Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παπανδρέου απαιτεί σεβασμό, επειδή έκανε θυσίες!


Την πεποίθησή του ότι η χώρα δεν θα χρεοκοπήσει και δεν θα βγει από το ευρώ, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «ΗARDtalk», η οποία μεταδίδεται σήμερα από το BBC.

Ο κ. Παπανδρέου υποστηρίζει ότι η πρόσφατη συμφωνία του Eurogroup στις Βρυξέλλες αποκλείει την προοπτική της χρεοκοπίας και της εξόδου της χώρας από το ευρώ και μας δίνει περιθώριο ανάσας για τις μεγάλες αλλαγές, ωστόσο σημειώνει πως «πρέπει να κάνουμε σκληρή δουλειά».

«Αλλά απαιτώ και περισσότερο σεβασμό γιατί έχουμε κάνει τεράστιες θυσίες», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εξηγώντας ότι αναφέρεται σε διεθνείς αναλυτές, αλλά και ανθρώπους των αγορών.

Επιπλέον, αναφέρει ότι λόγω της πίεσης που υφίσταται όλο αυτό το διάστημα η Ελλάδα και οι φημολογίες για το τι θα μπορούσε να συμβεί στη χώρα, έχουν προκαλέσει μεγάλο πόνο και έχουν συμβάλει και στην ύφεση, λόγω του φόβου που προκαλείται στους πολίτες.

Ακόμη, ο κ. Παπανδρέου έθιξε το ζήτημα του δημοκρατικού ελλείμματος στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, καθότι οι πολίτες της ΕΕ νιώθουν αδύναμοι και διερωτώνται ποιοι λαμβάνουν τις αποφάσεις.

Ο κ. Παπανδρέου εκτιμά, μεταξύ άλλων, ότι αν και στην ΕΕ είμαστε «οικογένεια», δεν έχουμε καταλάβει πόσο βαθιά συνδεδεμένοι είμαστε και πως γι' αυτό χρειαζόμαστε περισσότερη οικονομική διακυβέρνηση και λιγότερες προκαταλήψεις που, όπως λέει, αποπροσανατολίζουν από τα πραγματικά προβλήματα.

Επειδή είναι προφανές πως η συγκεκριμένη δήλωση του ΓΑΠ, αποτελεί ξεκάθαρη ύβρη προς τον Ελληνικό λαό από τον οποίο έχει το θράσος να απαιτεί σεβασμό, τα σχόλια... δικά σας...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Η άρνησή μας να γίνουμε δούλοι λέγεται "προκατάληψη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιωργακη στασου απεναντι μου να σου δειξω τον 'δεοντα' σεβασμο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το τι θυσιες κανατε ολοι σας και ποσο προσπαθησατε δεν μας το λενε τα καναλια ουτε τα blog's.
    Μια βολτα στην γειτονια του καθενος φτανει για να φανει η αληθεια!!!! Το τι πραγματικα εχετε πραξει φαινεται στους δρομους δεν μπορειτε να το κρυψετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το
    βδελυγμα
    της ερημωσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. Μήπως γνωρίζει κάποιος πολίτης αυτής της χώρας το ΙQ του Γιωργάκη & τι έχει σπουδάσει για να απαιτεί σεβασμό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι σχολιο να κανει κανεις , με αυτο το πραγμα ;

    Αν προσπαθη με τις μπουρδες που λεει , να εχει το ακαταλογιστο στην ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (οσονουπω), ειναι ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ . Τον δουλευουν οι συμβουλοι του .Την καταλληλη στιγμη , θα τον πεταξουν σαν κρεας στην οργη των προδομενων .
    Ανοιξε τις πορτες και παραδοσε το κρατος στα νυχια τους .Τελειωσε η αποστολη του . Δεν τον χρειαζονται αλλο .
    ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ , ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΔΑΡΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΑΧΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ 20 ΚΑΙ ΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΥΚΑΡΑ.
    ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΤΟ ΣΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΞΥΠΝΑΤΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΙ - ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ.
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]