Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τέρενς Κουίκ: Δεν ξέρουν ούτε την χώρα που υποτίθεται πως κυβερνούν

«Τα σαΐνια που έχει ως συμβούλους το υπουργείο Οικονομικων, πρέπει να μεγάλωσαν στην Ολλανδια που δεν έχει βουνά»

Ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, σχολιάζοντας τις τέσσερις Ζώνες επιδότησης του Πετρελαίου Θέρμανσης, έκανε την εξής δήλωση:

«Το Υπουργείο Οικονομικών χώρισε την Ελλάδα σε τέσσερις ζώνες επιδότησης του Πετρελαίου Θέρμανσης.

Έχω την εντύπωση ότι τα σαΐνια των Συμβούλων του Υπουργείου, που σχεδίασαν αυτή τη λύση, πρέπει να μεγάλωσαν στην Ολλανδία, που δεν έχει βουνά!

Είναι δυνατόν να βάζουν στην ίδια ζώνη τη Χώρα Σφακείων ή την Αγία Γαλήνη της Κρήτης, με τα Ανώγεια ή γενικώς τα χωριά του Ψηλορίτη ή των Λευκών Ορέων; Είναι δυνατόν να βάζουν στην ίδια ζώνη τη πόλη του Βόλου και τα ορεινά χωριά του Πηλίου ή την Μυτιλήνη με την Αγίασω;

Έχουν συναίσθηση ότι οι υψομετρικές διαφορές είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της Ελλάδας;

Προτείνω να σταλούν με μετάθεση όλοι αυτοί οι Σύμβουλοι σε χωριά των ορεινών όγκων της 3ης και 4ης ζώνης για ένα χρόνο και μόνο. Θα τους είναι πολύ χρήσιμη εμπειρία.

Όσο για τους Υπουργούς που αποδέχονται χωρίς σκέψη, τέτοιες γελοίες προτάσεις που εξοργίζουν τους πολίτες, δεν έχω σχόλιο. Είναι προφανές ότι και αυτοί δεν επικοινωνούν με τη πραγματικότητα.

Υ.Γ. Δεν λυπάμαι για την οξύτητα ή το ειρωνικό της δήλωσής μου. Και πάλι μετριοπαθής είμαι για τέτοιες αποφάσεις».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μεγάλε ασε τα λογια και πες μας τι θα κάνεις εσυ και τι κομμα των Ανεξαρτητων Ελλήνων με την ψηφιση του σχεδιου νομου για την ΑΟΖ.

    Θα μας απαντησετε ή κανετε την πάπια; Φυσικά και αν έχετε αντιρηση να μας ανακοινωσετε το λογο που δεν θα το υποστηρίξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]