Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ενοχλήθηκε η Bild από το κάψιμο της Γερμανικής σημαίας


Bild: "Εξαφανίστε από εδώ τους Ναζί"

Οι εικόνες της καμένης γερμανικής σημαίας έκαναν, όπως ήταν αναμενόμενο, το γύρω του κόσμου. Το γεγονός ανέδειξε στο πρωτοσέλιδο της και η γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία τοποθέτησε τη φωτογραφία ενός Έλληνα διαδηλωτή να καίει τη γερμανική σημαία έξω απ' τη Βουλή.

Όπως αναφέρει η γερμανική Bild, εκατοντάδες διαδηλωτών «ήθελαν να προκαλέσουν τις εντυπώσεις», καίγοντας τη γερμανική σημαία μαζί με μια των Ναζί, ενώ ο τίτλος του πρωτοσέλιδου ήταν: «Ξεκουμπιστείτε από δω Ναζί».

Η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας σχολιάζει τα συνθήματα κατά της Γερμανίας και της Μέρκελ, ενώ κάνει λόγο για αύξηση των «αντιγερμανικών συναισθημάτων» στη χώρα μας, γράφοντας χαρακτηριστικά πως: «τα αρνητικά συναισθήματα των Ελλήνων απέναντι στην Γερμανία γιγαντώνονται, ειδικά μετά την πρόσφατη πρόταση για διορισμό επιτρόπου».

Στο δημοσιέυμα τέλος αναφέρεται πως στις ελληνικές εφημερίδες γίνεται όλο και πιο συχνά λόγος για το… «Τέταρτο Ράιχ».

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]