Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβέρνηση Τσίπρα, του Δρίτσα και της κυρά Τασίας, εγκαταλείπει τον Αη Στράτη!

Τα δίνουν όλα για το λαό τους... Έτσι ευρεία σύσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα με την παρουσία του Αβραμόπουλου με θέμα το λαθρομεταναστευτικό, και στον απόηχο της "υπόσχεσης" να επιχορηγηθεί η "ανθρωπιστική" προσπάθεια με 570 εκατομμύρια ευρώ από τα κοινοτικά ταμεία...

Την ίδια στιγμή, τη σύσκεψη των ελεεινών επισκιάζει η φρικτή είδηση, πως ένα Ελληνικό νησί στο ζωτικό χώρο της διακεκαυμένης ζώνης του Αιγαίου, μετατρέπεται και πάλι από την "πρώτη φορά Αριστερά" σε τόπο εξορίας για τον ίδιο του τον πληθυσμό. Σήμερα είναι η 37η μέρα που το νησί Αη Στράτης, παραμένει αποκομμένο από τον εθνικό κορμό, αφού κανένα πλοίο πλέον δεν πιάνει στο λιμάνι του νησιού. Η πολιτοφυλακή μάλιστα αποφασίζει να καταθέσει τα όπλα της σε ένδειξη διαμαρτυρίας γι αυτή την πρωτοφανή αθλιότητα.

Ένα ακόμη νησί, παραδίδεται στο έλεος της Τουρκιάς, και ο αρμόδιος υπουργός ναυτιλίας (και συμπτωματικά σύζυγος της γιαγιάς Τασίας), παραμένει απαθής και ατάραχος στη θέση του.

Ατάραχος και απαθής παραμένει βέβαια και ο εισαγγελέας, μπροστά σε ένα ακόμη εθνικό έγκλημα που συντελείται στο βαμμένο κόκκινο με αίμα ηρώων Αιγαίο μας.

Και αν αναρωτιέσαι γιατί ένα ακόμη σύμβολο της εθνικής μας κυριαρχίας παραδίδεται αμαχητί, μάθε πως δεν υπάρχει φράγκο. Δηλαδή υπάρχουν φράγκα, αλλά η επιλογή είναι να διατίθενται ώστε τα σκάφη του λιμενικού να συμμετέχουν (γιατί αυτό κάνουν σε τελευταία ανάλυση) στο τράφικινγκ της δουλεμπορίας, διευκολύνοντας την ασφαλή είσοδο των εισβολέων στη χώρα μας.

Πηγή "Ελληνικό Φόρουμ"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]