Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κωνσταντινούπολη 1453, Ελλάδα 2014

Γράϕει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράϕος - Συγγραϕέας - Τουρκολόγος 

Η Κωνσταντινούπολη έπεσε το 1453 από διπλή προδοσία. Από την μια την πολέμησαν οι Έλληνες εξωμότες που είχαν προσχωρήσει στο Ισλάμ και στελέχωσαν τον στρατό του Μωάμεθ του Πορθητή και από την άλλη είχαμε την προδοσία της δυτικόϕιλης παράταξης που υπέσκαπτε το μέλλον της αυτοκρατορίας καθώς ήθελε να την παραδώσει στην εξουσία του Πάπα. Προηγουμένως οι παπικοί είχαν καταϕέρει το πρώτο μεγάλο χτύπημα για την κατάλυση της ανατολικής αυτοκρατορίας με τις Σταυροϕορίες και την άγρια λεηλασία της Κωνσταντινούπολης όταν την κατέλαβαν το 1204.

Σήμερα βρισκόμαστε σε μια παρόμοια με άλλα βέβαια δεδομένα κατάσταση. Ένα προδοτικό πολιτικό κατεστημένο έχει παραδώσει την χώρα στην κυριαρχία της Δύσης και έχει καταρρακώσει τον ελληνικό λαό στέλνοντας χιλιάδες στην αυτοκτονία, διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό και καταστρέϕοντας την εθνική οικονομία. 
Από την άλλη ο εξ’ ανατολών κίνδυνος συνεχώς μεγαλώνει και η τουρκική προκλητικότητα αναβαθμίζεται συνεχώς στον αέρα, στην θάλασσα, αλλά και στην στεριά, καθώς ολόκληρες περιοχές της ελληνικής επικράτειας, όπως η δυτική Θράκη αλλά και τα Δωδεκάνησα και ιδίως το Καστελόριζο, βρίσκονται πλέον υπό καθαρή αμϕισβήτηση της ελληνικής τους κυριαρχίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως η πολιτική ηγεσία έχει ουσιαστικά συμπλεύσει με την θρησκευτική ηγεσία για να διαλύσουν και να λεηλατήσουν ότι έχει απομείνει όρθιο από τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. 
Τα τελευταία κατορθώματα της εκκλησιαστικής ηγεσίας είναι πλέον μια ϕανερή θρησκευτική αποστασία, παραβίαση όλων των κανόνων των Οικουμενικών Συνόδων με αποκορύϕωμα την τελευταία σκανδαλώδη συμπροσευχή του Πατριάρχη με τον αιρετικό νεοταξικό Πάπα της Ρώμης, που εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τα μασονικά συμϕέροντα μιας ληστρικής και διεστραμμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι τελευταίες εκλογές δυστυχώς έδειξαν πως συνεχίζεται ο   συνεχιζόμενος θανατηϕόρος κατήϕορος αυτής της χώρας. 
Από την μια είχαμε ένα δεδηλωμένο άθεο με νεοταξικές ιδέες που αντιδρά ακόμα και στην σκέψη ότι θα πρέπει, αν αύριο κληθεί να κυβερνήσει, να ορκιστεί στο σύνταγμα της ομοούσιας Αγίας Τριάδας. 
Από την άλλη είχαμε ένα τρομερό θεομπαίχτη, παλιό στέλεχος της λέσχης Μπίλεντεμπεργκ που δεν δίστασε να «πουλήσει» θρησκεία και Ορθοδοξία για να πλανέψει τους ψήϕους του «αγαθού» ποιμνίου με σκοπό να διαιωνίσει την ληστρική του εξουσία υπηρετώντας τα συμϕέροντα των ξένων μασονικών ευρωπαϊκών αϕεντάδων του. 

Πέραν από αυτούς τους δυο πρωταγωνιστές, είχαμε ένα κυκεώνα πολλών πολιτικών κομμάτων που το μόνο που εξέϕραζαν ήταν οι εγωιστικές ϕιλοδοξίες των διαϕόρων αρχηγών τους σύμϕωνα με το δόγμα, κάθε Έλληνας και ένα κόμμα. Έντεχνα δηλαδή, διαιρεί και βασίλευε!

Μέσα σε όλη αυτή την ζοϕερή κατάσταση αναρωτιέται, όποιος ακόμα κατάϕερε να έχει σώας τας ϕρένας και συνείδηση της πραγματικότητας, πως θα μπορέσει να σωθεί μια χώρα ξεπουλημένη, ένας λαός προδομένος και μια κοινωνία πλανεμένη στις σειρήνες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, (με το χαρακτηριστικό σλόγκαν, "Ωχ αδερϕέ τι με νοιάζει εμένα!"). 
Η πολιτική(οί), απέτυχε(αν) και πρόδωσε(αν). 
Η ιεραρχία προσχώρησε στην αποστασία. 
Υπάρχει όμως ένα μεγάλο ποίμνιο που έχει τρομερή, αλλά σε ύπνωση δύναμη και αυτό το είχαν καταλάβει όσοι εξόντωσαν τον μακαριστό Χριστόδουλο. Είχαν τρομοκρατηθεί από την κινητικότητα του και την δύναμη του να ξεσηκώνει τον λαό.

Είναι γνωστό από την ιστορία μας, (που τώρα θα πρέπει να την ξεχάσουμε), πως πολλοί ιεράρχες στάθηκαν στις επάλξεις και έδωσαν ζωή στον ελληνισμό. 
Σήμερα ποιοι είναι αυτοί που θα σηκώσουν το βάρος της σεβασμιότητας τους;
Ποιοι θα σηκωθούν και θα σταθούν  στο ύψος τους να σταματήσει η νέα πτώση της Κωνσταντινούπολης; 
Γιατί αυτή την ϕορά η άλωση θα είναι οριστική, καθώς δεν θα είναι μόνο υλική, αλλά το πιο χειρότερο, θα είναι και πνευματική άλωση των σωμάτων και των καρδίων ημών των Ελλήνων! 
Αν υπάρχουν, καιρός να μας δείξουν πως είναι αληθινοί ποιμενάρχες και όχι υποκριτές ρασοϕόροι που κρύβονται πίσω από τους σύγχρονους εϕιάλτες του Ελληνισμού!Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

 1. Φρίξον ήλιε, στέναξον γη, Εάλω ή πόλη, Εάλω η πόλη
  Βασιλεύουσα, πύλη χρυσή κι ο πορφυρογέννητος στην κόκκινη μηλιά.
  Σώπασε Κυρά Δέσποινα και μην πολυδακρύζεις,
  πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά Σου θάναι.
  Θα ρθεις σαν αστραπή...Θα χει η χώρα γιορτή..
  Μες την Άγια Σοφιά
  θα βρεθούμε ξανά λειτουργία μελλοντική
  οι Έλληνες μαζί
  https://www.youtube.com/watch?v=VYFwg6IZyyE

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στην πύλη του αγίου Ρωμανού
  έφυγες για αλλού
  κι άγγελος θα σε φέρει εδώ
  στον σωστό καιρό.
  Μες την Άγια Σοφιά
  θα βρεθούμε ξανά λειτουργία μελλοντική
  οι Έλληνες μαζί

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτά.....και μετά αναρρωτιόμαστε όλοι τι φταίει. Ψηλές κορόνες...ανιστόρητες μούρδες. Πέρασαν 560 χρόνια και ακόμη θέλουμε να παρουσιάζουμε ιστορικά γεγονότα κατά πως βολεύει την θρησκευτική μας πίστη ( μάλλον δισειδαιμονία). Από αυτήν σπρωγμένοι διατηρήσαμε αποκλεισμένους στη γωνία χωρίς στοιχειώδη πολιτική ενσωμάτωσης χιλιάδες ανθρώπους και σήμερα που τους έχει αγκαλιάσει και καθορίσει (όχι εντελώς άδικα ) ως εθνική μειονότητα το Τουρκικό Προξενείο ....ψάχνουμε Παλαιολόγους , Κερκόπορτες και φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον κάλλο πούχαμε στο κεφάλι κοντά εκατόχρόνια τώρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγκυλωμένοι στο παρελθόν, περιμένοντας να προσφέρουν όραμα άνθρωποι βολεμένοι και αρτηριοσκληρωτικοί. Και να σκεφτείς ότι Εκκλησία και Κομμουνιστές αλληλοκατηγορούνται για δογματισμό.

   Διαγραφή
 4. Μα οι προφητειες τα λαθη μας κυριως δειχνουνε. Πως ενεργει ο Θεος για να μας διορθωσει. Οι προφητειες μιλουν για την τιμωρια των απογονων των Δυτικων που αφησαν επιτηδες τα πραγματα να εξελιχθουν ετσι στο Βυζαντιο.Φαινεται λοιπον οτι για το Θεο δεν υπαρχει χρονος. Ολα ειναι ευθεια γραμμη, παρελθον και μελλον, σαν χθες στα ματια Του.Αλλωστε γι αυτο δεν διδασκομεθα οτι στη βαφτιση μας ξεχρεωνουμε απο το προπατορικο αμαρτημα; Στο ονομα του Χριστου βγαινουμε καθαροι απο τη κολυμπηθρα γιατι μας εξαγορασε με το αιμα Του;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ερχετε και ειναι και τσαντισμενος και αυτη την φορα δεν τους σωζει τιποτα ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]