Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κάρτα του αλήτη


Είναι-νομίζω- τα παρακάτω γραφόμενα, άκρως ενδιαφέροντα και συγκλονιστικά!

Γιατί με τρόπο απλό έρχονται να μας πουν τι μας κρύβουν σχετικά με τη διαβόητη, λεγόμενη, «κάρτα του πολίτη».

Τα διάβασα σε ανάρτηση, που έχει κάνει το «Μανιτάρι του Βουνού».
Και θα σας τα διαβιβάσω, ζητώντας ταπεινά συγνώμη, απ’ το συγγραφέα, για τις όποιες “κακοποιήσεις” έχω κάνει στο κείμενό του…

Πριν όμως δούμε τι ΔΕΝ θα μας πουν, ας δούμε τι θα μας πουν οι αρχιτέκτονες της διαβόητης Κάρτας:

Κατά πάσα πιθανότητα, θ μας πουν, , ότι:

1) Με την κάρτα του πολίτη θα μηδενιστεί η φοροδιαφυγή.
Αφού η Εφορεία θα μπορεί να βλέπει τη χρηματική περιουσία, που έχει ο καθένας και να εισπράττει τους φόρους, που αναλογούν στο κράτος.

2) Η έκδοση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών θα γίνει πανεύκολη. Γιατί η Κάρτα αυτή θα είναι συγχρόνως πορτοφόλι, αστυνομική ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας και διαβατήριο. ..

3) Αν, τυχόν, τη χάσουμε ή μας την κλέψουν, θα μπορούμε να το δηλώσουμε στην αστυνομία, για να την απενεργοποιήσουν, μέχρις ότου μας βγάλουν καινούργια με όλα τα χρήματα που έχουμε και τα λοιπά στοιχεία.

4) Κάποια στιγμή μπορεί να μας πουν-παρεμπιπτόντως- ότι το μικροσκοπικό τσιπάκι της κάρτας μπορούν (αν θέλουμε!) να μας το φυτέψουν κάτω από το δέρμα, για να μην έχουμε το φόβο να το χάσουμε ή μας το κλέψουν.

5) Αφού γίνουν κανα δυο εξαφανίσεις παιδιών (εντελώς…τυχαίες!) μπορεί να μας πουν ότι πρέπει την Κάρτα να την φυτέψετε από νωρίς στα παιδιά σας, για να μπορείτε να τα εντοπίζετε, όπου και αν βρίσκονται. Και:

6) Θα μας πουν ότι με την κάρτα αυτή θα έρθει επιτέλους η ιδεώδης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Γιατί θα μπορούμε να έχουμε πανεύκολα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ για το κάθε τι. Δεδομένου ότι η κυβέρνηση θα ζητά την γνώμη του λαού για όλα τα ζητήματα. Όπως βέβαια συμβαίνει (;) και τώρα!….

Και, αφού είδαμε το τι θα μας πουν, ας έρθουμε τώρα να ιδούμε και το τι ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ:

Ασφαλώς δεν θα μας πουν ότι:

1) Οι μεγάλοι διαπλεκόμενοι φοροφυγάδες και οι πολιτικοί θα εξακολουθούν να φοροδιαφεύγουν.
Αυτοί θα μπορούν, μέσω γνωριμιών-όπως μέχρι τώρα μέσω της αλητείας της ασυλίας οι πολιτικοί-να προμηθευτούν μια ΔΕΥΤΕΡΗ Ηλεκτρονική Κάρτα (με άλλο όνομα). Μέσα στην οποία θα έχουν όλο το παράνομο χρήμα….

2) Ότι, αν οι κυβερνώντες “μας βάλουν στο μάτι”, θα μπορούν να σβήσουν το ποσό των χρημάτων, που υπάρχει στην κάρτα μας και να γράψουν ότι το παίξαμε στο καζίνο. Και δεν θα υπάρχει τρόπος να αποδείξουμε ότι λέμε την αλήθεια….

3) Ότι η ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία (γιατί, όπως πάμε, δεν θα υπάρχει η ασφάλιση ΙΚΑ και Δημοσίου για πάντα!) θα μπορεί να βλέπει πόσες φορές αρρωστήσαμε. Και από τι ασθένεια…
Και θα αποφαίνονται για μας: “Α, εσύ είσαι πολύ φιλάσθενος. Δεν σε ασφαλίζω”!

Πράγμα που θα μπορεί να πει και ο κάθε μελλοντικός εργοδότης μας. Που ασφαλώς θα είναι κάποια γιγαντιαία απρόσωπη πολυεθνική εταιρεία!…

4) Δεν θα μας πουν ότι το τσιπάκι, που θα φυτεύεται κάτω από το δέρμα, καθόλου δεν θα προστατέψει το παιδί μας από την απαγωγή. Διότι:
α) Εντοπίζεται και αφαιρείται από το δέρμα πολύ εύκολα. Και:
β) Αν καλυφθεί με αλουμινόχαρτο ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ!

5) Δεν θα μας πουν ότι στο μέλλον ( ίσως και σήμερα!) θα υπάρχει η δυνατότητα το εμφυτευόμενο τσιπάκι να εγχέει μέσα στο αίμα μας «κάτι»( δηλητήρια αποβλάκωσης; βραδείας ευθανασίας;)!….

6) Δεν θα μας πουν ότι η Ηλεκτρονική Κάρτα θα είναι ο θάνατος της τελευταίας σταγόνας δημοκρατίας, που μας έμεινε.
Γιατί μπορεί να διοργανώνουν δημοψηφίσματα για το κάθε τι. Όμως…

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος-όπως βέβαια και τα εκλογικά αποτελέσματα-θα μπορεί να το “μαγειρέψει” ο χειριστής του κεντρικού υπολογιστή. Που φυσικά θα είναι μέλος στοών και κοινωνός πολλών υποχθόνιων μυστικών …

7) Δεν θα μας πουν ότι χάκερς θα μπορούν να διαβάσουν την Κάρτα μας!
Και αύριο ίσως θα μπορούν να δημιουργούν ανύπαρκτο χρήμα γεμίζοντας την κάρτα τους με ποσά. Ή αφαιρώντας ποσά από άλλες κάρτες!

8) Δεν θα μας πουν ότι ο Πρόεδρος της Μυστικής Αστυνομίας στη Γερμανία κατηγορεί τους πολιτικούς ότι η τεχνική, με την οποία σχεδίασαν τις νέες ταυτότητες είναι παιχνιδάκι για τους “ειδικούς”, προκειμένου να πάρουν όποια στοιχεία θέλουν και να τα χρησιμοποιήσουν ανάλογα!…

9) Δεν θα μας πούν ότι η Μ. Βρετανία κατάργησε τις ηλεκτρονικές κάρτες του Πολίτη, όταν διαπίστωσε τα ελαττώματά τους ! Και…

10) Δεν θα μας πουν ότι ετοιμάζεται νέο νομοσχέδιο στην Γερουσία των ΗΠΑ για απαγόρευση της ελεύθερης κηπουρικής!…

Έτσι ώστε να μη μπορούν οι πολίτες να επιστρέψουν στις μικρές, αυτάρκεις, αγροτικές κοινότητες όπου ο καθένας θα μπορεί τουλάχιστον να παράγει την τροφή γι’ αυτόν, την οικογένειά του και την κοινότητά του.
Ούτε ακόμη να έχουμε την επιλογή να τρώμε τις ντομάτες του γείτονα, τις πατάτες του συγχωριανού μας, το λάδι του θείου, τα μήλα του κουμπάρου.
Σε σημείο ώστε να μας απαγορεύουν ακόμη και τη φύλαξη δικών μας σπόρων. Γιατί άραγε; Γιατί μόνο οι αφανείς αφέντες αυτού πλανήτη να έχουν τέτοιο δικαίωμα!…

Που σημαίνει ότι η σατανική Νέα Τάξη των παγκόσμιων κακουργημάτων ετοιμάζει τα νομικά της όπλα για να καταστείλει κάθε προσπάθεια όσων θελήσουν να δραπετεύσουν από την κόλαση μέσα στην οποία θα εγκλωβίσει τους λαούς.

Έτσι ώστε ακόμη και οι επιλογές μας για φαγητό να περιοριστούν στα μεταλλαγμένα τροφικά τερατουργήματα, τα εμποτισμένα με δηλητήριο, αναλώσιμα των πολυεθνικών υπερκαταστημάτων!…

Αυτά, λοιπόν, και άλλα πάμπολλα δεινά, που ετοιμάζουν σε βάρος μας, δεν θα μας τα πουν.
Γεγονός, που σημαίνει ότι η Κάρτα αυτή δεν θα είναι η κάρτα του πολίτη, αλλά….

Η κάρτα του χαφιέ, του δολοφόνου, του ληστή και του καθενός τοπικού ή διεθνούς αλήτη!….

Που θα μπορούν να κάνουν, ό,τι και όποτε θελήσουν σε βάρος μας!

Παπα-Ηλίας

Σχόλιο ιστολογίου: Συγχώρα με παπά μου, αλλά δε νομίζω πως πρόκειται για κάρτα των αλητών. Είμαι πεπεισμένος πως πρόκειται για την κάρτα των... κοπριτών
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

 1. O (υποτιθεμενος)αρχιεπισκοπος ΤΙ ΚΑΝΕΙ???
  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???
  ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι θέμα οπτικής γωνίας....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αφήσαμε να περάσει το μνημόνιο. Αν αφήσουμε να περάσει κι αυτό το υπερενισχυμένο διακυβερνητικό φακέλωμα της Νέας Τάξης, δεν μας σώζει τίποτε και κανένας. Εκστρατεία για την άρνηση της κάρτας τώρα!

  Μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΤΙΣ 12-12-2010 ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΪ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ!(ΒΛ.hellenicrevenge)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟ,ΣΥΜΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ΄: ΑΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ-ΟΤΙ ΣΤΗΝ <> ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΜΠΤΟΝ-ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ-ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ Κ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ-ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΒΗΤΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.Κ ΑΝ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ-Η ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ-ΟΝΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. απλα θα χυθει αιμα γιατι δεν θα εχουμε τιποτα να χασουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Γιατί άραγε όλη η τεχνολογία να εξυπηρετεί μόνο τα σατανικά σχέδια των κυριαρχών. Που είναι η καλή πλευρά της επιστήμης να πληροφορήσει τον κόσμο για το πως θα απενεργοποιηθούν όλες αυτές οι ενέργειες? Δεν μπορεί, σε κάθε δηλητήριο υπάρχει και το αντίδοτο. Μήπως με την χρησιμοποίηση αντιμέτρων π.χ αλουμίνο όπως αναφέρατε ή μαγνήτη να καταφέρουμε να αντισταθούμε στα σχέδιά τους χωρίς να ανοίξει ούτε ρουθούνι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]