Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κοινή πορεία οπαδών Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού την Κυριακή στο Σύνταγμα!

Σύμμαχοι απέναντι στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ελλάδας θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή οπαδοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου.

Όπως προκύπτει από συνδεσμιακές πηγές, στελέχη απότα κορυφαία κλαμπ των τριών ομάδων ετοιμάζουν κοινή πορεία προς το Σύνταγμα, όπου το απόγευμα της Κυριακής έχει προγραμματιστεί παλλαϊκό συλλαλητήριο ενόψει της ψήφισης του Μνημονίου 2 στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνεννόηση έγινε το βράδυ της Παρασκευής και το ραντεβού έχει οριστεί για τις 14:30 σε κεντρικό σημείο του Αγίου Δημητρίου, όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ενδέχεται να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 4.000 οπαδοί. Οι «Πάνθηρες» εκδήλωσαν ήδη τις προθέσεις τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Να που μπροστά σ' ένα εθνικό ζήτημα, οι οπαδικές διαφορές μένουν στην άκρη.

Αξίζουν Συγχαρητήρια!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. EIΝΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΜΜΙΛΟ ΚΑΙ ΑΚΑΜΠΤΟ. ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωνσταντίνε από αυτό και μόνο το γεγονός καταλαβαίνει καβείς την αγανάκτηση των λαικών στρωμάτων της κοινωνίας μας... Αφού έφτασαν στο σημείο να κάνουν κοινή πορεία οι προαιώνιοι αντίπαλοι φαντάσου τι γίνετε... Πραγματικά μπράβο τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θάχουμε "γλέντια"!!!!!!!
    Αυτοί δεν παιδάκια τύπου ΠΑΜΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ψευτοαναρχικοί... Ξέρουν από ξύλο και αίμα... Θα γίνει της κακομοίρας έτσι και γίνει κανά "λάθος" από τους στημένους προβοκράτορες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα(λογω ελλειψης χρονου)ειμαι φιλαθλος(οχι οργανωμενος)του Ολυμπιακου.
    Θελω να συγχαρω ολα τα παλληκαρια αλλα και τις κοπελες φιλαθλους(οργανωμενους και μη)που αφησαν πισω τις οποιες διαφορες και αδελφωμενοι θα αγωνιστουν εναντια στις κατοχικες δυναμες της χουντας Παπαδημιου αλλα και τον ενστολων δολοφονων των ΥΜΕΤ-ΥΑΤ(ΥΜΕΤ:Υποδιευθυνση Μετρων ταξης επισημα,ομως εχουν κι αλλο ονομα:Υ(ανορθογραφο μεν)δικες Μοναδες Επιβολης Ταξης) και(ΥΑΤ:Υπηρεσια Αντιμετωπισης Ταραχων-Αυτα τα μπασταρδα με τις χακι στολες).
    Συγχαρητηρια παιδια!!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ 4000 ΑΤΟΜΑ - ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΣΦΠ - ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ,
    ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΑΠΟ 50.000 ΚΟΣΜΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΩΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧ ΟΙ ΡΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο αυτο και μονο καταλαβαινει κανεις το στησιμο του παιχνιδιου που επιχειρουν καποιοι. Τα επεισοδια θα ειναι στημενα απο καποιους επιτηδες.
    Δεν ειναι τυχαιο οτι ξενοι δημοσιογραφοι εχουν εδω και βδομαδες μεταφερει τεραστιου ογκου εξοπλισμο για την μαχη της κυριακης. Καποιοι κινουν τα νηματα για να σκοτωθουν ανθρωποι αλλα ειμαστε τοσο βλακες που δεν το βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατάλαβαν τα παιδιά οτι δεν τους χωρίζει ΤΙΠΟΤΑ εκτός απο την αγάπη τους για διαφορετικές ομάδες. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
    Εύχομαι αυτό το καταραμένο κτήριο που λέγεται Βουλή να καεί! Θα χτίσουμε μια νέα δικιά μας με όλες τις προδιαγραφές που ορίζει ο θεσμός της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και τους πιο κατάλληλους και άξιους ανθρώπους της κοινωνίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]