Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χαράτσι και στους νεκρούς!


Προφανώς έχει χαθεί στον απόλυτο βαθμό από τους κυβερνώντες η αίσθηση της λογικής. Για την τροϊκανή κυβέρνηση της γνωστής τριανδρίας (Σαμαράς - Βενιζέλος - Κουβέλης) τα πάντα μεταφράζονται σε χρήμα. Ακόμη και ο θάνατος πρέπει να πληρώνεται και δεν θα κηδεύεται κανείς εάν δεν καταβάλει το χαρόσημο!!! Μήπως τις επόμενες ημέρες να περιμένουμε και κάποιο νέο χαράτσι, μέσω του οποίου θα πληρώνουμε και για τον αέρα που αναπνέουμε; Γιατί όχι; Με βάση την "λογική" των σαπρο-εγκεφάλων που ισχυρίζονται ότι κυβερνούν την χώρα, θα έχουν ένα καλό εισόδημα για τα ταμεία των οικονομικών μας τρομοκρατών και θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την περαιτέρω πληρωμή των δικών τους μισθών, φορολογώντας ακόμη και τον αέρα... 

Περιμένοντας την επόμενη "φαεινή ιδέα" των λαθρεπιβατών της εξουσίας, ας ενημερωθούμε και για το χαρόσημο..., που είναι το νέο χαράτσι. Το λεγόμενο και χαράτσι της ζωής. Η έμπνευση ανήκει στο οικονομικό επιτελείο και σύμφωνα με αυτή οι πολίτες αυτής της χώρας θα είναι υποχρεωμένοι να επικυρώνουν με συμβολαιογραφική πράξη κάθε αλλαγή της οικογενειακής τους κατάστασης από το νέο έτος.

Με το σύστημα «Αριάδνη» οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν περίπου 60 ευρώ (με τους φόρους) στον συμβολαιογράφο για να δηλώσουν το γάμο, το διαζύγιο και τον θάνατο.

Κάθε αλλαγή της οικογενειακής κατάστασης των ασφαλισμένων, δηλαδή γάμος, διαζύγιο, θα πρέπει να επικυρώνεται με συμβολαιογραφική πράξη, ενώ και η άδεια ταφής θα εκδίδεται μετά από συμβολαιογραφική πράξη.

Οι συμβολαιογράφοι θα είναι ηλεκτρoνικά διασυνδεδεμένοι με τα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία θα ενημερώνονται άμεσα και έτσι θα σταματά η καταβολή συντάξεων σε νεκρούς και συντάξεων χηρείας σε περιπτώσεις τέλεσης νέων γάμων.

Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να καταβάλουν περίπου 50 ευρώ στους συμβολαιογράφους, ποσό το οποίο θα τους επιστρέφεται στη συνέχεια από το ασφαλιστικό τους ταμείο.

Από τούδε και στο εξής, όποιος πεθαίνει θα πληρώνει για να τον θάψουν... Και εάν δεν έχει, τότε ίσως να γίνεται και δωρητής σώματος για να εισπράξει το κράτος πουλώντας ακόμη και τα κόκκαλά του... (είναι αποδοτικότατο επάγγελμα που ασκείται στις ΗΠΑ, αλλά και σε ορισμένα κράτη της Ε.Ε., το οποίο αποφέρει εκατομμύρια ευρώ ετησίως στους επιχειρηματίες του είδους...). 

Όσο για τους πολιτικούς μας, θα πρέπει να γνωρίζουν πως η ιστορία κρίνει αυστηρά και οι λαοί τιμωρούν σκληρά...

Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βιαστείτε να μας προδώσετε.
    Όσο πιο πολύ πολεμάτε το λαό τόσο πιο γρήγορα θα νιώσετε και την οργή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]