Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θύμα βανδάλων η Υπηρεσία Πολιτικών Υποθέσεων Θράκης


Και η Υπηρεσία Πολιτικών Υποθέσεων Θράκης έπεσε θύμα βανδάλων
Συγκαταλέγεται άραγε στα εγκλήματα μίσους;

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε μια μέρα μετά την παράθεση του ιφτάρ από την ΥΠΥ Θράκης στους παλαιομουσουλμάνους ιμάμηδες και ιεροδιδασκάλους που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Γκρίζων Λύκων της Θράκης Τζεγκίζ Ομέρ/Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ κ.ο.κ. που παρουσιάζουν την Υπηρεσία ως Yunanistan Disisleri Siyasi Teskilati (Πολιτική Οργάνωση του ΥΠΕΞ στη Θράκη) για να εκφοβίσουν τους μουσουλμάνους που έρχονται σε επαφή μαζί της!
Φαίνεται πως ο θρησκευτικός φανατισμός αποδίδει τα μέγιστα και
τάχιστα μέσα στην περίοδο νηστείας του Ραμαζανιού ή μήπως πρόκειται για πράξη "ανταπόδοσης" για εκείνες τις "περιπτώσεις" που έχουν γραφεί συνθήματα σε τζαμιά ή έχουν πάρει φωτιά (μέσα στα τζαμιά) κάποια χαλιά; (γνωστές περιπτώσεις από προβοκάτσιες, οι οποίες αποδείχθηκαν είτε λόγω μαρτύρων είτε λόγω της πολύ προσεγμένης "εικαστικής παρέμβασης", είτε λόγω των "επιλεκτικών ζημιών" που υπήρξαν)

Κάποιοι ίσως να θέλουν να "θερμάνουν" την Θράκη, με την ευκαιρία της έλευσης των λαθρομεταναστών, είτε αυτοί βρίσκονται στα κέντρα κράτησης σε Ξάνθη και Κομοτηνή (πρώην Αστυνομικές Σχολές), είτε οδεύουν προς τα Ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, συνοδευόμενοι ασφαλώς από την ΜΙΤ (τουρκική υπηρεσία πληροφοριών) για να μην χάσουν τον... δρόμο!

Κάποιοι έχουν αρχίσει να επαναλαμβάνουν ένα μοτίβο ενεργειών, γνωστό από την κατάσταση που επικρατούσε στην Κύπρο, πριν να γίνει η τουρκική εισβολή. Και τότε, πολλά κτίρια που φιλοξενούσαν κρατικές υπηρεσίες, είχαν στοχοποιηθεί ποικιλοτρόπως από τους πράκτορες της Τουρκίας που ενεργούσαν προς την κατεύθυνση δημιουργίας κλίματος αντιπαράθεσης μεταξύ των χριστιανών και των μουσουλμάνων Κυπρίων.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αυτή τη φορά στην Θράκη, από τους γνωστούς - αγνώστους τουρκόφρονες εθνικιστές Γκρίζους Λύκους. Το ότι το Γραφείο της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων Θράκης έγινε "θύμα" του μίσους των πρακτόρων, δεν αποτελεί έκπληξη, αφού πάρα πολλές φορές και σε κάθε ευκαιρία (στις διάφορες συναντήσεις των τουρκοφρόνων που γίνονται με την ευγενική χορηγεία του τουρκικού προξενείου) είχαν εκδηλώσει την αντίθεσή τους στην ύπαρξη του συγκεκριμένου γραφείου στην Θράκη.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι "βάνδαλοι" έσβησαν με μπογιά την υπηρεσία και ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ το Ελληνικό εθνόσημο, σε μία ξεκάθαρη ένδειξη πως επιθυμούν (και φυσικά εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση) να απομακρύνουν το Ελληνικό κράτος και τις υπηρεσίες του από την Θράκη.

Εμείς, περιμένουμε κάποια απάντηση από την κυβέρνηση των Αθηνών ή από το υπουργείο Εξωτερικών. Αν τολμούν φυσικά να υπερασπιστούν την Θράκη και την συγκεκριμένη υπηρεσία... Γιατί, είναι γνωστό πως η Αθήνα έχει επιλέξει -εδώ και δεκαετίες- την πολιτική χαμηλών τόνων, η οποία σηματοδοτείται από την απόλυτη σιγή σε οποιαδήποτε πρόκληση ή παρανομία υπάρξει από τους τουρκόφρονες υποπρακτορίσκους της Άγκυρας που "λειτουργούν" στην Θράκη. Στην Ελληνική Θράκη...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορική παράλληλος με τα όσα έγιναν πριν από τον Αττίλα, για την οποία πρώτη φορά πληροφορούμαι. Τι απέγινε με την ταμπέλα, άραγε; Νοιάστηκε κανείς να την αποκαταστήσει ή τρέμουν τη σκιά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]