Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ληστοκρατία των κλεπτοκρατών ανταποδίδεται με στάση πληρωμών από τους πολίτες στο Αίγιο!


Ακολουθώντας το "παράδειγμα" της κυβέρνησης Παπανδρέου, που εδώ και καιρό έχει επιβάλει μια άτυπη στάση πληρωμών προς το εσωτερικό, οι πολίτες του Αιγίου αποφάσισαν να εφαρμόσουν την κυβερνητική πολιτική αλλά με "αποδέκτη" την ίδια την κιυβέρνηση!!!

Το Πατριωτικό Μέτωπο Αιγίου, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, αποφάσισε να καλέσει τους κατοίκους της περιοχής σε ένα δημοψήφισμα απέναντι στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, η οποία δείχνει πως έχει πάρει την απόφαση να φανεί συνεπής στις "αγορές" (βλ. επενδυτικές τράπεζες) και να αφήσει τους Έλληνες πολίτες να βιώσουν έναν αργό θάνατο...

Η ιστορία της αντίστασης του ελληνικού λαού, κατά των κάθε λογής κατοχών, δυναστών και πολιτικών εξαπατήσεων, άρχισε να ξαναγράφεται την Κυριακή 3 Απριλίου, στην ιστορική πόλη της Πελοποννήσου το Αίγιο, στον τόπο που γέννησε τον πρωτεργάτη της επανάστασης του ’21, τον Ανδρέα Λόντο.

Σε μια ατμόσφαιρα ήρεμης αποφασιστικότητας, 63 στελέχη και μέλη του… Πυρήνα του Πατριωτικού Μετώπου Αιγίου, αποφάσισαν να προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες σε κάλεσμα όλου του λαού της Αιγιάλειας σε δημοψήφισμα, με μοναδικό ερώτημα, την συνέχιση ή μη της πληρωμής των λογαριασμών των ΔΕΚΟ και των υποχρεώσεων του, στην εφορία Αιγίου.

Η απόφαση πάρθηκε με πλήρη ομοφωνία, αποτελώντας έτσι την πρώτη και ιστορική απόφαση σαφούς, κάθετης και καθολικής αντίστασης του ελληνικού λαού κατά των νεοταξιτών και της κατοχικής συμμαχίας που κυβερνά τον τόπο, από μια ολόκληρη κοινωνία, χωρίς κομματικές και συντεχνιακές σημαίες.

Για μια ακόμη φορά, ο λαός της ιστορικής αυτής περιοχής της Πελοποννήσου, δείχνει τον δρόμο της αντίστασης αλλά και της δημοκρατίας, σε ολάκερο τον ελληνικό λαό. Ας διδαχθούμε από τους Αιγιώτες, στηρίζοντας την απόφασή τους, χωρίς ιδεοληψίες και –ισμούς και ας σταθούμε δίπλα τους, στον δρόμο που επέλεξαν.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, ήταν, είναι και θα συνεχίσει να δηλώνει παρόν, στην επιλογή τους. Με κεντρικό σύνθημα, «ούτε αριστερά, ούτε δεξιά: Πατριωτικά» και κεντρικό στόχο, την επιστροφή στην Ελλάδα της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας.

Ζήτω η Ελλάδα και κάθε τι μοναχικό στον κόσμο αυτό. Η Ελλάδα που ελπίζει, η Ελλάδα που επιμένει, η Ελλάδα που αντιστέκεται. Λαέ του Αιγίου, δείξε μας τον δρόμο.

Επειδή στην Ελλάδα η Δημοκρατία δεν υπάρχει πλέον κι επειδή το Σύνταγμα της χώρας καταπατείται σύμφωνα με τα συμφέροντα των "αγορών" (βλ. επενδυτικές τράπεζες), πρέπει να καταστεί σαφές πως δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η αντισυνταγματική κυβερνητική δραστηριότητα.

Και για του λόγου το αληθές, διαβάζουμε στο Άρθρο 1, Παράγραφος 4 του επαίσχυντου νόμου, που κάποιοι ψήφισαν χωρίς καν να τον διαβάσουν:

“Παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή ή πολυμερή, με την Ευρωπαική Επιτροπή, τα κράτη-μέλη της ζώνης του Ευρώ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα, προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της προηγούμενης παραγράφου. Τα μνημόνια,οι συμφωνίες και οι συμβάσεις του προηγούμενου εδαφίου, εισάγονται στη Βουλή για κύρωση”.

Τί είπατε; Αυτό δεν είναι δημοκρατία, αλλά ληστοκρατία; Πιθανώς ναι! Το ζητούμενο είναι έως πότε όλοι εμείς θα ανεχόμαστε ένα τσούρμο επαίσχυντων κλεπτοκρατών να βιάζουν καθημερινά την λογική μας, να τρομοκρατούν με κάθε τους λέξη την χώρα και να δημιουργούν -με θαυμαστή συνέπεια- τις προϋποθέσεις της πλήρους κατάρρευσης...!

Οι πολίτες του Αιγίου φαίνεται πως κάνουν μία αρχή, για να επανέλθει η νομιμότητα στη χώρα. Οι υπόλοιποι, όλοι εμείς, τι κάνουμε;

Κωνσταντίνος
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

 1. Άχ! και να γινότανε σε όλη την Ελλάδα. Εκεί να δείτε γλέντια!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν είναι ληστοκρατεία, στον καθένα αποδίδεις τα ίσα. Στους κλέφτες φέρεσαι σαν κλέφτης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ,ΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ,ΤΗ ΓΑΥΔΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΞΟΞΕΡΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ,ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ!


  ΑΜΗΝ,ΘΕΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΥΓΕΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!

  ΑΧ,ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΛΥΚΕΙΑ!

  Δ Ε Ν ΑΝΕΧΟΜΕΘΑ ΑΛΛΟ ΤΗ ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ!

  ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ,ΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ,ΤΗ ΓΑΥΔΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΔΟΞΕΡΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ,ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ!


  ΑΜΗΝ,ΘΕΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Να συμμετασχουν επιπλεον και σε μηνυσεις κατα των ανδρεικελων που ψηφισαν το Μνημονιο για εσχατη προδοσια!!


  ΓΜ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]