Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι γενοκτονίες του Ισλάμ ξεκίνησαν με τους Χριστιανούς της Τουρκίας

"Το Ισλάμ δίνει το δικαίωμα σε όλους τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν και να βιάσουν κάθε μη μουσουλμάνο" 

Του Serkan Engin Μεταφρ. Ειρήνη Καμπίτση 

Όπως κάποιοι είπαν στη Δύση , στην πραγματικότητα, η αρμενική γενοκτονία, η ασσυριακή, των Χαλδαίων, των Νεστοριανών και των Ελλήνων ήταν γενοκτονίες εναντίων των Χριστιάνων.
Από την άλλη πλευρά οι Κούρδοι και οι Τούρκοι ήταν οι μουσουλμάνοι . Η κοινωνική πρέλευση και η αποδοχή στη συνείδηση του πλυθησμού αυτών των γενοκτονιών ήταν οι Ισλαμικοί νόμοι.

Το Ισλάμ δίνει το δικαίωμα σε όλους τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν και να βιάσουν κάθε μη μουσουλμάνο καθώς επίσης να αρπάξουν όλα τα χρήματα και τις περιουσίες τους. Οι de facto δολοφόνοι σε αυτές τις γενοκτονίες ήταν οι ληστρικές ομάδες της “Μυστικής (ή Ειδικής) Οργάνωσης” (Teşkilatı Mahsusa).

Οι Τούρκοι και οι Κούρδοι (Τσέτες-Cete) που σκότωσαν τους μη-μουσουλμανικούς γείτονές τους, που υποδούλωσαν τις γυναίκες τους και μικρά κορίτσια για σεξουαλική εκμετάλλευση και άρπαζαν όλη την περιουσία τους, δεν είχαν καμία επίγνωση “εθνικισμού”, όπως είχαν για παράδειγμα οι διοικητές τους, οι ηγέτες της Επιτροπής για την Ένωση και την Προόδο ( CUP -İttihat ve Terakki Cemiyeti) .

Έτσι οι Τούρκοι και οι Κούρδοι που πήραν μέρος στις γενοκτονίες των πληθυσμών υπο τον οθωμανικό ζυγό , έσφαξαν αθώους ανθρώπους με πολύ ευχαρίστηση, που όμως δεν είχε να κάνει με τίποτα από όλα αυτά που συνθέτουν τον «τουρκικό εθνικισμό».
Ήταν απλά αγρότες που αυτοπροσδιορίζονταν ως «μουσουλμάνοι», αλλά όχι ως «Τούρκοι» ή «Κούρδοι».

Η εντολή των σφαγών από τους ηγέτες της CUP ήταν ένα «δώρο» για τους Τούρκους που παρασιτούσαν σαν αρπακτικά για 2.000 χρόνια, και μπορούσαν μόνο να στραφούν στην γεωργία και την κτηνοτροφία χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της Ανατολίας.

Για τους Τούρκους το Ισλάμ μπορεί να θεωρηθεί ως δώρο επειδή είχαν την ευκαιρία να λεηλατήσουν τους «πλούσιους» μη-μουσουλμάνους γείτονές τους υπο τις διαταγές της κυβερνήσεών τους, και, επίσης μπορούσαν να πάρουν εκδίκηση εναντίον των μη μουσουλμάνων που είχαν, όπως οι ίδιοι θεωρούσαν, το μεγάλο πλούτο.

Οι  Κούρδοι ομοίως, οι οποίοι ζούσαν στην ίδια περιοχή εδώ και χιλιάδες χρόνια και δεν είχαν την ικανότητα και την ιστορική εμπειρία να προοδεύσουν αλλιώς πέρα από την γεωργία και την κτηνοτροφία, όπως και οι Τούρκοι ομόθρήσκοι τους, πέτυχαν με τις λεηλασίες να αποκτήσουν τον πλούτο και τα προνόμια των μη-μουσουλμάνων.

Οι μουσουλμάνοι Τούρκοι και Κούρδοι κατασπάραξαν τους μη-μουσουλμανικούς γείτονές τους σε κομμάτια σαν ύαινες δίχως έλεος και ταυτόχρονα γέμιζαν με υπερηφάνια για αυτά τα κατορθώματά τους.

Υφάρπαξαν τα σπίτια και τα καταστήματα των μη-μουσουλμάνων, και υποδούλωσαν τις γυναίκες είτε ως οδαλίσκες ή παλλακίδες του σεξ αλλά και ως οικιακές σκλάβες στα “χαρέμια” τους, ως «λάφυρα» δηλαδή κατά τους κανόνες του Ισλάμ. Μπορούσαν τέλος και να πουλήσουν κάποιες από αυτές τις γυναίκες και τα κορίτσια στα σκλαβοπαζάρα για ένα κομμάτι ψωμί.
Οι δράστες αυτής της φοβερής περιόδου δεν αισθάνονταν καμία τύψη !

Αντιθέτως, ένιωθαν υπερήφανοι επειδή έγιναν οι πιο άξιοι του Αλλάχ, του θεού του Ισλάμ. Με αυτές τις αποτρόπαιες σφαγές γίνεται κάποιος καλύτερος μουσουλμάνος και πιο κοντά στον παράδεισο του Ισλάμ, με πολλές Ουρί (ομαδικό σεξ) , άφθονο φαϊ και ποτάμια των κρασιών.
Ζουσαν συμφιλιωμένοι με τον εαυτό τους επειδή τηρούσαν τους νόμους του δικού τους θεού, του Αλλάχ και της κυβέρνησης.

Βίασαν μικρά κορίτσια και γυναίκες, έσφαξαν αθώους ανθρώπους, έκαψαν τα παιδιά ζωντανά, σφαγίασαν εκατομμύρια χριστιανών στο όνομα της “ειρηνικής” θρησκείας του Ισλάμ.
Επειδή ο Αλλάχ τους ήταν πολύ ανελέητος με τους “απίστους”!!

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]