Κυριακή, Σεπτεμβρίου 07, 2014

Συνελήφθη ταλιμπάν, με ατσάλινη θωράκιση στο πέος του!

Αν δεν ήταν πράγματι τόσο σοβαρό, θα ήταν απολύτως γελοίο... 

Ένας βομβιστής αυτοκτονίας των Ταλιμπάν σε έλεγχο της αστυνομίας του Πακιστάν, βρέθηκε με μια μεταλλική ασπίδα γύρω από το πέος του...!

Ερωτηθείς σχετικά με τον σκοπό της προστασίας αυτής, η απάντησή του ήταν: «θέλω να κρατήσω το πέος μου ανέπαφο μετά την έκρηξη, έτσι ώστε να μην έχουν σεξουαλικά προβλήματα οι 72 παρθένες που θα έρθω σε επαφή στον παράδεισο!"

Δεν χωρούν σχόλια για την ποιότητα της εγκεφαλικής λειτουργίας και το επίπεδο ιδεολογικής μάχης που δίνουν οι φανατικοί - εξτρεμιστές ισλαμιστές.

Οι "φόβοι" αλλά και η "μέριμνα" του βομβιστή αυτοκτονίας, τα λένε όλα...
Οι άνθρωποι αυτού του είδους δεν είναι φανατικά θρησκευόμενοι.
Φανατικά ηλίθιοι είναι, που τους εκμεταλλεύονται κάποιοι άλλοι...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

7 σχόλια:

  1. Και να πάθεις κάτι, μη σκας θα τρως πιλάφια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε βλέπω καμιά διαφορά IQ από εντόπιους υποστηρικτές του Γιωργάκη, του Βαγγελάκη, του Αντωνάκη και του Κωστάκη. Τα πρόσφατα συνθήματά τους "έσπαγαν" ταμεία σε επιθεώρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλαχ αλαχ φαε πιλαφ και δεν συμμαζεύεται λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΖ ΧΑΝΤ, ΦΑ-ΣΑΡΙΕΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ... ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ... Η ΣΚΕΨΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ : AYTOI ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝ ΕΝ ΖΩΗ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΣΗ , ΑΦΗ , ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ "ΑΚΕΦΑΛΟΙ" ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ " ΤΟΥΣ ?... ΜΕΛΙ, ΓΑΛΑ, ΚΑΙ "ΠΑΡΘΕΝΕΣ" ? ... ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ... ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή τελευταία ε΄χουν τελειώσει οι παρθένες, μήπως γουστάρει 72 πούστηδες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τέτοιους μάλλον δεν θα έλεγε όχι. Αλλά υποθέτω ότι θα προτιμούσε κατσίκες, και θα απέφευγε γαϊδαρους (γιατί κλωτσάνε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα άχυρα είναι πιο έξυπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...