Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η προδοσία έχει πολλά πρόσωπα...

Η εξουσία της... "αντιεξουσίας"

Γράφει η Σοφία 
 
Στην φωτογραφία αυτή βλέπουμε ή όχι προσβολή του εθνικού μας συμβόλου;
Είναι αυτό ποινικό αδίκημα ή όχι;

Τι ακριβώς δηλώνουν οι “διαδηλούντες”;
Βλέπουμε να κρατάνε μπροστά ένα κόκκινο πανί και πίσω να έχουν πάρει μια ελληνική σημαία, σύμβολο του ελληνικού έθνους, την οποία έχουν αμαυρώσει με σπρέι, ζωγραφίζοντας πάνω της μια σβάστικα σ’ έναν κύκλο.


Γιατί αυτό όρισαν σαν ενέργεια πάνω στο εθνικό μας σύμβολο αυτοί οι "κύριοι".
Δηλαδή; Τι ακριβώς λένε οι κοκκινοπανάδες;

  • ότι το ελληνικό έθνος είναι ναζιστικό;
  • ότι όποιος κρατάει την ελληνική σημαία είναι ναζιστής;
  • ότι η ελληνική σημαία είναι ναζιστική;
  • ότι η Ελλάδα είναι ναζιστική αν είναι ανεξάρτητη με δική της σημαία κι όχι υπόδουλη;;;;
  • ότι δεν πρέπει να έχουμε εθνικά σύμβολα αλλά ταξικά σφουγγαρόπανα που θα μας διαιρούν για να βασιλεύουν στην χώρα μας, στο σπίτι μας και στην ζωή μας τα πάσης φύσεως αφεντικά των χειριστών των σφουγγαροπάνων;
ότι είμαστε ναζιστές επειδή δεν θέλουμε να μας λεηλατεί η τρόικα να ξεπουλάνε την πατρίδα μας σε οικονομικούς δολοφόνους και να μας σφάζουν τάγματα θανάτου που έχουν μπουκάρει με την ταμπέλα του “αδύναμου” μέχρι να φτάσουν σε ικανό αριθμό, ώστε όταν τους δοθεί σύνθημα να επιβάλουν δια της βίας περαιτέρω σκοτάδι στην χώρα μας; 

Δεν τους ενοχλούν τα εγκλήματα που διαπράττονται εναντίον των Ελλήνων και της Ελλάδας. Δεν έχουν λέξη για αυτά! Προφανώς τους είναι αρεστά! Είναι προς την “σωστή κατεύθυνση” της εθνοκάθαρσης. 

Τους ενοχλεί όμως η ελληνική σημαία που ακόμα υπάρχει, μιλώντας για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και πρέπει να την αμαυρώσουν! Τους ενοχλεί η Ελευθερία, γιατί μ’ αυτήν δεν έχουν καμμία σχέση. Για αυτό θέλουν να την μειώσουν, να την διασύρουν, να την βεβηλώσουν. Όχι επειδή τους ενδιαφέρει το πανί, αλλά γιατί τους ενοχλεί το περιεχόμενό του! Αυτό το περιεχόμενο θέλουν να σβήσουν μουτζουρώνοντας πάνω του την δική τους βρώμα και προσπαθώντας να του την κολλήσουν!

Κανείς δεν δικαιούται να αμαυρώνει τα εθνικά μας σύμβολα.

Κι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο ατιμώρητα σημαίνει ότι οι αμαυρωτές και η εξουσία είναι συγκοινωνούντα δοχεία, τα οποία μοιράζονται τις ίδιες προθέσεις και τους ίδιους σκοπούς για μας και την χώρα μας, κι ότι ο καθένας τους δρα υπονομευτικά εναντίον της χώρας από άλλη, φαινομενικά ασύνδετη θέση. 


Ντύνουν τους σκοπούς με ευγενές “ιδεολογικό” προκάλυμμα φτιαγμένο από ειδικούς της προπαγάνδας, που είναι άριστοι γνώστες των κοινωνικών αυτοματισμών, προκειμένου όχι μόνο να εξασφαλίσουν ανοχή των μελλοντικών τους θυμάτων όσο προετοιμάζουν τα δίκτυα και τις δομές της εξόντωσής τους, αλλά και για να δημιουργήσουν ένα “φίλτρο” που επιτρέπει επιλεκτική αντίληψη της πραγματικότητας αφήνοντας απ’ έξω κάθε τι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε άβολες αποκαλύψεις των σκοπών τους. 

Όταν το κατασκεύασμα θα είναι έτοιμο και θα αρχίσει να κινείται, οι ρομαντικοί καλοπροαίρετοι που είχαν τσιμπήσει το δόλωμα θα αργήσουν πολύ να αντιδράσουν καθώς το “φίλτρο” θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο στο δημιούργημά να πάρει την δυναμική του. Κι όταν τα θύματα καταλάβουν τι έχει συμβεί, θα είναι πια δεμένα στον ιστό που ύφαιναν οι άσχημοι και μπάσταρδοι που κρύβονταν πίσω από τα “ευγενή” προσωπεία, την ώρα που αυτά, αφελώς, δέχονταν να φοράν στο μυαλό τα “ιδεολογικά” φίλτρα περιορισμού της αντίληψής τους.

Πχ. σήμερα όλοι έχουμε καταλάβει ότι η κρίση είναι τεχνητή, ότι ο Σαμαράς είναι τόσο προδότης και ξενόδουλος όσο ο ΓΑΠ, κι ότι τα κόμματα αυτά κι οι κοινοβουλευτικές τους ομάδες υπονόμευσαν κι υπονομεύουν την χώρα.


Όταν όμως ο γιός του Βαρβιτσιώτη έλεγε ότι “είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθένα να καίει την ελληνική σημαία”, δεν καταλαβαίναμε ότι αυτοί που την έκαιγαν στον δρόμο, ο ίδιος, το κόμμα του κι εκείνοι που Διακομματικά δεν είχαν να πουν τίποτα για την άθλια δήλωση του και δεν απαιτούσαν την τιμωρία των βεβηλωτών του εθνικού συμβόλου, σιωπούσαν επειδή μοιράζονταν ακριβώς την ίδια πρόθεση για αυτήν την σημαία και για αυτήν την χώρα!!!


Δεν το καταλαβαίναμε γιατί το ιδεολογικό «φίλτρο» μας εμπόδιζε να αντιληφθούμε την άβολη αλήθεια. Είναι ποτέ δυνατόν να υπηρετήσουν την χώρα μας άτομα που δέχονται ότι το κάθε σκουπίδι έχει δικαίωμα να καίει την σημαία;

Το «φίλτρο» που φορέσαμε έκανε καλή δουλίτσα, για τα συμφέροντά τους. 


Όταν ψήφιζαν μέσα στην βουλή τον νόμο περί ευθύνης υπουργών εμείς δεν καταλαβαίναμε ότι έχτιζαν την μελλοντική ατιμωρησία των εγκλημάτων τους γιατί είχαμε δεχτεί να φοράμε τα “ιδεολογικά” “φίλτρα” που μοίραζαν μαζί με ιδεολογικές μπουρδολογίες και επιδοτήσεις, που τις έδιναν για να λιπάνουν την εφαρμογή του “φίλτρου”…

Για αυτό τα είχαν φτιάξει για να μην αντιλαμβανόμαστε τι κάνουν και για να μην δεχθούμε να ακούσουμε όποιον “Εβλεπε” και προσπαθούσε να προειδοποιήσει.


Το 2012 το “φίλτρο” ακόμα λειτουργούσε δίνοντας χρόνο στο κατασκεύασμά τους να πάρει την δυναμική του!


Κι ενώ αυτοί ανακοίνωναν από το 2005 την υπονόμευση στην οποία είχαν συμφωνήσει…


Εμείς το 2012 ακόμα αρνούμασταν λόγω “φίλτρου” να αντιληφθούμε ότι όλοι όσοι το 2005 σκέπαζαν αυτά τα λόγια της Μπενάκη με σιωπή, το έκαναν επειδή έχουν συναινέσει με όσα ανακοινώνει κι ότι είναι οι ίδιοι που 5 χρόνια μετά σκέπαζαν την δανειακή με την ίδια σιωπή επειδή ανήκουν στο ίδιο σύστημα συγκοινωνούντων δοχείων!!!

Τώρα παραιτούνται από την εθνική κυριαρχία χωρίς να ανοίξει μύτη!!!
Τώρα όλοι παρέα αποφασίζουν και διατάζουν!
Τώρα περνάνε νομοσχέδια που ακυρώνουν την χώρα μας, την ελευθερία μας, τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματά μας υπέρ τρίτων που τους φέρνουν για να αρπάξουν τα σπίτια μας, όσα φτιάξαμε εμείς κι οι οικογένειές μας δουλεύοντας ολόκληρη ζωή και για να μας αντικαταστήσουν στην ίδια μας την χώρα.
Τώρα δίνουν πακτωλούς σε ΜΚΟ που όταν θα έρθει η ώρα θα δούμε….

Κι αυτήν την εθνοκάθαρση όχι μόνο την καλύπτουν με την ίδια σιωπή που κάλυψαν όλα τα παραπάνω, αλλά την αποκαλούν αναίσχυντα “πρόοδο” και “δημοκρατικό πολίτευμα”.

Αναρωτιέμαι αν έχει αξία να λέω ακόμα ΞΥΠΝΗΣΤΕ ή αν είναι πλέον πολύ αργά και δεν έχει νόημα…

Πηγή "Ολυμπία"

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]