Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επέλαση πρακτόρων στην Αθήνα

Γιγαντιαία επιχείρηση από CIA, ΜΙ6 και ΕΥΠ για τον εντοπισμό πυρήνων των τζιχαντιστών στην Ελλάδα
Σε πλήρη εξέλιξη και η επιχείρηση «Ταξιδιώτης» που έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 250 υπόπτους για συναλλαγές με τους Ισλαμιστές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται γιγαντιαία επιχείρηση ελληνικών και ξένων μυστικών υπηρεσιών για τον εντοπισμό Πυρήνων και μηχανισμών των τζιχαντιστών στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα τα πρώτα αποτελέσματα από τις έρευνες εμφανίζουν τη χώρα μας ως σταθερό και προνομιακό προορισμό των ακραίων ισλαμικών οργανώσεων.

Τα κλιμάκια της Αμερικανικής CIA, της Βρετανικής ΜΙ6 και της ΕΥΠ έχουν εντοπίσει μέχριν σήμερα εκατοντάδες τζιχαντιστές, οι οποίοι «στάθμευσαν» για ένα χρονικό διάστημα στην Αθήνα και στη συνέχεια μέσω Τουρκίας πέρασαν στο Ιράκ και την Συρία.

Η έρευνα που συνεχίζεται, δείχνει πυρήνες τζιχαντιστών στην Ελλάδα, που έχουν αναλάβει τη στρατολόγηση αλλά και την υποδοχή ακραίων ισλαμιστών, που έχουν στρατολογηθεί στο Κόσοβο, την Αλβανία και σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Οι πράκτορες που συμμετέχουν στην επιχείρηση, έχουν καταγράψει τις κινήσεις και τις τηλεφωνικές συνομιλίες των τζιχαντιστών, ενώ ιδιαίτερο βάρος δίνουν στην επιστροφή τους από το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος, αφού το σύνολο των ευρωπαϊκών αρχών ασφαλείας σκοπεύει να τους αφαιρέσει τα διαβαδτήρια και να τους παρεπέμψει να δικαστούν για εγκλήματα πολέμου, τουλάχιστον όσους αποδεδειγμένα έλαβαν μέρος σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράκ και την Συρία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έρευνα για Έλληνες επιχειρηματίες και λαθρεμπόρους πετρελαίου, που εμπλέκονται σε βρώμικες δουλειές, τόσο με τους ακραίους ισλαμιστές όσο και με Κούρδους!
Τα κλιμάκια των ξένων μυστικών υπηρεσιών ενδιαφέρονται κυρίως για τους Έλληνες και Τούρκους λαθρεμπόρους πετρελαίου, οι οποίοι δίνουν ρευστότητα δύο εκατομμυρίων ευρώ την ημέρα στο λεγόμενο ισλαμικό κράτος, αφού διακινούν το σύνολο του πετρελαίου από τις πετρελαιοπηγές που ελέγχουν οι τζιχαντιστές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, οι ίδιοι λαθρέμποροι έχουν αναλάβει και την διακίνηση του πετρελαίου που βρίσκεται στην κατοχή των Κούρδων. Οι ξένες μυστικές υπηρεσίες αναζητούν επίσης λαθρεμπόρους που προμηθεύουν με όπλα τους τζιχαντιστές και στην κατεύθυνση αυτή κλιμάκια πρακτόρων αλωνίζουν την Αθήνα, την Κύπρο και την Βηρυτό, καθώς επίσης και τη Ντόχα του Κατάρ, που θεωρείται ασφαλής χώρος για τέτοιου είδους συναλλαγές.

Οι ελληνικές υπηρεσίες, σε αντίθεση με τις ξένες, είναι διακριτικές στις έρευνές τους για τους πυρήνες των τζιχαντιστών και περιορίζονται στην καταγραφή των υπόπτων που περνούν από την Ελλάδα. Εστιάζουν επίσης το ενδιαφέρον τους στους Αλβανούς και τους Κοσοβάρους μισθοφόρους που έχουν στρατολογηθεί.
Αντίθετα, τα κλιμάκια των Αμερικανών και Βρετανών πρακτόρων, έχουν εντολές να προχωρήσουν ακόμα και σε συλλήψεις ή απαγωγές υπόπτων σε περίπτωση κατά την οποία κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο.
Στην κατεύθυνση αυτή τα κλιμάκια των ξένων υπηρεσιών έχουν ενισχυθεί και σε επίπεδα πρακτόρων, αλλά και τεχνικών μέσων και αλωνίζουν στην κυριολεξία την Ελλάδα.

Οι επιχειρήσεις των ξένων πρακτόρων κλιμακώνονται με αφορμή τις πολεμικές επιχειρήσεις των αμερικανών στο Ιράκ που έχουν στόχο τους τζιχαντιστές. Στρατηγικός στόχος της επιχείρησης, είναι να κόψουν τον δρόμο της επιστροφής σε τρεις χιλιάδες Ευρωπαίους πολίτες που βρίσκονται ήδη στη Συρία και στο Ιράκ και πολεμούν στο πλευρό των ακραίων ισλαμιστών.

Οι ξένες υπηρεσίες εκτιμούν ότι, αν αυτοί επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, θα αποτελέσουν τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο, γιατί οι ακραίοι ισλαμιστές μπορεί να μεταφέρουν την τρομοκρατία σε όλες τα χώρες του κόσμου κα κυρίως σε Ευρώπη και Αμερική.

Πηγή εφημ. “KontraNews»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]