέρνηση θα φέρνει κατά καιρούς κανα πιασάρικο νομοσχέδιο στην Βουλή για τον αποπροσανατολισμό του πόπολου...
Και οι βουλευτές-λιμοτάγαρα  θα παίζουν μεταξύ τους τον κακό μπάτσο-καλό μπάτσο, συμφωνώντας όμως στο πλάισιο "του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος" και της "κοινής ευρωπαϊκής πορείας"!

Ε, ρε πλατείες, πεζοδρόμια και κρεμάλες που χρειάζονται!
Αλλιώς δεν πάμε πουθενά!...

"Ουδέν Σχόλιον"



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. “του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος
    Ε, ρε πλατείες, πεζοδρόμια και κρεμάλες που χρειάζονται!
    Αλλιώς δεν πάμε πουθενά!...”

    Σε ποίους απευθύθνεσαι ΑΡΙΣΤΕΡΕ αρθογάφε;


    Για να μην μας δουλεύουν οι κομμουνιστές που …δεν κυβέρνησαν και οι αριστεροί δημοσιογράφοι της …fake αριστεράς ως ο γράφων και ο γυρολόγος τραγουδοποιός που εντελώς ξεδιάντροπα αποκαλεί δεξιούς τους κομμουνιστές που κυβερνούν!

    “Υπενθυμίζω την σχετική εισήγηση της ΚΕ του ΚΚΕ για το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη, που εγκρίθηκε με… σταλινικά ποσοστά (99% και βάλε) από τους κουκουέδες συνέδρους:
    «Στην περίπτωση αλλαγής νομίσματος στη χώρα μας, το λαϊκό εισόδημα θα εξανεμιστεί μέσω της υποτίμησης του νέου νομίσματος, της αισχροκέρδειας, της ραγδαίας πτώσης της αγοραστικής δύναμης, καθώς και μέσω της μεγάλης ανατίμησης των εισαγόμενων εμπορευμάτων, στα οποία στηρίζεται όχι μόνο η κατανάλωση αλλά και η βιομηχανία. Επίσης, θα χτυπηθεί και ένα μεγάλο μέρος αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, δανειοληπτών. Το μεγάλο κεφάλαιο είναι αυτό που θα βγει και σε αυτήν την περίπτωση κερδισμένο. Ιδιαίτερα μάλιστα ορισμένα τμήματα του κεφαλαίου θα βγουν ωφελημένα, γι’ αυτό και στήριξαν και στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη».”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Κάτι μας ζώνουν τα μαύρα φίδια εμάς.”

    Εμάς να δείτε , αριστεροί , που το παίζεται άμοιροι ευθυνών! Και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!
    Να μετανοήσετε για τις αριστερές ιδεοληψίες σας;
    Μπα , αυτά είναι για άλλους , εμείς είμαστε …σπουδαγμένοι “μορφωμένοι” αριστεροί , σιγά μην μετανοήσουμε για τα λάθη μας. Οι χουντικοί και οι φασίστες …φταίνε!!!


    Ασπρόπυργος: Δολοφονική επίθεση σε μετανάστη

    https://www.youtube.com/watch?v=cclEpnAmcH4


    Καταγγελία: Φασίστες μας επιτέθηκαν με σιδερογροθιές
    https://www.youtube.com/watch?v=2-fLsK4GUTU

    Newsbeast.gr - Επίσκεψη Μουζάλα στο θύμα ξυλοδαρμού στον Ασπρόπυργο
    https://www.youtube.com/watch?v=EMVs0hD3tpw

    Τους τελείωσαν οι Έλληνες: Μόνο πακιστανοί στην εκδήλωση κατά της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο

    Μπορεί η απόπειρα παρακρατικών και ΜΜΕ να "φορτώσουν" στη Χρυσή Αυγή την επίθεση να μην πήγε καλά στον Ασπρόπυργο, αφού βρέθηκαν οι δράστες και φάνηκε ότι ήταν «χρυσαυγίτες» από την πρώην ΕΣΣΔ, αλλά τα συντρόφια του ΚΚ€ δεν χαμπαριάζουν από κάτι τέτοια.
    Πιστοί στην λενινιστική ρήση ότι αν η αλήθεια κάνει κακό στον πολιτικό σκοπό, τόσο το χειρότερο για την αλήθεια, διοργάνωσαν αντιχρυσαυγίτικη φιέστα στον Ασπρόπυργο. Το μόνο πρόβλημα στο όλο εγχείρημα είναι ότι δεν παρευρέθησαν Έλληνες, παρά μόνο πακιστανοί και μεταφερόμενοι ντουντουκοφόροι.
    Άσχημα τα πράγματα για το «κόμμα του Λαού», πλέον το ακούνε μονάχα όσοι δεν μιλάνε ελληνικά, αφού όλους τους υπόλοιπους τους έχει ήδη εξαπατήσει. Αμέσως να προχωρήσει ο Τσίπρας στην απόδοση ψήφου στους λαθρομετανάστες, μπας και μπει στην Βουλή το ΚΚ€.
    Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος των πακιστανών, Τζαβέντ Ασλάμ, ο οποίος είναι και μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη κατά της Χρυσής Αυγής. Με την παρουσία του σε αυτή την εκδήλωση απέδειξε ότι ακόμα και επιθέσεις που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν έχουν σχέση με την Χρυσή Αυγή αυτός θα τις καταλογίσει στην Χρυσή Αυγή, γεγονός που δείχνει την «ποιότητα» των μαρτύρων κατηγορίας κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tous-teleiwsan-oi-ellhnes-mono-pakistanoi-sthn-ekdhlwsh-kata-ths-chrushs-au#ixzz4vbCgyuKy


    Τι θα προκύψει από αυτές τις σταλινικές αθλιότητες;
    Δεν ντρέπεσται , ΟΛΟΙ ΜΑΣ , που βλέπετε την άθλια σταλινική προπαγάνδα των μέσω μαζικής αποβλάκωσης και δεν μιλάΜε;
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΊΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΛΑΛΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ!

    ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡETE - και εμείς μαζύ εφόσον φοβόμαστε και ...δεν πρέπει να αμυνθούμε ως ...οι κακοί ταγματασφαλίτες- ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ!


    Διάγγελμα του δικτάτορα Παπαδόπουλου
    https://www.youtube.com/watch?v=69Hrvv8bROY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]