Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ύποπτος θάνατος δημοσιογράφου λίγο πριν δημοσιοποιήσει βίντεο για τον Οbama


Αμερικανικό ιστολόγιο Prison Planet
με πληροφορίες από Los Angeles Times



Ένας θάνατος δημοσιογράφου στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ πριν από δύο ημέρες έχει αρχίσει να δημιουργεί υποψίες, ενώ η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο. Ο πρόωρος θάνατος του 43χρονου Αndrew Breitbart, ιδιοκτήτη τριών γνωστών ιστολογίων, συνέβη, κατά μια εκπληκτική σύμπτωση, λίγες ώρες προτού πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του ότι θα έδινε στη δημοσιότητα κάποια βίντεο, τα οποία, όπως είχε πει, θα σήμαιναν το τέλος της πολιτικής καριέρας του Ομπάμα και θα μηδένιζαν τις πιθανότητες επανεκλογής του.

Περίπου πριν από τρεις εβδομάδες, στις 9 Φεβρουαρίου, στην Ουάσιγκτον, κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας εκδήλωσης στην οποία πήραν μέρος ιδιοκτήτες διάφορων ιστολογίων, ο Breitbart έκανε μια προφητική δήλωση που σήμερα φαντάζει ανατριχιαστική, δεδομένου του γεγονότος ότι ο δημοσιογράφος πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Μαρτίου.

Μιλώντας στον Lawrence Sinclair, ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας Sinclair Νews, ο Breitbart είχε δηλώσει: "Περιμένετε να δείτε τι τους περιμένει την 1η Μαρτίου".

Είναι βέβαιο ότι ο Breitbart αναφερόταν στο σχέδιό του να αποκαλύψει ενοχοποιητικό οπτικοακουστικό υλικό που αφορούσε τον πρόεδρο Ομπάμα, στο οποίο είχε αναφερθεί αρκετές φορές τον Φεβρουάριο.

Όπως αναφέραμε χθες, ο Breitbart πρωτοαναφέρθηκε στην πρόθεσή του να δημοσιοποιήσει το βίντεο κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του στο ετήσιο συνέδριο της Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) τον περασμένο μήνα. Tα βίντεο χρονολογούνται από τότε που ο Obama ήταν φοιτητής στο Harvard, και τον δείχνουν να βρίσκεται ανάμεσα στους φίλους του Bill Ayers και Bernardine Dohrn, δύο μέλη της οργάνωσης Weather Underground που αργότερα συνελήφθησαν για τρομοκρατική δράση. Στην ίδια ομιλία του, ο Breitbart δήλωσε:

"Έχω στην κατοχή μου κάποια βίντεο από τα φοιτητικά του χρόνια στο Harvard, που καταδεικνύουν ακριβώς τον λόγο για τον οποίο ο φυλετικός διαχωρισμός και ο ταξικός πόλεμος βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής καριέρας του Obama, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μας πούλησε ελπίδα και αλλαγή το 2008. Τα βίντεο αυτά θα τα δημοσιοποιήσω".

Ο Βreitbart συμπλήρωσε τη δήλωσή του λέγοντας ότι ο Ομπάμα θα κριθεί από τον αμερικανικό λαό.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς συνωμοσιολόγος για να κάνει τη σύνδεση ανάμεσα στην υπόσχεση του Breitbart ότι θα δώσει στη δημοσιότητα κάποιο σημαντικό οπτικοακουστικό υλικό την 1η Μαρτίου, και τον θάνατό του την ίδια ημέρα. Η πιστοποίηση του θανάτου του έγινε στις 12:19 π.μ. την Πέμπτη, 1η Μαρτίου.

Αν και αρκετοί έσπευσαν να αποδώσουν την αιτία του θανάτου του Breitbart σε "φυσικά αίτια", το γραφείο του ιατροδικαστή της Κομητείας του Λος Άντζελες αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ο,τιδήποτε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Σύμφωνα με έναν φίλο του δημοσιογράφου και μάνατζερ σε εταιρεία, τον Arthur Sando, ο Breitbart πέρασε τις τελευταίες ώρες του στο "Βrentwood", ένα μπαρ κοντά στο σπίτι του, πίνοντας κόκκινο κρασί και συζητώντας πολιτικά θέματα με φιλικά του πρόσωπα. Η παρέα έφυγε από εκεί γύρω στις 23.30 μ.μ., και ο Breitbart πήρε το δρόμο για το σπίτι του, που δεν απείχε πολύ από το μπαρ. Τότε, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στον Τύπο, ο δημοσιογράφος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το περίεργο είναι ότι, όσοι συνάδελφοί του τον αναζήτησαν στο Ronald Reagan UCLA Medical Center, όπου υποτίθεται ότι είχε μεταφερθεί, πήραν την απάντηση ότι δεν εισήχθη κανείς εκεί με αυτό το όνομα τις τελευταίες 72 ώρες.

Το παρακάτω βίντεο είναι ένα απόσπασμα από την ομιλία του Breitbart στο ετήσιο συνέδριο της Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) τον περασμένο μήνα. Στο απόσπασμα ο δημοσιογράφος αναφέρεται στα βίντεο που σχεδίαζε να δημοσιοποιήσει, αλλά τελικά τον βρήκε ο θάνατος λίγες ώρες πριν.



Λίγες ώρες αργότερα, σε δημοσίευμα των Los Angeles Times, δόθηκε η πληροφορία ότι, κατά πάσα πιθανότητα θα περάσουν αρκετές εβδομάδες προτού δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα τις νεκροψίας του Breitbart από το γραφείο του ιατροδικαστή του κομητείας του Λος Άντζελες.

Μια πηγή των Times που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό των αιτιών του θανάτου του δημοσιογράφου δήλωσε στην εφημερίδα την Παρασκευή ότι οι υπάλληλοι του ιατροδικαστικού κέντρου είχαν ολοκληρώσει τη νεκροψία την Παρασκευή, ότι θα ακολουθήσουν έρευνες και ότι θα χρειαστούν 6 έως 8 εβδομάδες έως ότου το εργαστήριο έχει στα χέρια του τα τελικά αποτελέσματα. Η πηγή τόνισε ότι "κάτι ανάλογο ισχύει για τις περισσότερες περιπτώσεις ιατροδικαστικών ερευνών".

Η πηγή, που θέλησε να παραμείνει ανώνυμη, επειδή η υπόθεση βρισκόταν ακόμη υπό διερεύνηση, δήλωσε στην εφημερίδα ότι οι υπάλληλοι εργάζονται με βάση την υπόθεση ότι ο Breitbart πέθανε από φυσικά αίτια. Ένας μάρτυρας είδε τον δημοσιογράφο να καταρρέει, καθώς βάδιζε προς το σπίτι του. Ο μάρτυρας είπε επίσης ότι δεν παρατήρησε εξωτερικά τραύματα. Ένα ασθενοφόρο μετέφερε τον Breitbart στο Ronald Reagan UCLA Medical Center, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο πεθερός του Breitbart, ηθοποιός Orson Bean, δήλωσε στους L.A. Times: "Μάλλον ήταν καρδιακή προσβολή, αλλά κανείς μας δεν μπορεί να είναι βέβαιος μέχρι να ανακοινωθεί το ιατροδικαστικό πόρισμα".




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δεν υπηρχαν καποιες σκεψεις απο τον δημοσιογραφο να εμπιστευτει αυτα τα αποσπασματα σε δικα του προσωπα σε περιπτωση που του "τυχει" κατι?!
    Ειναι δυνατον να ηξερε αυτος μονο την απατη του Ομπαμα?

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΜ, δεν πρόκειται περί απάτης του Ομπάμα. Έτυχε να πέσουν στα χέρια αυτού του δημοσιογράφου κάτι βίντεο που αποδεικνύουν ότι στα φοιτητικά του χρόνια ο Ομπάμα έκανε παρέα με άτομα που σχετίζονταν με μέλη ισλαμιστικών οργανώσεων και συγκεκριμένα από Λίβανο.

    Εκτός από το μυστήριο με το πιστοποιητικό γέννησής του, που ακόμα δεν έχει διαλευκανθεί, παλιότερα είχαν βγει και άλλα στοιχεία γι αυτόν. Ότι, π.χ., στα μαθητικά του χρόνια ο περιπλανώμενος διπλωμάτης (Κενυάτης) πατέρας του και η σκωτσέζικης καταγωγής Αμερικανίδα μητέρα του βρέθηκαν για κάποια χρόνια στην Ινδονησία επειδή ο πρώτος είχε σταλεί εκεί ως πρέσβης. Τότε, λένε οι φήμες, ο μικρός Μπαράκ στάλθηκε από τον πατέρα του να παρακολουθεί μαθήματα σε μουσουλμανικό κατηχητικό σχολείο (madrassa). Τίποτε από αυτά δεν παραδέχεται σήμερα ο Ομπάμα, αλλά αν βρεις την τελετή ορκωμοσίας του ως προέδρου σε βίντεο, πρόσεξε την ώρα που έπρεπε κανονικά να ακουμπήσει το χέρι του στη Βίβλο και να ορκιστεί, και θα προσέξεις κάτι περίεργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]