Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η στροφή του Σαμαρά προς το... ελικόπτερο!


Αντώνης Σαμαράς. Ο πολιτικός που εμφανίστηκε ως αντιμνημονιακός και έγινε το απόλυτο στήριγμα του μνημονίου... λέγοντάς μας, μάλιστα, πως το κάνει για το... καλό μας!

Επειδή, εδώ και καιρό -και πέρα από την ό,ποια εμπάθεια έτρεφαν κάποιοι για τον αρχηγό της ΝΔ- είχε αρχίσει να διαφαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά στον πολιτικό ορθολογισμό και συνέπεια του αρχηγού της ΝΔ, εμείς είμαστε αναγκασμένοι να τοποθετηθούμε μετά την επανάληψη της πολιτικής πρόκλησης και σαρκασμού του κ. Σαμαρά από το βήμα της Βουλής. Συγκεκριμένα, όταν ο περιλάλητος σωτήρας του έθνους, αναφέρθηκε στην ανάγκη διεξαγωγής εκλογών, είπε χαρακτηριστικά πως αυτό αποτελεί ανάγκη προκειμένου να εκτονωθεί ο λαός!!! Και το είπε τρίτη φορά σε διάστημα 4 μηνών... άρα, είναι κάτι περισσότερο από σύμπτωση ή λεκτικό λάθος.

Κύριε Σαμαρά, οι εκλογές δεν αποτελούν μέσον εκτόνωσης, αλλά δημοκρατικό τρόπο κατάθεσης λαϊκής εντολής προς τον πολιτικό κόσμο. Εκτόνωση, γίνεται μόνο εάν οι εκλογές είναι στημένες. Το καταλάβατε κύριε Σαμαρά; Αν όχι, μετά και το ατόπημά σας να συνταχθείτε στις μνημονιακές δυνάμεις, πολύ φοβάμαι πως είστε αναγκασμένος να βρείτε τρόπο να κλείσετε θέση στο περιβόητο ελικόπτερο. Κι επειδή εκεί μέσα θα βρίσκονται αρκετοί, κατανοώ πλήρως το ότι ίσως υπερβάλλετε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να πείσετε πως αξίζει η... διάσωσή σας...

Παραθέτω την άποψη και του Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν):
Δολοφονείς τη Δημοκρατία Α. Σαμαρά και συμπορεύεσαι με το κράτος έκτακτης ανάγκης που «παραδίδει» την Ελλάδα και κονιορτοποιεί τον κοινωνικό ιστό…
…Και ως ένοχος έσχατης προδοσίας αργά ή γρήγορα, μάλλον γρήγορα, θα οδηγηθείς να λογοδοτήσεις στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που αποφάσισες, επικαλούμενος σαθρά επιχειρήματα, να διαπράξεις σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.

Ραντεβού στην ταράτσα λοιπόν. Ειδάλλως στο Ειδικό Δικαστήριο...

Κι επειδή κύριε Σαμαρά, δεν θέλουμε να ακούμε αηδίες περί διάσωσης μέσω μνημονίου, διαβάστε και τα παρακάτω, επειδή προφανώς λείπατε από την αίθουσα συνεδριάσεων της Βουλής:

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Πρέβεζας Βαγγέλης Παπαχρήστος, οικονομολόγος, αποκάλυψε χθες στη Βουλή ότι στο κείμενο της Δανειακής σύμβασης και στα σημεία που θα έπρεπε να είχαν καταγραφεί τα ποσά που αφορούν στους οικονομικούς όρους της σύμβασης, υπάρχουν κουκίδες!
«Καλούμαστε να υπερψηφίσουμε μία δανειακή σύμβαση στον τόμο της οποίας δεν υπάρχουν νούμερα, υπάρχουν κουκίδες!!!»

Και ο κύριος Σαμαράς αποφάσισε να ψηφίσει... κουκίδες!!!


ΥΓ: Όμως ο Αντώνης θα έχει και καλή παρέα...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

13 σχόλια :

  1. Εγώ πιστεύω ότι θα τον πετάξουν κι απο το ελικόπτερο αυτόν τον Μαλάκα, οι δικοί του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Ραντεβού στην ταράτσα λοιπόν. Ειδάλλως στο Ειδικό Δικαστήριο...”

    Όχι “Ειδικό Δικαστήριο” αλλά Λαοδικείο! Η επίσημη επαναφορά της Μπόρας Ντακογιάννη στην ΝΔ έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε μαλακα πρωδοτη δεν δηδαχτηκες τιποτα απο την ιστορια των ελληνων αλλα ο προδοτης παραμενει προδοτης ρε για ζοντοβολα μας εχεις απο το 1993 γνωριζουμε οτι κατι ερωτηκο εχεις με την οικογαινια τσονακογλου απο υοτε τους στηριζεις ρε τωρα σας ζηταναι και υπογραφες σε λιγο θα σας ζητησουν και τις γυναικες σας να τις δωσετε ρε να ξεχραιοθουμε γιατι εχεται μαθει να εισται στα τεσερα ρε και να λετε ρε πουστρονια ναι ποτε ρε καθαρματα η ελλαδα με τους ελληνες δεν τα πηγε ρε κολοκυθα καλα με τα ναι ρε ηληθιαι οτι ο ελληνα με τα οχι τα παει καλα και πρωχοραει με ψυλα το καιφαλι ρε βρυκολακα της πολητικης και της ζωειμας ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους που των γραψανε στα αρχιδιατους αντε καθαρμα και εσυ στο καρδο για το εληκοπτερο μπασταρδε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωστό Σαμαρικό σαιτ, διαγράφει όποιο σχόλιο δε τους αρέσει! Έχω στείλει 4 μέχρι στιγμής και δε δημοσιεύτηκε κανένα! Έχουν πάρει μαθήματα από τον ΓΑΠ και το opengov, αλλά να ξέρουν ότι η φωνή των πολιτών δε πρόκειται να φιμωθεί!! Δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιούν τις ίδιες τακτικές!!
    alfisti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εκανε και δηλοσει ο νεροκολοκυθας θα βγαλει τις κουκουλες βγαλε πρωτα την κουκουλα που φορας εσυ ρε μαλακα να δουμε το πραγματηκοσου πρωσοπο καθαρμα ρουφιανε πουλης τωρα και τους ρωσους μπασταρδε βγαλτη μια και εξω ρε οχι σιγα σιγα ξερουμε τωρα για αυτο φευγουμε απο την λαικη δεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μη ντρέπεσαι ... το ANTINEWS είναι.
    Επιβεβαιώνω και εγώ σωρεία "απορριφθέντων" σχολίων.
    Έτσι αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία και την ελευθερία λόγου οι υποτακτικοί του συμμαθητή του ΓΑΠα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα φύγουν με ελικόπτερο, αλλά με αερόστατο και ζαρτιέρες. Δείτε εδώ: (http://tilevoasartas.blogspot.com/2012/02/blog-post_9112.html)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλά αυτοί στο ANTInews είναι πειραγμένοι.
    Προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μαύρο είναι άσπρο.
    Είναι δυνατόν:
    Στις επερχόμενες εκλόγές προτείνω μαζί με τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να δίνουν και ένα κομμάτι σχοινί.
    Ημουν ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ αλλά μετά την προδοσία παπανδρέου είχα εναποθέσει τις ελπίδες στον σαμαρά.
    Το μνημόνιο 2 έφερε και ένα καλό.
    Επεσαν οι μάσκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. antinews!AΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΥΣΕΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι να λεμε εμεις;
    Αφου τα ειπε ολα ο Ιουδας . ΜΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .
    Ειναι το κρυμενο χαρτι τους . Και την ωρα που πρεπει το βγαζουν .
    Αφου και η στανη του κουλουτουμπα εχει και αντιμνημονιακους! Και ποιους ;Τους δυο ΥΠΕΡ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .
    Για την πρασινη Λαιλαπα δεν λεμε . Αυτοι ειναι χαμαιλεοντες.
    Οι δε αριστεροι και οι κομουνιστες που δεν ειναι αριστεροι , τραλαλα τραλαλα .
    Οπως βλεπετε απο ολα εχει ο μπαξες . Απο Καμμενο , που φακελωνη Ελληνες με το φεϊς μπουκ , μεχρι Γλεζο και οργανοπαικτες .
    Τι να λεμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οχι μόνο κουκίδες αλλά και βρετανικό δίκαιο και αρμοδιότητα όχι των ελληνικών δικαστηρίων αλλά των δικαστηρίων του ...Δουκάτου του Λουξεμβούργου! Πρώτα δηλαδή θα μας γδύσουνε, στη συνέχεια θα μας κατακρεουργήσουν, στο τέλος θα πάρουνε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας και για κάθε διαμαρτυρία ας αποφασίσει ο Λουξεμβούργιος Σταυροφόρος. Είμαστε για κλάματα και αξιοθρήνητοι. Που παριστάνουμε τους έξυπνους απόγονους της ανώτερης πνευματικής φυλής με το μεγαλειώδες παρελθόν. Που δεν το αντέχουμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια γιατί δεν τη σηκώνουν οι ώμοι μας την αλήθεια. Αν χαίρομαι για κάτι είναι που δεν έχω παιδιά γιατί δε θα άντεχα να υποστούν τα παιδιά μου τις συνέπειες της βλακεία των πολλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πράγματι κι εγώ έστειλα 2 σχόλια στο Antinews και δεν τα δημοσιεύσανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]