Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με τους άστεγους γιατί δεν το κάνατε αυτό κύριε Χρυσοχοΐδη;

Εδώ και μερικές ημέρες είμαστε θεατές της προεκλογικής υπερπροσπάθειας Χρυσοχοίδη να παρουσιάσει πως το ΠΑΣΟΚ ξαφνικά έγινε ευαίσθητο και νοιάζεται τα πρόβληματα του κόσμου.

Γι αυτό τον λόγο άρπαξε τα λυόμενα που είναι για τους σεισμόπληκτους να τα χρησιμοποιήσει παράνομα για να κερδίσει μερικούς ψήφους.

Κι εγώ ρωτάω αφού είναι τόσο εύκολο και μπορούν μέσα σε λίγες ημέρες να στήσουν κάτι τέτοιο γιατί δεν το έκαναν και για τους άστεγους; γιατί για τους άστεγους της Αθήνας δεν έκανε κανείς τίποτα με εξαίρεση εκείνον τον ανύπαρκτο Καμίνη που αφαίρεσε μέχρι και τα παγκάκια για να μην μπορούν να ξαποστάσουν έστω εκεί.

Τα λυόμενα σύμφωνα με τα βίντεο που διαρρέει η μεριά Χρυσοχοΐδη έχουν όλες τις προδιαγραφές, γιατί δεν το κάνατε αυτό και για τους άστεγους, μήπως γιατί δεν σας φέρνουν ψήφους;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Διότι με τους άστεγους δεν τα έφαγαν μαζί.

    Περιμένουν να τους στηρίξουν αυτοί που "λίγδωσε το αντεράκι τους"...

    Έτσι δεν είναι Χρύσανθε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΤΟΣ , ΟΣΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεχίζουν να συμπεριφέρονται σαν Αντουανέτες, που τους ανήκει κάθε κρατικός πόρος και δικαιούνται να τον διαθέτουν όπως γουστάρουν!
    Η δύναμη της συνήθειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι αστεγοι προφανως δεν ειχαν απο πισω τους χορηγους, ενω τωρα τα πραγματα ειναι διαφορετικα και αν λαβεις υποψειν οτι θα κατασκευαστουν 30 ισως και παραπανω τετοιοι χωροι υοδοχης, μπορεις να καταλαβεις αμεσως πως μεγαλοκατασκευαστες και εταιρειες catering θα θησαυρισουν απο αυτο, με κονδυλια του ΕΣΠΑ, ΜΑ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΡΗΡΟΡΕΙΤΕ .
    ΥΠΕΡ ΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΩΝ ΗΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ εύστοχο το ερώτημα του τίτλου και καλό θα ήταν να αναλογιστούμε μερικά πράγματα. Τι και γιατί γίνεται π.χ. και πώς κι έτσι με τόση ξαφνική προθυμία. Μεγάλα παιδιά είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο καιρος του αναλογισμου περασε !
    Χασαμε τον κρυφο πολεμο και ειμαστε υπο κατοχη .
    Οσες κοτες πιστευουν οτι θα τους διωξουν με εκλογες να κανουν στην ακρη .
    Οι Ελληνες που αναλογιστηκαν τον καιρο που επρεπε ξερουν ακριβως τι γινεται και γιατι γινεται .
    Ξερουν οτι ΜΟΝΟ με βια θα φυγουν .
    Στα αρχιδια τους δημοκρατιες , ανθρωπινα δικαιωματα και σωτηρες .
    Η Ελλας να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ .Τουλαχιστον τα παιδια μας θα εχουν Πατριδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]