Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Νταλάρας, το ΠΑΣΟΚ, ο λαός και διηγώντας τα να κλαις…

Τί θέλει να προκαλέσει ο Νταλάρας;

Και ο Νταλάρας και το ΠΑΣΟΚ έκτισαν το προφίλ τους και την πορεία τους παράλληλα, αναλαμβάνοντας τον αυτόκλητο ρόλο του προστάτη του λαού.

Δεν θα σταθώ, και δεν θα εξετάσω αν ήταν πραγματικά η αρχική τους πρόθεση αληθινή ή πρόσκαιρη και κακόβουλη, που μόνο στόχο είχαν το προσωπικό όφελος, όπως όμως και να ήταν τα προηγούμενα χρόνια υπήρξαν στιγμές που πράγματι ο απλός λαός, τους πίστεψε.

Ταυτίστηκαν μαζί τους οι αγρότες, οι νέοι, οι οικοδόμοι οι γέροι, όλοι αυτοί νόμιζαν ότι ένας πράσινος παράδεισος του ΠΑΣΟΚ σε συγχορδία με την μουσική του Νταλάρα θα τους εξασφάλιζε έναν ασφαλή βίο.

Στην πορεία όμως, αντί αυτού του παραδείσου, οι αγρότες έγιναν θύματα των πράσινων συνεταιριστών, για τους οικοδόμους δεν υπάρχει πλέον κανένα μεροκάματο, οι νέοι φεύγουν κατά κύματα στο εξωτερικό, και οι γέροι φοβισμένοι κλείστηκαν στα σπίτια τους χωρίς ρεύμα, χωρίς σύνταξη, να τους σκοτώνουν κάθε ημέρα οι λαθρομετανάστες.

Σήμερα ο λαοπρόβλητος Νταλάρας, με περίσσιο θράσος, έχοντας πλήρως ενταχθεί στο σύστημα, ζητά αστυνομική προστασία για να τραγουδήσει για τους άνεργους νέους, τους αγρότες, τους φοβισμένους γέρους και τους οικοδόμους!!!

Σε παράλληλη πορεία και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κρύβονται από τον λαό, και ζητούν και αυτοί αστυνομική προστασία, ακόμη και εντός της εθνικής τους συνδιάσκεψης, φοβούμενοι τα γιαούρτια, όπως έγινε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, το δάκρυ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ λόγω της αποχώρησης του Παπανδρέου από την αρχηγία του κόμματος. Ένα δάκρυ το οποίο όμως δεν έτρεξε ποτέ κατά την διάρκεια της πρωθυπουργίας του ή εξαιτίας της εξαθλίωσης του λαού.
Αυτό τα λέει όλα. Η εξουσία έγινε πιό σημαντική από τον λαό!!!

Αντίθετα, στην Ιταλία η υπουργός εργασίας, δάκρυσε όταν ανακοίνωσε την περικοπή των μισθών.

Είναι αποδεκτός από τον λαό, ένας τραγουδιστής ο οποίος ζητά την αστυνομική προστασία για να τραγουδήσει δωρεάν;

Άξιοι δεν είναι αυτοί που ανεβαίνουν στην κορυφή, αλλά αυτοί που κρατιούνται στην κορυφή, χωρίς την υποστήριξη της (αστυνομίας) εν προκειμένω.

Στα σκυλάδικα δεν χρειάζεται αστυνομική προστασία για τις τραγουδιάρες…

Η εθνική κυριαρχία για ένα λαό, είναι το ίδιο με την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου.

Πράγματι κύριε Νταλάρα, είναι φυσικό να μην θέλουμε την εθνική μας κυριαρχία, αφού πλέον έχουμε χάσει και ως πρόσωπα την αξιοπρέπεια μας.

Ένας πράγματι αξιοπρεπής καλλιτέχνης θα έπρεπε να αρνιόταν την αστυνομική προστασία, και όχι να την επιζητεί.


Σχόλιο ιστολογίου: Εκτός εάν ο καλλιτέχνης θέλει να προκαλέσει την δημιουργία κάτι πολύ μεγαλύτερου από την ρίψη γιαουρτιών εναντίον του…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. καλα τον κανουν εχει δηκιο ο λαος προχωρα λαε και συνεχηζουμε τον αγωνα του γιουρτοματος και του νεραντζιου γιατι το αιγαιο ειναι με τα ψαρια ελληνικο ορε νταραρα μας το επαιζες και επαναστατης μπασταρδοπουλε δεν θελουμε ορε να μας τραγδησης για την πειναμας πουλα ρε γαμημενε τα σπιτια και βοηθα τους πηνασμενους ελληνες ορε μπασταρδε δωσε απο τα λευτασου που εχεις στα παιδακια ορε τσογλανι εχεις τοσο χρημα ρε τι να το κανω το τραγουδησου βαλτο στον πισηνοσου ορε πουλημενε ειχε δηκιο ο πανουσης και ο στελαρας στα χοσαν σε ανηποπτο χρονο και δηκαιοθηκαν απανοτους ελληνες ξυλο και ξευτηλα θελουν οπως μας ξευτιλησαν το ηδιο και εμεις πρεπει να κανουμε απανοτους μην τους φοβαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο ένα "προοδευτικό" καθίκι της μεταπολίτευσης που έγινε εκατομμυριούχος με τα λεφτά του κοσμάκη.
    Και αυτή η όψιμη "αλληλεγγύη" του προς τους άνεργους (;) και τους άστεγους (;) πώς συμβιβάζεται όταν δηλώνει υποστηρικτής του μνημονίου;
    Μάλλον άλλη μια κομπίνα και ξέπλυμα μαύρους χρήματος μου μυρίζεται.
    ΔημΒας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "τα στερνα τιμουν τα πρωτα" λεει ο λαος και δυστυχως ο Νταλαρας δε θα το ζησει αυτο,θα γευτει τωρα στα γεραματα ολη την απαξιωση του Ελληνικου λαου,κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]