Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η «δημοκρατία» της «νέας» κατοχής και των «τρομαγμένων»


Γράφει ο Κωνσταντίνος Π. Κουλούρης
Ομότιμος Καθηγητής ΤΕΙ

Η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα της ισότητας, της ισοπολιτείας και της διαφάνειας.
Αποκρούει και καταδικάζει την βία, σέβεται και ανέχεται την αντίθετη άποψη.

Η βία ως μέσο επιβολής της απόφασης της εξουσίας χαρακτηρίζει τα φασιστικά, απολυταρχικά καθεστώτα εξουσίας και τις δυνάμεις κατοχής ενός λαού και μιας κοινωνίας.

Τα πρωτοφανή μέτρα ασφάλειας που λαμβάνονται για να πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις της Εθνικής Εορτής επιβεβαιώνουν πανηγυρικά ότι η παράνομη, Αντισυνταγματική, χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση Κυβέρνηση του δοτού Πρωθυπουργού των ξένων δυνάμεων και των
δανειστών τοκογλύφων, ασκεί την εξουσία με την βία, φασιστικά και ως δύναμη κατοχής.

Ο λαός είναι θυμωμένος, αγανακτισμένος και αρνείται να ανεχθεί άλλο την παρουσία τους στα έδρανα της Βουλής με τη μάσκα της λαϊκής ψήφου ενώ επιβεβαιώνουν κάθε μέρα με κάθε απόφαση ότι είναι μικρά, φοβισμένα, τρομαγμένα, γελοία ανθρωπάκια που αρνούνται με όλα τα μέσα να παραδώσουν την εξουσία που με παραπλανητικές υποσχέσεις και ψεύτικα οράματα κατάκτησαν με την ψήφο του ξεγελασμένου λαού.

ΟΧΙ, δεν τους ψήφισε κανένας ποτέ για να εκτελέσουν αυτό το πρόγραμμα της κατοχής και της εξαθλίωσης. Όσοι επιμένουν θα πληρώσουν στο τέλος.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]