Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τους Γκρίζους Λύκους

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κομοτηνή, με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ, μουσουλμάνος (αυτοπροσδιοριζόμενος ως τούρκος), επισκέφθηκε τα γραφεία του κόμματος των Γκρίζων Λύκων Θράκης, για να ευχηθεί καλή επιτυχία στις ευρωεκλογές…

Σύμφωνα με το τουρκόγλωσσο περιοδικό Ροντόπ Ρουζγκαρί, στις 23 Απριλίου ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δήμου Κομοτηνής δικηγόρος Τζιχάν Ιμάμογλου και η πρόεδρος του τομέα γυναικών της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Ελμάς Χουσέμογλου επισκέφτηκαν το κόμμα DEB.

O Τζιχάν Ιμάμογλου είπε στον πρόεδρο Τσαβούς πως κατεβαίνει υποψήφιος με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Γιώργου Πετρίδη ¨Κοινωνία Πολιτών¨. Συνεχάρη επίσης για την απόφαση του DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές και ευχήθηκε επιτυχίες. O Iμάμογλου περιέγραψε πως σε περίπτωση εκλογής του θα προσπαθήσει να εργαστεί για να παραχθούν λύσεις για τα νομικά και άλλα θέματα των κατοίκων της Κομοτηνής.

Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς ευχαρίστησε τον δικηγόρο Τζιχάν Ιμάμογλου για την επίσκεψη και για τις ευχές του, τον συνεχάρη για την υποψηφιότητα του και του ευχήθηκε να έχει επιτυχία.

Λοιπόν, καλώς τα παιδιά! Ή μήπως να ευχηθούμε… και εις ανώτερα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Βενιζέλο;

Και ο σοσιαλισμός, λοιπόν, στα πόδια των Γκρίζων Λύκων, αφού βέβαια είχε προηγηθεί η ανακοίνωση συμμετοχής της γνωστής προξενικής Σιμπέλ Μουστάογλου στον ίδιο δημοτικό συνδυασμό.

Φυσικά, άκρα του τάφου σιωπή από τα καθεστωτικά ΜΜΕ για την αγαστή σχέση του ΠΑΣΟΚ με τους Γκρίζους Λύκους, τους γνωστούς δηλαδή τούρκους εθνικιστές που ονειρεύονται να έρθει η ημέρα εκείνη που η Ελληνική Θράκη θα γίνει Τουρκική και που θα βιάζουν και θα σκοτώνουν ελεύθερα τους «άπιστους γκιαούρηδες».

Από την μέχρι τώρα καταγραφή των δημοτικών συνδυασμών της πόλης της Κομοτηνής, ο μοναδικός συνδυασμός που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τουρκόφρονες και Γκρίζους Λύκους, είναι ο συνδυασμός ανεξάρτητων πολιτών «Σπάρτακος».

Εμείς, ευελπιστούμε πως οι κάτοικοι της Κομοτηνής δεν θα στηρίξουν τα κόμματα που είναι σφιχταγκαλιασμένα με τον τούρκο πρόξενο και τους ανθρώπους του και που, επίσης, είναι υπεύθυνα για την κοινωνική, οικονομική και ενική ισοπέδωση της χώρας και θα προτιμήσουν να εκλέξουν απλούς, έντιμους και μη διαπλεκόμενους για την διαχείριση του δήμου της πόλης τους.

Γεωργίου Μιχαήλ
Πηγή «Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!»

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]