Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μονόδρομος για την διαπλοκή η Προδοσία

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Ειναι τέτοια η ανησυχία στα σαλόνια των βορείων προαστίων που πλεον δεν κρύβεται. Αυτό που πριν μερικές εβδομάδες απλα ψιθύριζαν στα σουαρέ, ανάμεσα στο χαβιαρι και τον αστακό τώρα έχει γίνει πια τόσο εξοφθαλμο που δεν μπορούν, αλλά ούτε θέλουν να το κρύψουν.

Πίστευαν ότι η νέα κυβέρνηση θα είναι κι αυτή μια απο τα ίδια, θα μείνει στις προεκλογικές υποσχέσεις μέχρι το βράδυ των εκλογών και μετά θα αρχίσει να παρακαλεί τους Εργολάβους για ψίχουλα από το ΕΣΠΑ, τους καναλάρχες για λίγο χρόνο, τις Τράπεζες για τα γνωστά δάνεια των κομμάτων και την Siemens για βαλίτσες.

Τις πρώτες μέρες  μετα τις εκλογές, μάλιστα, τα ΜΜ¨Ε¨ έγλυφαν την συγκυβερνηση όπως πάντα έκαναν, αλλά δεν άργησε μεχρί να καταλάβουν ότι κάτι άλλαξε.

Μέχρι σήμερα μπορεί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να ήταν αντίπαλοι στην καρέκλα, αλλά όχι στην εξουσία, μπορει να άλλαζαν χέρια τα υπουργεία, αλλά ήταν μοιρασμένα τα κουκιά μεταξύ τους, υπηρχε αλληλοκάλυψη.

Οι σημερινοί άλλαξαν τα δεδομένα. Δεν έχουν συγγενείς στη λίστα Λαγκαρτ που πρέπει να καλύψουν. Δεν είναι κολλητός τους ή γειτονας τους αυτός που έβγαλε τα 4δις στην Ελβετια , ούτε ο Χριστοφοράκος-Ντεμιρεν είχε το όνομα τους στην ατζέντα του.

Η δικαιοσύνη αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει κι αυτή και θα είναι πιο προσεκτική πριν βγάλει αποφάσεις όπως αυτή για το USB.

Η διαπλοκή και η Γερμανική Πρεσβεία που την χρηματοδοτούσε τόσα χρόνια το κατάλαβαν καλά και τώρα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.

Οπως έχουμε όλοι καταλαβεί, έχει "πέσει σύρμα" κι όποιος μπορεί βγάζει τα λεφτά του έξω ωστε να πιέσει την συγκυβέρνηση. Τα δίς που έφυγαν σε μια νύκτα δεν γινεται να εξαφανίστηκαν από λογαριασμούς των 800-1.000€ αλλά από λογαριασμούς  δεκάδων εκατομμυρίων.

Η  διαπλοκή έχει μόνο ένα δρόμο μπροστά της, την Προδοσία ή την δίκη. Ο μόνος τρόπος να συνεχίσει να πλουτίζει με το αίμα των απλών ανθρώπων είναι να μείνει στο περιθώριο της επικαιρότητας και μέσα σε κλειστά γραφεία που γίνονται οι ανταλλαγές του ιδρώτα του Ελληνα.

 Ο δρόμος της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν τα στόματα και να γίνει η κάθαρση και δεν πρέπει να κάνει πίσω και όχι μονον για τον Ελληνικό λαό, αλλά και για τον Ευρωπαικο.

Ολοι όσοι πουλούσαν τον μονόδρομο στον Ελληνικό λαό, ότι πρέπει να πληρώσει για το δικό τους φαγοποτι, τώρα έχουν το δικό τους μονόδρομο, ή τον δρόμο της προδοσίας, ή της δικαιοσύνης. ΤΕΛΟΣ

netakias.neta.sketa


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Kαι όμως 800,1000 και 2000 βγήκαν από τις τράπεζες.Ότι είχε ο καθένας τα έβγαλε,λίγα ή πολλά.Δεν έχει να κάνει με κάποια φοβερή ,μυστική συνωμοσία αλλά με τα λεγόμενα και την εμπιστοσύνη που εμπνέουν οι κυβερνώντες
    .Όταν πριν από τις εκλογές ρωτούσα ανθρώπους ανωτάτης εκπαίδευσης, τι θα ψηφίσεις, και μου έλεγαν Σύριζα η επόμενη ερώτηση μου ήταν που έχεις τα λεφτά σου. ''Φυσικά έξω" ήταν η απάντηση.
    Είμαστε επαναστάτες και έτοιμοι για ρήξη με τα λεφτά των άλλων όχι τα δικά μας!
    Εμείς βγάλαμε τα λεφτά μας έξω, δεν ήταν ούτε τα κανάλια ούτε η γερμανική πρεσβεία ούτε ο φούφουτος.Ε Μ Ε Ι Σ. Φτάνει πια με τις συνωμοσίες,φτάνει πια για όλα μας τα δεινά φταίνε οι άλλοι!
    Όσο για τη λίστα Λαγκάρντ δύο μήνες είναι κυβέρνηση ,που είναι τα λεφτά?Αφού η είσπραξη ήταν πολιτική υπόθεση γιατί καθυστερούν τόσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε σχολιαστη συμφωνω απολυτως μαζι σου, εμεις οι απλοι πολιτες βγαλαμε και βγαζουμε τα ελαχιστα ευρω που ετυχε να μεινουν στα υπολοιπα των λογαριασμων μας, ακομη και ποσα των 200ευρω, 500ευρω. Οσοι συμπολιτες μας εργαζονται ακομη σημερα και πληρωνονται μεσω τραπεζας απο τους εργοδοτες τους, σηκωνουν τα λεφτα τους την επομενη ημερα, εστω και τα πενιχρα 450 ευρω, γιατι ολοι εχουμε καταλαβει οτι υπαρχει ο κινδυνος καθημερινα να εχουμε το σεναριο Κυπρου και να μην μπορουμε να ψωνισουμε ουτε γαλα για τα παιδια μας ξαφνικα. Τα δις που αναφερει ο αρθρογραφος ηταν παντα εξω, να του υπενθυμισουμε και την παραδοχη Χαρδουβελη οτι εβγαλε τα λεφτα του εξω ενω ηταν στην κυβερνηση. Οσο για την λιστα Λαγκαρντ βλεπω να την κουκουλωνει και ο ΣΥΡΙΖΑ γιατι υπαρχουν πληροφοριες που αναφερουν οτι και καποια στελεχη του ειναι σε αυτην.

      Διαγραφή
    2. δεν υπάρχουν απλοι και συνθετοι πολίτες. Υπάρχουν πολίτες.

      Διαγραφή
    3. Μα, αυτά που παίρνω δε μου φτάνουν να πληρώσω τα έξοδά μου, τι να αφήσω στο λογαριασμό;!;

      Διαγραφή
  2. Και η αθώωση Παπακωνσταντίνου αυτό δείχνει, ότι η Κυβέρνηση είναι έτοιμη να συγκρουστεί με τα συμφέροντα. Αν συνεχίσουν έτσι, το 4% θα είναί το ταβάνι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε κάθε περίπτωση ο σοφός λαός του παρελθόντος διαβεβαιώνει πως: κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aν δεν καταστραφη η βουλη κ ολοι οι αλητες εκει μεσα τα ιδια 8α γινοντε παντα,κρεμαλα κ στους 300 κ στα μμε κ στους ρουφιανους πλοιοκτητες κ τα τσιρακια ολων,αλλιως στα ιδια 8α ειμαστε.
    Γιατι οπως εχει αποδειχ8ει τοσσες δεκαετιες, ολοι οσοι κυβερνουν ειναι....(βρισιες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]