Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι έκανε ο Νταβούτογλου στο Παλαιό Φάληρο;


Ο Αχμέτ Νταβούτογλου ως τελευταίο σταθμό της επίσκεψη του επέλεξε να επισκεφθεί εστιατόριο στο Παλαιό Φάληρο για να συναντηθεί με ομογενείς από την Κων/πολη. Ο Τούρκος υπουργός, όταν άκουσε πως στο Π.Φάληρο ζουν 40.000 Ρωμιοί, αστειευόμενος δήλωσε «ίσως την επόμενη φορά στις εκλογές θα πρέπει να θέσω εδώ υποψηφιότητα».

Στη συνάντηση ο Νταβούτογλου συμμετείχε με τη σύζυγο του. Οι ομογενείς εκπροσωπήθηκαν από την Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινούπολης και του συλλόγους Ιμβρίων.

Ο Τούρκος υπουργός σε ομιλία του προς τους ομογενείς ανέφερε πως φέρνει «χαιρετισμούς από την Τουρκία και την Κων/πολη, και πως νιώθει σα να βρίσκεται σε οικογενειακό δείπνο»

«Μην κόβετε την επαφή σας με τον τόπο που γεννηθήκατε και ζήσατε» ανέφερε ο Νταβούτογλου.

«Υπήρξε πόνος στο παρελθόν από τις ανταλλαγές πληθυσμών, αλλά φέρνοντας τους λαούς των δυο χωρών πιο κοντά θέλουμε να σταματήσουμε τον πόνο της νοσταλγίας».

Εντυπωσιακή ήταν και η δήλωση του τούρκου Υπ.Εξ. καθώς ανέφερε πως ο ίδιος γνωρίζει καλά τη συμβολή των Ρωμιών στον πολιτισμό της Κωνσταντινούπολης.

Στο δείπνο αυτό, ήρθε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, και έστειλε μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στον Νταβούτγλου, που τονίζει πως ο ίδιος θα ήθελε να συναντήσει, όμως το βεβαρημένο και σύντομο πρόγραμμα του Τούρκου υπουργού δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο και ευχήθηκε να συμβεί αυτό κάποια άλλη φορά.

Το δείπνο, πάντως, περιλάμβανε τσιπούρα, σκουμπρί, γεμιστό καλαμάρι, φάβα, τσίρο, γαρίδες και λακέρδα.

Πηγή: On Alert
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Από τις λίγες ώρες που πέρασε εδώ ο κυρ Αχμέτ βρήκε χρόνο να κάνει ΚΑΙ αυτό επιλέγοντας αυτή τη συγκεκριμένη ταβέρνα. Ηλίθιο τον έχουν αποκαλέσει πολλοί αλλά όλοι συμφωνούν ότι καμιά κίνησή του δεν γίνεται δίχως πονηριά. Σπαζοκεφαλιά λοιπόν. Τι γύρευε ο "νεο-οθωμανός" εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]