Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλλού επιτίθενται οι τζιχαντιστές και αλλού βομβαρδίζουν οι αμερικανοί!

Απίστευτο και όμως αληθινό!
Το μεγάλο "παιχνίδι" της Δύσης στη Μέση Ανατολή μόλις ξεκίνησε...

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 
Πηγή GrCitizen

Ενδεικτικό των πραγματικών διαθέσεων των ΗΠΑ, προς την κατεύθυνση αντιμετώπισης των τζιχαντιστών ή πρόκειται για ελλειπή και τραγικά καθυστερημένη ενημέρωση του στρατού των ΗΠΑ, ο οποίος φαίνεται να μην προτιμά το τσάκισμα των τζιχαντιστών που επιχειρούν να καταλάβουν μία ολόκληρη πόλη επί της συροτουρκικής μεθορίου; Πρόκειται για λάθος ταξινόμηση στην ιεράρχηση στόχων ή για απροκάλυπτη (εκ μέρους των ΗΠΑ) αδιαφορία σε μία ευκαιρία καίριου χτυπήματος κατά των τζιχαντιστών;

Η είδηση, πάντως, είναι κάτι περισσότερο από σαφής, και δεν στερεί οποιασδήποτε δικαιολογίας τον τομέα πληροφοριών των ΗΠΑ…
«Δεν χαλαρώνει ο κλοιός της τζιχαντιστικής ISIS γύρω από το κουρδικό Αΐν αλ Αράμπ -ή αλλιώς, Κομπανί- στη βόρεια Συρία, το οποίο προσπαθούν να καταλάβουν τις τελευταίες ημέρες παρά την αντίσταση των κουρδικών ενόπλων ομάδων.
Οι ξένες επιδρομές κατά των τζιχαντιστών στη Συρία συνεχίζονται σχεδόν αδιάλειπτα, με ομάδες ακτιβιστών να μιλούν για πλήγματα και στη περιοχή γύρω από το Κομπανί.
Σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται ηγετικά στελέχη των κουρδικών ένοπλων ομάδων, οι επιθέσεις της ISIS για την κατάληψη της πόλης πάνω στη συροτουρκική μεθόριο εντάθηκαν ακόμη και με βαρύ οπλισμό.
Παράλληλα, η οργάνωση «Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» ανέφερε το Σάββατο ότι οι ξένες επιδρομές συνεχίστηκαν στην ανατολική Συρία».
Τα συμπεράσματα, δυστυχώς, για την αποτελεσματικότητα των αμερικανικών (και όχι μόνο) βομβαρδισμών, είναι τραγικά. Κάποιοι κάνουν ξαναμπήκαν στη Μέση Ανατολή, αποφασισμένοι να κάνουν πένα βρώμικο «παιχνίδι» που καμία σχέση δεν έχει με τους τζιχαντιστές και, φυσικά, με την διάσωση αμάχων, οι οποίοι βρίσκονται στο έλεος των ομάδων υπανθρώπων των τζιχαντιστών…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Την Συρία διαλύουν οι χαζαροσιωνιστοαμερικοι και έρχετε και η ώρα μας .......
    Ας ειναι καλα οι κυρίαρχοι ΜΑΛΑΚΕΣ που ετοιμάζονται να βαλουν στο τιμόνι το αηδόνι του Πάπα .
    Απο τα σκάτα σε σκάτα πανε ψηφίζοντας οι ραγιάδες .
    Ποιος ξερει τι εντολές πήρε αυτοπροσώπως απο τον αντιπρόσωπο του σατανα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]