Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μας απειλούν επειδή αναδημοσιεύσαμε τα περί "δωρητών οργάνων"

Έκπληκτοι, σήμερα, γίναμε αποδέκτες ενός μηνύματος (και ενός υβριστικού σχολίου) σχετικά με μία αναδημοσίευση που κάναμε με θέμα το περί έμμεσου εξαναγκασμού των Ελλήνων πολιτών σε εν δυνάμει δωρητών οργάνων.
Το ύφος της επιστολής, μαρτυρά πως ο μαινόμενος αποστολέας φαίνεται πως γνωρίζει επακριβώς τα όσα ισχυρίζεται και είναι -προφανώς- σε θέση να αναλάβει την ποινική ευθύνη και οικονομική αποζημίωση των πολιτών που θα τύχουν διαφορετικής αντιμετώπισης από το "νόμο" περί "δωρητών οργάνων".

Η επιστολή του πολίτη (δεν δημοσιεύουμε το όνομά του για λόγους προστασίας του από τυχόν ποινικές επιθέσεις που θα δεχθεί από εκείνους που ισχυρίζονται τα αντίθετα) είναι η εξής:
to anwthen link parapempei se paraplhroforish kai prin to kataggilw tha zitisw na katebei! kai na eksigisete stn amualo kosmo pou sas akouei kai diavazei to lathos sas! giati o Nomos pou exete to thrasos na dwsete kai link anaferei xarakthristika oti olo auto isxuei mono me tn sugkatathesh tou dwthh tn sugkatathesh 1hs suggenias atomou se periptwsh adunamias tou dwth klinika diagnwsmenh...dld o dwths einai futo px...Apla ntroph sas na paraplanite tn kosmo kai na ts dunete akoma perisotero fovo apo tn hdh uparxwn! einai ntroph sas gt h krish stn Ellada dhmiourgithikeme auton akrivws tn tropo! exete mia mera na katevasete to arthro kai na apologithite meta tha kinithw poinika! opws provlepei o nomos peri paraplhroforishs kai lektikhs tromokratias!
Μετά, λοιπόν, την χρονική οριοθέτηση εφαρμογής της απειλής να μας καταγγείλει ο αποστολέας του συγκεκριμένου μηνύματος και διατηρώντας τις δικές μας επιφυλάξεις, θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε τα εξής:

- Οι απειλές του εστάλησαν και στους διαδικτυακούς τόπους από όπου ανασύραμε τις πληροφορίες;
- Μήπως εστάλησαν σε άλλα έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα που διατηρούν τους ίδιους φόβους και έχουν επιφυλάξεις για την εφαρμογή του νόμου, όπως ο ίδιος τον αντιλαμβάνεται;
- Ο ίδιος μπορεί να απαντήσει με υπευθυνότητα, αναλαμβάνοντας φυσικά και το όποιο νομικό ή οικονομικό κόστος- για την απόλυτη εφαρμογή των όσων ισχυρίζεται;
- Γνωρίζει πως η απόπειρα εκφοβισμού στην κατάθεση άποψης ενέχει ποικίλες όσες νομικές συνέπειες;
- Το (απειλητικό) ύφος που χρησιμοποιεί πιστεύει πως μπορεί να καταστεί δυνατόν να πείσει για το δίκαιο της θέσης του (εάν και εφόσον αυτό υφίσταται);


Εμείς, επειδή θέλουμε να πιστεύουμε πως ο αποστολέας της συγκεκριμένης επιστολής δεν έχει την διάθεση να γίνει εφαλτήριο φίμωσης απόψεων, ούτε συμμετέχει σε οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσης του διαδικτύου κι επειδή προφανώς είναι ένας συνειδητοποιημένος πολίτης που σέβεται και υποστηρίζει το νόμο, θέλουμε να πιστεύουμε πως έχει απειλήσει επίσης μέσω μηνύματος και τους αρμόδιους υπουργούς, κυβερνητικά στελέχη, βουλευτές ή όποιους άλλους έχουν υπογράψει τον σχετικό νόμο, πως εάν δεν τηρήσουν απαρέγκλιτα τα όσα ο ίδιος (ως πολίτης υποστηρίζει) μέσω μίας πιθανής τροπολογίας (που αποτελεί πάγια τακτική των κυβερνήσεων), τότε θα απαιτήσει με το ίδιο μένος, ύφος και ήθος την παρέμβαση της δικαιοσύνης για ψευδείς δηλώσεις και μη συνέπεια ως προς την αρχική τους θέση (με βάση πάντα τα όσα ο ίδιος ως πολίτης ισχυρίζεται).


Στο επιβαλλόμενο «παγκοσμιοποιημένο» -και αποδεδειγμένα όχι πάντα για το καλό των ανυποψίαστων πολιτών- περιβάλλον που ζούμε, στο οποίο κατά καιρούς εμφανίζονται εγκληματικές πράξεις χωρίς προηγούμενο, που ο κοινός καλοπροαίρετος νους μας είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο να προβλέψει, δεν είναι φυσικό και εύλογο να αναρωτιούνται κάποιοι από εμάς σε τι ατραπούς ενδέχεται να οδηγήσει μία άνευ όρων συναίνεσή μας, ως κοινωνίας, σε θέματα που συναρτώνται με την υγεία και με την ανθρώπινη ευαισθησία; Τη στιγμή μάλιστα που είναι αποδεδειγμένο ότι ο ανθρώπινος πόνος γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης με άπειρους απίθανους και ασύλληπτους τρόπους;


Τέλος, επειδή θεωρούμε ανήκεστο προσβολή την σύγκριση των πολιτικών απατεώνων, με τις δικές μας θέσεις, τα ερωτήματα και τις απορίες που ΔΕΝ έχουν απαντηθεί, απευθυνόμενοι στον υποψήφιο μηνυτή μας και επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας (συμπεριλαμβανομένου και αυτού περί της άσκησης ψυχολογικής πίεσης εναντίον μας για αλλαγή απόψεών μας), του υπενθυμίζουμε πως εάν και εφόσον θεωρεί εμάς υπεύθυνους για την αναδημοσίευση του άρθρου, εάν και εφόσον θεωρεί εμάς υπεύθυνους για την κατάπτωση της χώρας, εάν και εφόσον μπορεί ο ίδιος να καλύψει νομικά και οικονομικά τυχόν θύματα μίας πολιτικής ασυνέπειας ή αυθαίρετης απόδοσης του νόμου από φυσικά ή νομικά πρόσωπα νομικού και ιδιωτικού δικαίου, και τέλος, εάν πιστεύει πως ως πολίτες δεν έχουμε δικαίωμα να αμφισβητούμε τους συνεπέστατα ασυνεπείς πολιτικούς (δια)κυβερνώντες την χώρα, τότε και μόνο τότε θα αφαιρέσουμε την συγκεκριμένη ανάρτησή μας.


Όλα, όμως, τα παραπάνω, τα απαιτούμε εγγράφως, με νομικά κατοχυρωμένες διαδικασίες περί ανάληψης ευθύνης του ιδίου απέναντι στον έκαστο Έλληνα πολίτη και με δυνατότητα απώλειας οποιασδήποτε προσωπικής του περιουσίας, ως αποζημίωση του -έστω και ενός- πολίτη που θα τύχει διαφορετικής αντιμετώπισης μετά τον θάνατό του (εμπορευματοποίηση οργάνων ή ιστών του σώματός του).


Κωνσταντίνος

ΥΓ: Θα παρακαλούσαμε στην επικοινωνία μαζί μας να χρησιμοποιείται η Ελληνική γλώσσα, όπως αυτή διδάσκεται, ορίστηκε και ισχύει με βάση το νόμο (του Ελληνικού Συντάγματος) και όχι όπως υποκειμενικά χρησιμοποιείται με αντικατάστασή της από χαρακτήρες ξένους προς αυτήν κι αυτό επειδή μία επίσημη γλώσσα δεν εκπροσωπείται μόνο από ήχους, αλλά και από επίσημη και νομικά υποστηριζόμενη γραφή...

Τέλος, για να βοηθήσουμε την περισσότερο "συστημικά και πολιτικά ορθή" ή Οργουελική πληροφόρηση - προσέγγιση του υποψήφιου μηνυτή μας (καθώς και κάθε άλλου ενδιαφερομένου) και για να προσθέσουμε στην γνώση του επί του θέματος, του προτείνουμε να ακολουθήσει αυτή την διεύθυνση

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. O Kαστανίδης, ο οποίος εισηγήθηκε τη νομοθεσία, θα υπέβαλε πρώτος την υπεύθυνη δήλωση για τον εαυτό του και τα παιδιά του. Να μην γελιόμαστε. Μερικά εύλογα ερωτήματα:

    1. Τι γύρευαν καταμεσής της κρίσης να ασχολούνται αυτός και ο Παπανδρέου με το πώς θα διαχειριστεί το κράτος τα σώματα των Ελλήνων πολιτών; Γιατί ειδικά τότε, που ήμασταν όλοι σαν ζαλισμένα κοτόπουλα με τον τρόπο που κατέστρεφαν την Ελλάδα; Ύποπτο, για να μην πω κάτι άλλο.

    2. Γιατί μια τέτοια παγκόσμια πρωτιά, ενώ η ίδια νομοθεσία στις άλλες χώρες θα θεωρούνταν αντισυνταγματική; Μήπως έχουν ως πρότυπο το Κοσσυφοπέδιο του Θάτσι;

    3. Μια προσεκτική ανάγνωση του ίδιου του νομοσχεδίου είναι αρκετή για να εξοργίσει όλους τους πολίτες, ιατρικούς λειτουργούς και μη, όχι εδώ μόνο αλλά σε οποιαδήποτε χώρα. Και όμως, δεν είδαμε κανένα άρθρο από γιατρό επί του θέματος. Γιατί;

    Αντί να πιάνει κάποιους υστερία επειδή ενημερωνόμαστε και εκφράζουμε απορίες, ας μας απαντήσουν στα παραπάνω ερωτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Ο/Η ΦΙΛΟΣ/Η ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΛΟΓΑΑΑΑΑ!!! Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΘΙΞΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΒΙΟΗΘΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΟΥΜΕ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΟΠΟΙΟΣ/Α ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!! ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ/Η ΕΝΑΣ/ΜΙΑ ''ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ/Η'' ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ/Η ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ, ΦΕΡΕΦΩΝΟ, ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ.......ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητηρια κων/νε!!!!!καλα εκανες κ τα εβγαλες ολα στην φορα!!!ετσι για να δουν μερικοι οτι υπαρχουν αρκετοι ελληνες που δεν φοβουνται!!!κ αν τυχον σε ξαναενοχλησει ο κυριος με απειλες σε παρακαλω πολυ να το βγαλεις στην φορα ξανα κ αυτη τη φορα θα κινηθω κ εγω απο πλευρας μου γιατι ειμαι δικηγορος κ μαλιστα σε συλλογο!!ειμαι μαζι σου κ θα μαζεψω πολλους αν χρειαστει!!!για να τελειωνουμε με τετοιους ανθρωπους που το μονο που εμαθαν στην ζωη τους ειναι να εκβιαζουν την αληθεια κ εκεινους που παλευουν για αυτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]