Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Forest Gap: Ο "πεφωτισμένος" μαγεμένος ποδηλάτης...

 • Οδήγησε ποδήλατο, έπεσε και χτύπησε με αποτέλεσμα οι γιατροί να του συστήσουν την κωπηλασία... Μετά χάθηκε, ξαναχάθηκε και προχθές το νέο του κανό είχε "μηχανικό πρόβλημα"(!) και ανάγκασε το Λιμενικό να τρέξει να τον γλιτώσει... Εάν οι γιατροί του συστήσουν να αρχίσει να πιλοτάρει αεροπλάνο (που θα του χρειαστεί ούτως ή άλλως...) λέτε να το... στουκάρει πουθενά και να μην αποφύγει το μοιραίο; Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου...
 • Δεν μπορεί να οδηγήσει ποδήλατο, δεν μπορεί να κάνει κανό... πώς μπορεί να κυβερνάει μία χώρα; Η απορία θα λυθεί πολύ σύντομα...
Καλημέρα και χρόνια πολλά! Έχουμε πει πως η κρίση ξεκίνησε από το 2008, με κυβέρνηση Καραμανλή, που την διαχειρίστηκε για ένα χρόνο με σοφό τρόπο, κρατώντας τους γύπες του υπερκαπιταλισμού, μακριά, και ζητώντας μια μηδαμινή συστράτευση των τότε πολιτικών δυνάμεων στην «ήπια προσαρμογή» στο οικονομικό πρόβλημα.

Μιλούσε για μηδενική αύξηση των μισθών και των συντάξεων για δύο χρόνια, και προσπάθεια αποκρατικοποιήσεων ζημιογόνων εταιριών του δημοσίου!

Ποιο ήταν το κλίμα που αντιμετώπιζε;

Την υπερφίαλη, γεμάτη κομπασμό και φιλοδοξία, ενός πολιτικού άνδρα που καλά-καλά δεν ομιλούσε την Ελληνική γλώσσα!

Ένα τρομακτικό παρακράτος του λαϊκίστικου παρασυνδικαλιστικού κράτους που είχε «νεκρώσει» το δημόσιο, ύστερα από τις επιταγές της Χαριλάου Τρικούπη!

Έναν αψυχολόγητο αρχηγό της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης που εκμεταλλευόμενος την ιστορία του επώνυμου του, γύριζε την υφήλιο κατηγορώντας την χώρα του!

Εσχάτη Προδοσία ή αφέλεια, ή προσχεδιασμένο σχέδιο κατάρρευσης του ευρωπαϊκού οικοδομήματος; Ποιος το ξέρει;

Αυτός που μετεκλογικά αυτοχαρακτηρίστηκε ως κυβερνητικός αντιεξουσιαστής, είναι μάλλον το πειθήνιο όργανο των διεθνών κερδοσκόπων που θησαυρίζουν εις βάρος των λαών!

Αυτός που μίλησε για το περίστροφο στο τραπέζι, και δεν βρέθηκε κάποιος να του εξηγήσει πως το παιχνίδι που έπαιζαν τότε ήταν ρώσικη ρουλέτα με στόχο τον δικό του κρόταφο, και της χώρας που εκπροσωπούσε.

Αυτός που δήλωνε για τιτανικούς, χωρίς να σκέπτεται πως το δικό του καράβι, αυτό που του είχαν δώσει οι άφρονες νεοέλληνες του καναπέ, θα βυθιζόταν!

Αν δεν υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο από τους παγκόσμιους shortακιδες για την ανάληψη της εξουσίας της χώρας από τον συγκεκριμένο ηλίθιο, τότε μιλάμε για την παγκόσμια πρώτη της κυριαρχίας των ζαβών στην εξουσία!

Παγκόσμιο φαινόμενο!

Η τιμωρία της πατρίδας μας, που μετά το βέτο του Βουκουρεστίου φτάσαμε στον απόλυτο διασυρμό της πολιτικής του yes-men που εφαρμόζουν τα ερμαφρόδιτα του Σοσιαλισμού!

Η αντιδιαστολή της κυβερνητικής πολιτικής ΝΔ, με τον τυχοδιωκτικό πολιτικό λόγω της πράσινης ύφεσης! Της πολιτικής των έργων Καραμανλή, με την πολιτική των λόγων του κυβερνήτη του τιτανικού!

Η πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες σήμερα είναι ζοφερή!

Απόλυτη υποχωρητικότητα, ενδοτικότητα σε όλα από την κυβέρνηση του Μνημονίου.

Καμία αντίσταση, καμία συζήτηση, στην αποικιοκρατία που επιβάλουν οι ξένοι δανειστές μας, στην ελληνική κοινωνία.

Βαρύγδουπες δηλώσεις, χωρίς περιεχόμενο, μόνο πολιτικός «ραγιαδισμός» στους παγκόσμιους δυνάστες που η ηλιθιότητα του άβερελ τους έφερε στην Χώρα!

Η μόνιμη θέση των κυβερνώντων είναι η… επίκυψη!

Η άμεση απομάκρυνση, το γκρέμισμα των δοτών πολιτικών του Μνημονίου, είναι η μόνη λύση.

Ο χρόνος λιγοστεύει, και τώρα που οι δημοσκοπήσεις θα αρχίζουν να δείχνουν την πραγματικότητα, ο ολίγιστος forest gap θα προσπαθήσει να γαντζωθεί στην εξουσία.

Λήγοντας τα διεθνή γραμμάτια της ανέλκυσης του στη εξουσία θα χάσει κάθε στήριγμα.

Χρειάζεται περισσότερο ένταση στην αντιπολίτευση, πιο δυνατές φωνές, κάθετες στον λόγο του Μνημονίου, που να δείχνουν την θέληση τους για την εθνική διαχείριση της εξουσίας, για να γκρεμισθεί το σαθρό πολιτικό καρκίνωμα της πράσινης ύφεσης!

ΟΛΑ »παίζουν». Υπάρχει το "δεν γνώριζα", το "δεν μ’ ενημέρωσαν", το "αλλιώς μου τα είπανε", το "δεν κατάλαβα".

Υπάρχει το εμφανές: "ρε παιδιά είμαι λίγος, δεν το βλέπετε;".

Υπάρχει το προφανές: "γιά την πατρίδα* μου τα κάνω όλα".

Υπάρχει και το καταφανές: "apres moi le deluge = μετά από μένα το χάος".

Υπάρχουν όμως και οι ευθύνες.

Κι αυτές ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ, δεν του αναλογούν αποκλειστικά. Γιατί δεν ψηφίστηκε μόνος του, αλλά κάποιοι τον ψήφισαν. Και αυτοί οι κάποιοι φέρουν την ευθύνη. Και κάτι μου λέει πως θα επικαλεστούν λίαν συντόμως πως στο ταξίδι προς την Ιθάκη, έφαγαν λωτούς και... ξέχασαν!

Ο Αμερικανοτραφής λοιπόν δισλεκτικός Γιώργος Παπανδρέου, (που αποδείχθηκε τελικά ότι μόνο Γιωργάκης και χαζός δεν ήταν) που φέρει το ισχυρό γονίδιο της πολιτικής απατεωνιάς και της προδοσίας του πατέρα του και του παππού του, εκτελεί μέχρι στιγμής άριστα την τελική φάση του σχεδίου, εξόντωσης της Ελλάδας.

Είχε κάνει τις μυστικές του συμφωνίες εδώ και πολύ καιρό. Ήξερε πολύ καλά ότι, ο πρώην ΕΛΛΗΝΑΣ πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τέτοιο ανελέητο πόλεμο που δεχόταν από παντού, δεν θα άντεχε για πολύ. Απλά περίμενε την κατάλληλη ώρα… Περίμενε να τηρηθεί η υπόσχεση που του δόθηκε... Περίμενε να του στρώσουν το χαλί...

Ο σημερινός λοιπόν διορισμένος κατ΄ουσία από τους διεθνείς εγκληματίες πρωθυπουργός της Ελλάδας, παίρνει πανάξια το όσκαρ υποταγής και προδοσίας, όπως σίγουρα θα πήρε και το κάτι… τις του, για να ξεπουλήσει μιά χώρα ολόκληρη.

Είμαι απ’ αυτούς που πιστεύουν, ότι η Ιστορία, σχεδιάζεται και δρομολογείται, μερικές δεκαετίες πριν (Ας μην λησμονούμε, τον υπέργηρο H.Kissinger). Tο έδαφος φρεζάρεται προσεκτικά και ακολουθεί η επιλογή και η φύτευση, των προεπιλεγμένων ανθέων (Les fleurs du mal).

Τίποτε δεν γίνεται τυχαία.

Οι Γιάλτες, επαναλαμβάνονται. Άνθρωποι-κλειδιά, ήρθαν στη χώρα μας και “μεγαλούργησαν”. Από Ανατολή και Δύση. Μιλώ για τους νταβατζήδες φυσικά. Τους πραγματικούς αφεντάδες, αυτού του τόπου. Με τα well-fare ιδρύματά τους, σε χώρες που παλιότερα πολεμούσαν.

Μιλώ γι αυτούς, που δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα.

Μιλώ γι αυτούς, που μας θεωρούν τόσο αμελητέους, τόσο αναλώσιμους, τόσο ασήμαντους, που προσπέρασαν ακόμα και το ενδεχόμενο να ψυλλιαστούμε για την πρεμούρα τους.

Η ναρκοθέτηση του ΚΚ του Β’, άρχισε πολύ πριν το σχέδιο Ανάν, πολύ πριν τις συμφωνίες για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, πολύ πριν το βέτο για τα Σκόπια, πολύ πριν την Cosco.

H υπονόμευση άρχισε από την επομένη των εκλογών της 7ης Απριλίου του 2007,από τα χαλκεία των βοθροκάναλων της διαπλοκής. "Ο άνθρωπος αυτός, πρέπει να γκρεμιστεί, το συντομότερο. Γιατί βάζει πάνω απ’ όλα την Πατρίδα. Και γι αυτό, δεν μας κάνει".

Ποιός θα ξεχάσει, τον κίτρινο ταρζανιάρη, που κλαυσαυχενιζόταν κάθε βράδυ στις οκτώ, πλάι σε παλινδρομούσες χατζηλουλούδες, πως "σήμερα, ξήλωσα τον 33ο, σήμερα έφαγα τον 34ο, σήμερα κατάπια τον 35ο, σήμερα εξαφάνισα τον 36ο κλπ, κλπ.".

Ποιός θα ξεχάσει, τον βανδαλίζοντα επί της ακουστικής μας αισθητικής, κραυγαλέο τενόρο, τον τάχα μ’ δήθεν δεξιό monsieur Danga; Τον εκδότη της… ΨΩΡΑΣ;

Καλά, για τις «δημοκρατικές» λουσάτες καραμπίνες, με τα Van Kleef & Arpels, που περιστοιχιζόμενες, από έναν θλιβερό γαλαξία, από κανίς, λουλού και πεκινουά με μεταξωτές Hermes γραβατούλες, δεν το συζητάω καν.

Λοιπόν; Ήταν δυνατόν να κυβερνήσει ο «μπουχέσας», σ’ αυτό το περιβάλλον;

Δεν έπρεπε, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο και με κάθε θυσία να έρθει ο Μεσσίας;
Ο προγραμματισμένος;
Ο computerised;
Ο «πεφωτισμένος»;
Ο μαγεμένος ποδηλάτης;

Εμ, έπρεπε βέβαια!!!

Γι αυτό λοιπόν, η διαπλοκή (κι αυτή computerised… υπερποντίως), έκανε τα αδύνατα δυνατά, για να μας στείλει, μιά ώρα νωρίτερα στις…»κάλτσες».

Και τώρα;

Ε, τώρα είμαστε για να ‘μαστε πιά!

Με τους στροσκάνηδές μας, με τα ΔΝΤάκια μας, με τα spreads μας, με τα μέα και τα σέα μας.

Μιλάμε για μεγαλεία!!! Ποιός μας πιάνει…

Τι άλλο να θέλουμε, οι αγνώμονες;


* Στη λέξη "πατρίδα" βάλτε ό,ποια χώρα επιθυμείτε, π.χ. Αμερική, Λαπωνία, Κούβα κ.α.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σας παρακαλώ μην βρίζετε τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης. Αυτό θέλει. Την εκτόνωση της οργής μας στο πρόσωπό του και όχι αλλού. Μπορείτε απλά να του πείτε ότι σήμερα μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά αύριο... πείτε μου, ποιός ξέρει τι του ξημερώνει αύριο; Αν, λέω αν, αύριο πέσει η κυβέρνηση Παπανδρέου και αρχίσουν οι διώξεις των πολιτικών που συμμετείχαν στην κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου - ΔΝΤ, τι θα λέει ο Πάγκαλος; Θα λέει ή θα κλαίει; Θα έχει άραγε χρόνο για να κλάψει και ποιόν; Μην βρίζετε, λοιπόν, αυτούς που δεν καταλαβαίνουν από βρίσιμο, αφού η πολιτική τους πορεία είναι ένα ξέβρασμα πολιτικής προκλητικότητας και αμετροέπειας. Περιμένετε... περιμένετε... έχει ο καιρός γυρίσματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το 2004 μας πίεζαν να μπούμε στο Δ.Ν.Τ αλλά ο Κ. Καραμανλής αρνήθηκε
  Τελικά η προτροπή ορισμένων ευρωπαίων ομολόγων του κ. Αλογοσκούφη στο Εco/Fin να προσφύγει η Ελλάδα από το 2004 στο ΔΝΤ δεν έγινε δεκτή από τον Κ. Καραμανλή και την κυβέρνηση του.

  Ο Καραμανλής δεν υποδούλωσε την Ελλάδα στο ΔΝΤ . Nαι προτίμησε την ήπια προσαρμογή στην οικονομία. Επιχείρησε να μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές και να «μαζέψει τα ελλείμματα»,προσπάθησε να μειώσει την ανεργία, να αναδιοργανώσει το κράτος, να εφαρμόσει μια εθνική και πατριωτική πολιτική. Aλλά δυστυχώς αφενός προδόθηκε από τους συνεργάτες του και αφετέρου πολεμήθηκε σκληρά από το Μιντιακό σύστημα εξουσίας, τις σκληρές Πασοκικές συντεχνίες, το λαϊκισμό του ΠΑΣΟΚ και τα σκοτεινά ξένα συμφέροντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. eleos pia.O karamanlis olokliros prothipourgos k toso kathisterimenos itan p dn gnwrize ti simvainei.Nai kala.Poses dores to xw akousei pia.....Wriste deigmata komatikopoiimenwn provatwn psifoforwn komatwn.Sigxaritiria g ayto i ellada einai ekei p einai.Nai ipia prosarmogi me ti???eimaste sovaroi??!!Me plastiko xrima afthono na reei daneia fouskes akinitwn aytokinitwn politelestatwn.Oloi tous ta idia skoupidia k kapoioi pane k tous psifizoun.Dlds ama fygei k aytos edw o prodotis o kataptistos o emetikos tha vgei o kathe oxlwpoiimenos k tha m pei ti.Oti dn iksere k t legan oti swzei ti xwra?????
  E L E O S P I A....ALLA TETOIOI P MASTE TETOIOI MAS AKSIZOUN DIS TI XWS.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]