Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα Προνόμια των Σιωνιστών στην Ελλάδα!!!


Το ξέρετε ότι όλοι οι πολίτες της Ελλάδας(συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού), είμαστε πολίτες Β΄ κατηγορίας; Ξέρετε σ’ αυτή τη χώρα, ποιά είναι η ράτσα που απολαμβάνει οικονομικά προνόμια που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας, δεν τα δικαιούται; Μα φυσικά οι εβραίοι. Διαβάστε αποσπάσματα από τη μονογραφία του Ι. Χαραλαμπόπουλου, «Σιωνισμός και Εθνικές Τραγωδίες» για να πληροφορηθείτε και να καταλάβετε ότι το νεοελληνικό κράτος, «δουλεύει» γι’ αυτή τη ράτσα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν ενδιαφέρουν κανένα:
……«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) λειτουργεί στη χώρα μας κάτω από συνθήκες τέτοιες, που προσβάλλουν βάναυσα την Εθνική μας αξιοπρέπεια. Συνιστά « κράτος εν κράτει» μέσα στην καρδιά της Ελλάδας και αυτό συμβαίνει όχι απλά με την ανοχή αλλά με την υπόθαλψη του πολιτικού καταστημένου. Εάν αναλογισθεί κανείς ότι το Κ.Ι.Σ. αποτελεί τον πυρήνα των ευρισκόμενων στην Ελλάδα σιωνιστών, καθώς σύμφωνα με δήλωση μεταστάντος προέδρου του Ι. Λόβιγγερ (Περιοδικό «Χρονικά», Ιανουάριος 1985) «Ο εν Ελλάδι εβραϊσμός υπήρξε ανέκαθεν σιωνιστικός», σε συσχετισμό με τη δήλωση του ιδίου ότι «ο σιωνισμός συνιστά ένα εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα», διαφαίνεται ευκρινώς η επικινδυνότητα της εβραϊκής παρουσίας στον ελλαδικό χώρο.
Ήδη από το 1946, ανασυστάθηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, με αρχική του αξίωση να μεταβληθεί ο Αστικός Κώδικας. Η αλλαγή του αυτή, είχε ως βασικό στόχο τη ψήφιση ειδικού νόμου, βάσει του οποίου οι περιουσίες των αποθανόντων εβραίων, χωρίς συγγενείς, περιέρχονταν στο Κ.Ι.Σ. χωρίς μάλιστα αυτό να υποχρεούται να πληρώσει φόρο κληρονομιάς…..
…..Αξίζει να διερωτηθεί κανείς γιατί το πολιτικό κατεστημένο κατέστησε το Κ.Ι.Σ. Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και ακόμη γιατί η κυβέρνηση της Ν.Δ. ψήφισε το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κ.Ι.Σ. αποκτά δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.
«ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ».
Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα…..
…..
Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες εβραίων και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση.
Κατ’ επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους. Τα προνόμια τα οποία έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και αντισυνταγματικά.
Μπορεί κανείς να φανταστεί να λειτουργεί στο Ισραήλ «Κεντρικό Ελληνικό Συμβούλιο», το οποίο να αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Ισραηλινού κράτους και οι εν Ισραήλ ευρισκόμενοι και διαμένοντες Έλληνες να υπάγονται απευθείας στο Συμβούλιο αυτό, παρακάμπτοντας πλήρως το Ισραηλινό κράτος;
Θα μπορούσε μάλιστα να υποστηριχθεί, χωρίς κανένα απολύτως ίχνος υπερβολής, ότι οι κατά τόπους ισραηλινές κοινότητες στην Ελλάδα, αποτελούν αυτοδιοικούμενες κοινότητες, υπαγόμενες σε μία «ομοσπονδιακή κυβέρνηση» - διοίκηση, αυτή του Κ.Ι.Σ. ασκώντας κατ’ ουσίαν διοίκηση κρατικής εξουσίας….
…...Και μόνο η προκλητική, παράνομη και καταχρηστική λειτουργία του Κ.Ι.Σ. εντός της ελλαδικής επικράτειας, καταδεικνύει το βαθμό της υποδουλώσεως του ελλαδικού κράτους και των οργάνων του στον σιωνισμό, αφού οι εβραίοι έχουν προνόμια τα οποία ουδείς έτερος ξένος και πρωτίστως ουδείς Έλλην πολίτης, Έλλην από απόψεως βιολογικής- φυλετικής, ψυχικής, έχει»…..
Νυκτερινός Επισκέπτης
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

48 σχόλια :

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ειναι εγκλημα κατά της Ελλάδος αυτόπου διέπραξαν οιπολιτικάντηδες. Κι ο λαός σαν τρελλοί τους προσκυνάνε "εθνάρχες" και "χαρισματικούς" ηγέτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα γνωριζετε, βεβαια, τον Τεραστειο "ΑΝΘΡΩΠΟ" Ερευνητη και Πυρηνικο Φυσηκο, θανοντα το 2003, ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΚΙΟΛΒΑ!!!! Αν δεν τον γνωριζετε, ειναι αυτος, αλλα και χιλιαδες αλλοι Ελληνες, που ειπε, στην τελευταια του συνεντευξη, Ο Θεος να τον ΦΥΛΑΕΙ, οτι: ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΟΙ ΓΕΡΟΙ) Κωνστ.και Ανδρ. οτι ειναι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!

   Διαγραφή
  2. Αυτο που ψηφησαν το '78 για τους Σιωνιστες, δεν ειναι τιποτα μπροστα στο γεγονος οτι: Ο χρηματοδωτης του ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ, Αντιπροσωπος των "KROUP" στην Αμερικη στα οπλικα συστηματα!!!

   Διαγραφή
  3. ΑΚΟΜΗ χειρότερο ειναι το γεγονός οτι ο Χιτλερ ήθελε ΜΟΝΟ να φύγουν οι Εβραιοι απο την Γερμανια. Λοιπόν είχε αποφασηζει να τους στείλει στην Μαγαδασκαρη, στον Ιρονικο Ωκαιανο. Όταν το έμαθαν οι ατραπεζιτες Εβραιοι και ο Ροθτσαιλδ, του είπαν. ΟΧΙ, πρεπει να χυθεί Αίμα για να ιδρύσουμε το κράτος του ΙΣΡΑΗΛ!! Αυτο ειναι ισότιμο με χίλιους τόμους που να περιγράφουν την φυλή του δηθεν περιούσιου λαού του ΘΕΟΥ.

   Διαγραφή
 3. αντε να πανε στην πατριδα τους και αυτοι αλλα και οι ρασοφοροι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εκείνο το "ρασοφόροι" δεν το κάνεις λίγο πιο ...λιανά να καταλάβουμε κι εμείς οι αγράμματοι;

   Διαγραφή
 4. Ένα "ανάλαφρο" σχόλιο :
  Είχα πολλά χρόνια την απορία γιατί συμπεριλαμβάνονται ισραηλίτικες ομάδες στα Ευρωπαϊκά κύπελα basket, ή (ακόμα πιό ανάλαφρο) γιατί συμμετέχουν στη Eurovision...!!!
  Να λοιπόν η απάντηση (πέρα από την προφανή υποψία της χρηματοδότησης των σχετικών εκδηλώσεων)...
  Υπάρχει ισραηλίτικο κράτος ("εν κράτει", όπως γράφετε) στο Ευρωπαϊκό έδαφος...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στην Ευρωπη Ολλα τα κράτη της Ενωμένης Ευρώπης ειναι Ιουδαικα, η Κρυπτό Ιουδαικα, εκτος απο δυο μικρά. Στην Αμερικη, 315 Εκατομοιρια , και 2 Εκατομοιρια Σιωνιςτες Εβραιοι. Πολλοί απο τους Εβραιους Αμερικανούς έχουνε και Ισραιλινης Υπικοοτητα, και μπορούν και Ψυφιζουν και στις δυο Χώρες. Προσέξετε. Το ανώτατο δικαστήριο πήρε αυτήν την απόφαση και συγχρόνως είπε οτι. Καμμια άλλη εθνικό της μπορει να έχει αυτο το δικαιομα!!Εγω, π.χ Ελληνίδα και Αμερικανίδα δεν έχω δικαιομα να ψηφίσω στην Ελλαδα και στην Αμερικη. Καταλαβατε?? αλλα οι Αμερικανοί Ισραηλίτες μπορούν!

   Διαγραφή
 5. Η πιο πάνω πληροφορία είναι τόσο εξωφρενική, που δεν μπορώ καν να φανταστώ ότι τόσα χρόνια, έστω και ΕΝΑΣ Έλληνας δημοσιογράφος δεν έγραψε π ο τ έ κάτι για αυτό το θέμα, δεν ρώτησε π ο τ έ σχετικά κάποιον πολιτικό σε μια συνέντευξη, δεν έστησε π ο τ έ μια ανάλογη εκπομπή στην τηλεόραση κτλ κτλ.

  Πόθεν λοιπόν τόση συνωμοσία και τόση "ομερτά", και μάλιστα σε μια χώρα σαν την Ελλάδα; Αδιανόητο και εντελώς ανεξήγητο, ειδικά μάλιστα αν σκεφτεί κανείς τους εκατοντάδες δημοσιογράφους εκεί έξω που κυνηγούν καθημερινά με το τουφέκι την αποκλειστικότητα, τον εντυπωσιασμό, την μεγάλη είδηση, την καριέρα κτλ.

  Μήπως λοιπόν η δήθεν σκοτεινή, μυστική και υπόγεια δράση του ΚΙΣ είναι απλά μια ανεδαφική υπερβολή που κάνει την τρίχα τριχιά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. δες και μόνο τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και θα καταλάβεις...

   Διαγραφή
  2. να σου πω κατι; απο το δηθεν ολοκαυτομα. και λεω δηθεν γιατι κανενας εβραιος δεν βασανιστηκε, τεχναμα για να καταλαβουν τον κοσμο. Αυτο το δηθεν ολοκαυτομα τους βοηθεισε να κανουν κρατος το 1948 να εχουν προτεραιοτητα σε θεσεις εργασιας μετακινεισεις σε ολο υον κοσμο χωρις βιζα, ολα ειναι γραμμενα στα προτοκολα των σοφων της σιων.

   Διαγραφή
  3. Ούτε εγώ τους θέλω τους Εβραίους, αλλά δεν πιστεύω ότι γράφει ο κάθε παπαρολόγος συγγραφέας με διαφημιστική εκπομπή στην τηλεόραση.
   Αυτές τις ανοησίες τις πιστεύεις ή απλά γράφεις χαζομάρες λόγω μίσους;

   Διαγραφή
  4. Οταν εργαζομουν στις εφημεριδες (τεχνικος) και γνωριζα δεκαδες γνωστους και αγνωστους δημοσιογραφους, και ενας που η πενατου δεν αστιευωταν ηταν ο ΧΑΡΗΣ Ο ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΕΛΗΣ στα "ΝΕΑ" . Αλλα? (!!!) Αλλοι κανανε ...κουμαντο. Και να τα εγραφε η μη, δεν εφταναν στα χερια μου να τα δωσω στις Λινοτυπικες μηχανες να γραφτουν και να πεσει "ΠΕΛΕΚΙΣ"!!! Καραμανλης, Ηλιου, Φλωρακης, Λαμπρακης, Παπανδρεου και...'ΣΙΑ" τα στον ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ!!!!!!!!!!!!!!! Που λεει ο λογος. (20.000 χιλιαδες λευγες και βαλε)

   Διαγραφή
 6. Αγαπητέ αναγνώστη, κοίταξε γύρω σου τι συμβαίνει σήμερα και πες μου γιατί οι δημοσιιγράφοι μέχρι και πριν μερικές ημέρες (αλλά και τώρα) ποιούν τη νήσσαν (κάνουν την πάπια) και δεν αναφέρονται στο θέμα της επερχόμενης οικονομικής εξαθλίωσης. Δεν θα θελήσω να απαντήσω στο γιατί οι δημοσιογράφοι δεν ασχολήθηκαν. Το ΦΕΚ είναι συγκεκριμένο, γραμμένο και σαφές... Μήπως την τριχιά θέλεις να την δεις σαν τρίχα; Μήπως διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την καμήλα; Ερωτήσεις θέτω... Και για να γράψω ανοιχτά, πρέπει να παραδεχτείς πως "είναι πολλά τα λεφτά" για να καλυφθεί αυτή η διαχρονική αμαρτία του πολιτικού συστήματος... Ή διαφωνείς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Νομίζω ότι ρώτησα με τη μεγαλύτερη δυνατή σαφήνεια που επιτρέπουν τα ελληνικά: Ζήτησα μια πειστική εξήγηση για το πώς μια τόσο σκανδαλώδης πρακτική σαν κι αυτή που περιγράφεται πιο πάνω, διαφυλάσσεται τόσα χρόνια ως επτασφράγιστο μυστικό, χωρίς ούτε ΕΝΑΣ δημοσιογράφος να μην αναφέρει π ο τ έ ούτε καν μισή λέξη για αυτό το θέμα. Αντί όμως για κάποιο- έστω σαθρό- επιχείρημα, διάβασα αόριστες προτροπές και αναρωτήσεις για το μήπως βλέπω τα πράγματα στη ζωή μου λάθος γενικότερα και επί της δημοσιογραφίας ειδικότερα.
  Περί της ταμπακιέρας, ουδέν φίλε Κωνσταντίνε…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Κ ωνσταντινος απαντησε σαφεστατα και με παρισσια. Το Εβρα'ι'κο ζητημα ειναι τεραστιο και με προεκτασεις που ειναι ασυληπτες!!!! Χρηματοδοτουν την Τουρκια (!!!) για να μας τσιγκλαει- παραβιασεις-λαθρομεταναστες και εμεις ΔΝΤ. Τι ειναι το ΔΝΤ? Ροτσιλδ και Μοses
   Pinkel, ενας μυστηριωδης Εβραιος, πλεγμενος σε δολοφονες (Giokomo Matteoti) παρεα με εναν διπλο κατασκοπο των Αγγλων, Ουγγρο στην καταγωγη τον Τrebitsch, αλλα κοντα και Ελληνας δοσηλογος, ο Basil Zaharof!!! Aγοραζανε οπλα απο την Ευρωπη και τα πουλαγαν στην Κινεζο στον στραταρχη, (1927) Ciang Ka'i' Shek.!!! Η στην περιφημη Villa Blu? Στην Νικεα, μεχρι και ο...πολυς Ελευεριος Βενιζελος,(1919) βρεθηκε εκει!!!!!!!!!!!!! Εβραιοι, Ρωσσοι, Αγγλοι, Γερμανοι, Γαλλοι, Κινεζοι και αλλοι αρχικατασκοποι εκαναν την ομαδα
   <72 Αληθινους Ανθρωπους) 'η μετ'επιτα . Οποιος εχει διαβασει το βιβλιο
   "ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ TREBITSCH-LINCOLN" Θα φωτηστει!

   Διαγραφή
 8. Αγαπητέ αναγνώστη, η ταμπακιέρα απαντήθηκε. Για τα περαιτέρω ρώτησε τους δημοσιογράφους. Όχι εμένα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αγαπητε ανωνυμε, ειναι γνωστο εξ αλλου πως οι δημοσιογραφοι ασχολουνται με τα πραγματικα σημαντικα πραγματα, και το πρωτο πραγμα που τους απασχολει ειναι η ευημερια της χωρας τους και η ενημερωση και αφυπνιση του απλου πολιτη.

  Ειναι πασιφανες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αποτί βλέπω είσαι πραγματικό Κουτάβι! Τι ειναι ποιο σπουδέο σε αυτήν την Χωρα, απο το γεγονός να βρίσκεται σκλαβομενεΗ Απο την Επανάσταση έως τωρα στους Εβραιους?

   Διαγραφή
 10. kai poies etaireies einai autes?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ Ε Ξ Ε Γ Ε Ρ Σ Η ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑΣ?ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παρα πολλοί είχαν την ίδια ιδέα. Με εςενα. Τωρα να λες λίγους ΕΛΛΗΝΕΣ, νομίζω οτιθα ειναι λίγο δύσκολο!

   Διαγραφή
 12. Τι θα γίνει ρε παιδιά με την περίπτωσή σας; Θα εξακολουθείτε όλοι εσείς οι (για να μην πω τίποτα χειρότερο) αδιάβαστοι να σπαταλάτε τον χρόνο και τα φαιά μας κύταρα; Γιατί, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε δημοσίευση, δεν διαβάζετε το ΦΕΚ το οποίο επικαλείσθε; Υπάρχει στην ηλεκτρονική διεύθυνση
  http://www.et.gr/view_publication/1978/1/40/svg/3?form.submitted=True
  (ανοίγει με mozilla firefox).
  Εάν το διαβάσετε, θα παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχει καμία νομοθετική ρύθμιση που να απαλλάσει από φόρους οποιονδήποτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΣΥ λοιπόν πηγενε στην Συναγωγή σου να πληροφορηθείς. Δεν έχουμε καιρό να ασχολούμαστε με κάθε Εβραιο που μας κοροϊδεύει!

   Διαγραφή
 13. Εχω διαβάσει όλο το Προεδρικό Διάταγμα 182 της 22-03-78 και δεν έχω βρει πουθενά να αναφέρεται ότι: "ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ"!

  Αναφέρεται μόνο περί της υποχρέωσης των μελών της κοινότητας να δίνουν την υποχρεωτική εισφορά "πέτσια" και άλλες υλικές εισφορές στην κοινότητα σύμφωνα με την περιουσιακή κατάσταση του κάθε μέλους αλλά δεν λέει ότι αυτή η συνεισφορά γίνεται αντί της φορολογικής υποχρέωσης απέναντι στο κράτος... Αντίθετα στο άρθρο 26 παρ. 3 αναφέρεται: ότι όποιο μέλος έχει ένσταση για το ποσό της συνεισφοράς του μπορεί να κάνει ένσταση στην επιτροπή η οποία λαμβάνει υπόψην της ως κριτήρια α) προσωπική συνέντευξη και β) σημείωμα φόρου που έχει εκδοθεί από την αρμόδια φορολογική αρχή βάσει της φορολογικής του δήλωσης

  Το β) δεν λέει ότι η φορολογική αρχή είναι όργανο της ισραηλιτικής κοινότητας, λέει αρμόδια φορολογική αρχή...

  Μπορείτε να μας παραθέσετε μια εικόνα-απόσπασμα από το προεδρικό διάταγμα που να αναφέρει ακριβώς αυτή τη φράση? Δεν είμαι υπέρ των Εβραίων, αλλά ο ρατσισμός και ο φανατισμός κατά μιας φυλής δεν οδηγεί πουθενά και δεν βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οπως είπα και στον προηγούμενο, μας κάνετε να σπαταλούμε τον Χρόνο μας.καταλαβατε? Αφήστε τις σαχλαμάρες . Ξερετε πολυ καλά οτι το αρθρο ειναι 100 της εκατό η αλήθεια.Εξω απο δω!

   Διαγραφή
 14. @Anwnymos, to FEK den anoigei oute me mozilla, exeis kapoio allo link?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ονομος του 1978 δεν ισχυει σημερα.Τωρα τι ακριβως ισχυει πρεπει ο συντακτης του οχι κολακευτικου αρθρου για τους Εβραιους ,να τοβρει ,για να μη αιωρειται μια αβεβαιη συκοφαντια.Αν ισχυει κατι αντισυνταγματικο και παλι τοτε θα δικαιωθει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΛΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ πάλι Σας βαρεθήκαμε. Ξέρουμε τι λέμε, ξέρουμε τους νόμους. Καιμας κουράζετε. Το παιχνίδι σας δεν πιάνει.

   Διαγραφή
 16. Διαβασα ολο το Π.Δ. 182 του 1978 και απο πουθενα δεν προκυπτει αυτο, δηλαδη οτι δεν πληρωνουν φορους.
  Καλο ειναι επομενως να μην αναπαραγονται ανακριβειες και ψεμματα ,γιατι ετσι χανουμε τηυν αξιοπιστια μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Αυτό φυσικά γίνεται νομίμως μέσω του ΠΔ 182/1978 και ιδιαίτερα στα άρθρα 3, 5 και 26. Η παράγραφος 2 του 3 άρθρου λέει τα εξής:

  "Όλα τα μέλη της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών έχουν την υποχρέωση να συνεισφέρουν ηθικά και υλικά κατά το μέτρο των δυνάμεών τους για την ενίσχυση των ιδρυμάτων και άλλων νομικών προσώπων και φιλανθρωπικών οργανώσεων της Κοινότητος".
  Το άρθρο 5 παράγραφος 1 λέει τα εξής: "Όλα τα μέλη της κοινότητος που συμπλήρωσαν το 21ο έτος της ηλικίας τους έχουν την υποχρέωση να καταβάλλουν στην Κοινότητα ετήσια εισφορά Πέτσια, που ορίζεται κατά τις διατάξεις του άρθρου 26 του παρόντος"
  Άρθρο 26:
  "1. Η βεβαίωση της υποχρεωτικής εισφοράς "Πέτσια" γίνεται από την αντίστοιχη επιτροπή του άρθρου 18 του παρόντος που κατατάσσει τους υπόχρεους σε κατηγορίες εισφοράς ανάλογα με την οικονομική τους κατάσταση.
  2. Το ύψος των εισφορών κατά κατηγορίες καθορίζεται κάθε χρόνο από την Κοινοτική Συνέλευση στη συνεδρίασή της για την έγκριση του Προϋπολογισμού και η βεβαίωση γίνεται από την Επιτροπή "Πέτσια" κάθε χρόνο κατά το μήνα Μάϊο.
  3. Το ποσό της εισφοράς που βεβαιώθηκε κοινοποιείτα στον υπόχρεο ο οποίος μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από της κοινοποιήσεως έχει δικαίωμα να υποβάλλει ένσταση στην Επιτροπή Ενστάσεων, που ορίζεται από το Κοινοτικό Συμβούλιο και είναι πενταμελής. Οι αποφάσεις της Επιτροπής Ενστάσεων είναι οριστικές και αμετάκλητες. Κυριότερα στοιχεία για την κρίση της επιτροπής Ενστάσεων είναι: (α) η προσωπική συνέντευξη με τον υπόχρεο, (β) το σημείωμα φόρου που έχει εκδοθεί από την αρμόδια φορολογική αρχή στο όνομα του υπόχρεου βάσει της φορολογικής του δηλώσεως για την παρελθούσα ή τρέχουσα χρήση.
  4α) Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης υποβολής ενστάσεως από τον υπόχρεο, η απόφαση της επιτροπής πέτσια είναι υποχρεωτική και για το Κοινοτικό Συμβούλιο.
  4β) Αν ο υπόχρεος απουσιάζει δικαιολογημένα από την έδρα της Κοινότητος, η προθεσμία υποβολής ενστάσεως αρχίζει από την ημέρα επιστροφής του. Η ημέρα αυτή αποδεικνύεται με επαρκή δικαιολογητικά που προσκομίζει ο υπόχρεος.
  5. Το κοινοτικό συμβούλιο μπορεί να αρνηθεί την παροχή κάθε υπηρεσίας ή εξυπηρετήσεως στα μέλη που δεν εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους"

  Είπαμε και πιο πάνω ότι οι κοινότητες από το 1920 θεωρούνται ΝΠΔΔ. Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Κράτους τα ΝΠΔΔ δεν πληρώνουν στο Δημόσιο της Ελληνικής Πολιτείας καμμίας μορφής και εκτάσεως άμεση ή έμμση φορολογία. Δεν πληρώνει ούτε για την απόκτηση, από αγορά ή δωρεά, οποιουδήποτε ακινήτου ή κινητού περιουσιακού στοιχείου ούτε από κέρδη διαχειρίσεώς τους. Πως λοιπόν δεν πληρώνουν οι Ισραηλίτες φόρο:
  (α) Το 95% των Ισραηλιτών έχουν γράψει τα ακίνητα περιουσιακά τους στοιχεία στις κοινότητες αυτές για να αποφύγουν καταρχάς την φορολογία. Τον αναλογούντα στο Ελληνικό Δημόσιο φόρο τον πληρώνουν στην κοινότητα σύμφωνα με τις παραπάνω διατάξεις. Βάσει ειδικού μυστικού συμβολαίου μεταξύ του υπόχρεου και της κοινότητας, ο υπόχρεος κρατά τη διαχείρηση των περιουσιακών στοιχείων μέχρι να πεθάνει.
  (β) Τα ακίνητα περιουσιακά στοιχεία των κοινοτήτων αυτών σε αναλογία φτάνουν τα ακίνητα της Εθνικής τραπέζης της Ελλάδος. Επίσης κάποια από αυτά τα ακίνητα έχουν γίνει δωρεά μέχρι.... και στο υπουργείο άμυνας του Ισραήλ (ο Ζακ Μπενβενίστε στη Θεσσαλονίκη έχει δωρίσει κάποια από τα ακίνητά του στο υπουργείο άμυνας και εισπράττει το τελευταίο έσοδα από τη διαχείρησή τους)
  (γ) Σύμφωνα με τον Φορολογικό κώδικα νόμος 3323/1955 κάθε δωρεά κινητής και ακίνητης περιουσίας σε ΝΠΔΔ απαλάσσετα των προβλεπομένων φορολογικών και άλλων τελών.
  http://www.scribd.com/doc/28704619/%CE%A0%CE%94-182-78-%CE%99%CE%A3%CE%A1%CE%91%CE%97%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%9F%CE%A4%CE%97%CE%A4%CE%91-%CE%91%CE%98%CE%97%CE%9D%CE%A9%CE%9D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Γιατί στον Κεραμεικό τα γραφεία του ΚΙΣ; Τι έγινε με τα οστά των Αθηναίων Οπλιτών και του Περικλή από την περίοδο του Πελοποννησιακού πολέμου; Κατά την διάρκεια των ανασκαφών για το Μετρό στην περιοχή , έφευγαν κούτες γεμάτες με ευρήματα... που πήγαιναν άραγε ; Για να καταλήξουν στο Πανεπιστήμιο του Adelphi στο Αμέρικα για ανθρωπολογικές μελέτες με υπεθυνο έναν "ελληνικής" καταγωγής ανθρωπολογο ονοματι Αγγελαρακης ο οποίος είναι εξαφανισμενος. Το θέμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και το συγκαλύπτουν επιμελώς ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ...Κατ' ευθείαν στόν εισαγγελέα τού Αρείου Πάγου μέ ό,τι στοιχεία έχετε!!! Εγγράφως, γιά νά είναι καί προσωπικά υπεύθυνος γιά τίς ενέργειές του όταν θά έχουν τσακιστεί οι προδότες καί θά λογοδοτεί πλέον σέ Έλληνες.

   Διαγραφή
 19. Το θεμα ειναι γνωστο , παρα πολλα χρονια και δεν δεχεται ΟΥΔΕΜΙΑ αμφισβητηση.
  Αυτοι οι "καλοι" ανθρωποι που αμφιβαλουν η προσποιουνται οτι αμβιβαλουν , ας "αμφιβαλουν" και ας αφησουν εμας τους "κακους" να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα .
  Το περιεργο(;) ειναι οτι παρ'ολο που πολλοι απο εμας σε τουτο το Ιστολογιο εχουμε πει πολλα για αλλοθρησκους και αλλοφυλους , ΠΟΤΕ δεν μας επιτεθηκαν τοσοι πολλοι ανθρωπιστες του κωλου .
  Και ΠΟΤΕ κανενας δεν μας ειπε ρατσιτσες .
  Μολις ομως πει καποιος τιποτα για τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ των Εθνων , μιλιουνια τα ερπετα με ανθρωπινη μασκα !
  Το οτι ΠΑΝΤΟΥ αυτοι οι υπανθρωποι δημιουργουν ενα κρατος εν κρατη , ειναι γεγονος .
  Το οτι ο ΟΜΑΙΜΟΣ τους και ψυχοπαθης Χιτλερ ηταν ο τελευταιος "ευρωπαιος" που τους κυνηγησε ειναι και παλι γεγονος . Αλλα το "περιεργο" ειναι οτι ΠΟΤΕ δεν αναφερονται στους αλλους Ευρωπαίκους λαους , απο την Ισπανια μεχρι την Ρωσια , που τους σε πεταγαν εξω απο τις Πατριδες τους σε διαφορετικες εποχες και απο διαφορετικες κουλτουρες .
  Εμεις στην Επανασταση του "21 , συμφωνα με τους Αγωνιστες ειχαμε ΔΥΟ εχθρους . Τους Τουρκους και τους Εβραιους . Γιατι δεν λενε και γι' αυτο κατι ; Διοτι η Αληθεια θα τους παρη σβαρνα και τρεμουν το ΦΩΣ . Αυτος ειναι και ο λογος που ζουν υπογεια και μυστικα σαν αρουραιοι .Κλεινουν δρομους και ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ περιοχες , γιατι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ .
  Ο αλλος ΟΜΑΙΜΟΣ ο ΓΑΠ ομως και αυτος , ειπε : ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ .
  Δεν μισω ΚΑΝΕΝΑΝ , διοτι ειμαι ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Ελληνας , αλλα... ιναφ ιζ ιναφ .(για να μην λεν οτι δεν καταλαβαν στα ελληνικα ).
  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ .Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ .
  Ξερουμε ποιος ειναι ο ΕΧΘΡΟΣ , οπως ξερουμε και ΠΟΙΟΙ τους υπηρετουν σαν φιλιππινεζες .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τελεια. Ακριβώς έτσι Ειναι. Εςεις οι Εβραιοι διαβάστε το να μάθετε απο μας οτι δεν πληρώνετε Ευρω στο Ελληνικο Κράτος! Με της υγείας σας.

   Διαγραφή
 20. Και ποιος είσαι εσύ που θα μιλήσεις για όλους εμάς περνεις στο λαιμό σου όλων τον Ελληνικό λαό διότι έτσι σου καπνίσε πειγενε και κάνε πρώτα έρευνα μάζεψε τα στιχεία που τους θάβει και μετά έλα εδώ να μας τα διξεις οπότε και εμείς με την σήρα μας να έχουμε να λέμε,,,όχι θαυουμε έναν ολόκληρο λαό συνέχεια επιδη έχετε ρατσιστικά πιστεύω υια τους λαούς της γης ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΣΥ να ντρεπεσε, διοτι δεν μας λες οτι είσαι ΕΒΡΑΙΟΣ! Λοιπόν Να μην μιλάς και να ονομάζεις τον εαυτό σου Έλληνα, διοτι έχεις την Εθνικότητα αλλα τίποτε αλλο! Εςας τους Κρυπτό Εβραιους, σας ξέρω απέξω και ανακατωτά, και σας διακρίνω πολυ εύκολα. Η πείρα μου ειναι μέγιστη.

   Διαγραφή
  2. εγώ είμαι η Δημητρα Εοακιμ, δικηγόρος διεθνούς δικαίου, Ελληνίδα, γαλλιδαα για δέκα χρόνια Ισπανίδα για τέσσερα, Αμερικανίδα για 39. ντροπή σε σένα Εβραιακι. Είσαι Ψεφτης, υποκριτής και μας κανείς να χάνουμε τω ξέρω μας.

   Διαγραφή
 21. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΤΟΥ...........ΑΛΛΑ ΞΕΣΑΧΑ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ (ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο εβραιος) ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απολητως. Οποίος διαβαςει το Ταλμουδ των Εβραιων όσο ποιο πολυ εκμεταλλεύονται, γελούν, διαυθιρουν, καταστρέφουν τους μη Εβραιους, τοσο ποιο πολυ ο Ιαχωβας (ο ΘΕΟΣ ) τους θα τους ΑΓΑΠΑ

   Διαγραφή
  2. Απόλυτο δίκιο έχεις. Το Ταλμουδ των Εβραιοων λεει ακριβώς αυτο. Επι πλέον όσο ποιο πολυ μας καταστρέψει,μας εκμεταλλευθεί, μας κοροϊδέψει, ΤΟΣΟ πιο πολυ ο Ιαχωβας τους θα τους ΑΓΑΠΑ !

   Διαγραφή
 23. έχω γράψει πολλα σχολια σε αυτο το πρόβλημα. Θέτω την εξής Ερώτηση. Και σας παρακαλώ να την απαντήσετε. κάτω απο Ολλα τα Σχολια μου γράφει την λέξη. ΔΙΑΓΡΦΗ. Τι σημαίνει. Αυτη η λέξη ειναι κάτω απο Ολλα τα σχολια που έγραψα. Θα τα διαγράψουν? τα διέγραψαν αλλα απο που? Σίγουρο αυτα που γράφω ειναι μονο για τους πραγματικούς ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι τους ανθέλληνες. Οι γνώσεις μου που αφορούν τον Περιούσιο λαό του ΘΕΟΥ, στην Ελλαδα και στις άλλες τρεις χωρες που έζησα, δεν αρέσουν Καθόλου σε αυτούς που θελουν να μας κρατήσουν στο σκοτάδι για να μας εκμεταλλευθούν, να μας γελάσουν, να μας καταστρέψουν. Και εςεις οι έξυπνοι, διαβάσετε τις Ισραηλινές Εφημερίδες, και κυρίως τις ανακοινώσεις που κάνουνε κατα των Ελλήνων!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είσαι ΗΛΙΘΙΑ:
   η λέξη ΔΙΑΓΡΑΦΗ κάτω από κάθε σχόλιό ΣΟΥ υπάρχει ως δυνατότητα που έχεις ΕΣΥ μόνον να διαγράψεις εκ των υστέρων κάτι.
   Αν είχες ελάχιστο μυαλό, θα το καταλάβαινες...

   Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]