Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παπουτσής διαλύει την ΕΥΠ


Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ιδιαίτερα ο υπουργός Χρήστος Παπουτσής, δεν ικανοποιούν επαρκώς τις θεσμικές προϋποθέσεις λειτουργίας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Δυστυχώς, η ανεπάρκεια έχει καταστεί προσόν για την τοποθέτηση προσώπων σε νευραλγικά σημεία λειτουργίας του κράτους.

Το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυριανή» του Θάνου Σωτήρη, αποδεικνύει πως υπάρχει σαφέστατη έλλειψη εφαρμογής του καταστατικού ρόλου λειτουργίας της συγκεκριμένης υπηρεσίας που καλύπτει άκρως ευαίσθητα και κρίσιμα εθνικά ζητήματα που άπτονται της συλλογής πληροφοριών που αφορούν την ασφάλεια της χώρας.

Το δημοσίευμα της Αυριανής

Πράκτορας ζητάει παρέμβαση Παπουτσή

Μία απίστευτη υπόθεση που μέσα από μία σειρά κουτσομπολιών και αλληλοκατηγοριών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, εκβιασμούς, ψεύτικες ασθένειες, οδήγησε δύο πράκτορες της ΕΥΠ να αποκαλυφθούν στα δικαστήρια της χώρας όπου υπηρετούσαν, κλονίζει για μία ακόμη φορά την αξιοπιστία των «μυστικών ορόφων» της λεωφόρου Κατεχάκη.

Η «Α» φέρνει στο φως επιστολή του ενός εκ των δύο εμπλεκομένων πρακτόρων, με την οποία ζητά την παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, για να αποτραπεί έστω και την τελευταία στιγμή η αποκάλυψη της ταυτότητας των δύο πρακτόρων που οδηγούνται σε δίκη στην χώρα στην οποία είχαν τοποθετηθεί, με την προτροπή μάλιστα του νούμερο δύο στην ιεραρχία της ΕΥΠ.

Στην επιστολή του καταγγέλλοντος πράκτορα, ο οποίος όπως αναφέρει «κλείνει σαράντα χρόνια(!) πράκτορας της ΕΥΠ και πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί», εξιστορείται μία σπαρταριστή σε πρώτη ανάγνωση υπόθεση, η οποία όμως παράλληλα καταδεικνύει την κατάσταση που επικρατεί ακόμη και στις υπό κάλυψη ομάδες της ΕΥΠ σε χώρες του εξωτερικού.

Όπως αναφέρει λοιπόν στην επιστολή αυτή, που υποβλήθηκε στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή στις 28 Νοεμβρίου 2011, ο Π.Σ. κατά την τοποθέτησή του στο κλιμάκιο της συγκεκριμένης χώρας, όπου βρισκόταν «εν κρυπτώ» μαζί μάλιστα με την σύζυγό του, άρχισε να κάνει στενή παρέα με άλλον συνάδελφό του ο οποίος επίσης βρισκόταν στην ίδια κατάσταση στην χώρα αυτή.

Αφηγείται μία σειρά σπαρταριστών περιστατικών με κουτσομπολιά και «ξεκατινιάσματα» τα οποία τον απομάκρυναν από την φιλική του σχέση με τον συνάδελφό του Λ.Γ., μέχρι που η σύζυγος του Λ.Γ. τον κατηγόρησε για αλλεπάλληλες σεξουαλικές παρενοχλήσεις και από εκείνο το σημείο το «παιχνίδι» άρχισε να χοντραίνει.

Πάντα σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην επιστολή προς τον Χρήστο Παπουτσή, από εκείνο το σημείο παρεμβαίνει και ο προϊστάμενός τους στην χώρα όπου υποτίθεται ότι λειτουργούσαν «εν κρυπτώ», αλλά και ο Β’ υποδιοικητής της ΕΥΠ Φώτης Παπαγεωργίου, ο οποίος από την Αθήνα διαμηνύει ότι «δεν επιθυμεί να δοθεί καμία συνέχεια», προφανώς για να μην αποκαλυφθούν οι δύο υπάλληλοι των μυστικών υπηρεσιών.

Η εξέλιξη όμως είναι αν μη τι άλλο «πρακτορική»! Μετά από μία σειρά αλληλοκατηγοριών και έντονων επεισοδίων που περιγράφονται αναλυτικά στην επιστολή, η σύζυγος του Λ.Γ. που είχε καταγγείλει σε βάρος της σεξουαλική παρενόχληση από τον Σ.Π. καταρρέει και μεταφέρεται σε νοσοκομείο.

Από το σημείο αυτό ξεκινά το τρίτο και πλέον ενδιαφέρον μέρος της υπόθεσης αυτής, αφού σύμφωνα με τον συντάκτη της αποκαλυπτικής επιστολής ο σύζυγός της και –υποτίθεται- στενός του συνεργάτης αρχίζει να του ζητάει χρήματα για να μην τον μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση που οδήγησε στο νοσοκομείο την σύζυγό του!!!

Μάλιστα, ο Σ.Π. περιγράφει πως και ο προϊστάμενός του τον συμβούλευσε να ενδώσει και να δώσει τα χρήματα, αλλά και για την συμπεριφορά της συζύγου του συναδέλφου του.

Για το πρώτο θέμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Στην συνέχεια μου είπε (σ.σ. ο προϊστάμενός τους) ότι ο Λ.Γ. θέλει χρήματα για να μην του κάνει μήνυση και αγωγή και όταν εγώ του απάντησα ότι αυτό είναι εκβιασμός, μου απάντησε, ναι είναι και πρόσεξε γιατί αν φτάσετε στα δικαστήρια δεν πρόκειται κανένας να βρεθεί να σε υποστηρίξει»
και σε άλλο σημείο αναφέρει ότι:

«μία εβδομάδα μετά ο προϊστάμενός μου Β.Ε. με ρώτησε πότε θα μιλήσω με τον Λ.Γ. και όταν εγώ του απάντησα ότι δεν έχω να πω τίποτα μαζί του, αυτό μου είπε να κανονίσουμε τι θα γίνει με τα χρήματα που ζήτησε να τελειώνει η υπόθεση»!!!

Για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του Λ.Γ. αναφέρει:
«Ο Προϊστάμενός μας πιστεύω ότι γνώριζε από την δεύτερη ημέρα που επέστρεψε σπίτι της κυκλοφορούσε κανονικά και μην αντέχοντας κλεισμένη στο σπίτι έπινε το καφεδάκι της σε κεντρικό σημείο» και επικαλείται και την μαρτυρία συγκεκριμένου προσώπου.

Το επιστέγασμα όλων αυτών των απίθανων περιστατικών που αναφέρονται στην εξασέλιδη επιστολή, είναι τα όσα αναφέρονται για τον Β’ Υποδιοικητή της ΕΥΠ στον οποίο προσέφυγε –όπως καταγγέλλει- ο Σ.Π. για να λάβει από τον υπασπιστή του την απάντησή του «να πάνε να τα βρουν στα δικαστήρια».

Αυτό είναι και το σημείο για το οποίο ζητά την παρέμβαση του Χ. Παπουτσή για να μην αποκαλυφθούν, όπως λέει χαρακτηριστικά, «υπάλληλοι που λειτουργούν εν κρυπτώ σε μία δημόσια δίκη σε ξένη χώρα».

Παπουτσής και ΕΥΠ, «alu fan park»

Μετά τα παραπάνω, δίκαια αναρωτιόμαστε για την επάρκεια λειτουργίας του ίδιου του κυρίου Παπουτσή, ο οποίος επιτρέπει να εκτίθεται έτσι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και να απογυμνώνεται ή να καταστρέφεται το έργο που επιτελούν ένα πλήθος υπαλλήλων – πρακτόρων της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Η αποκάλυψη πρακτόρων αποτελεί ένα γεγονός που πρέπει να αποφεύγεται και όχι να επιδιώκεται από έλλειψη ικανότητας ή αντίληψης της σοβαρότητας και της ευθύνης με την οποία οφείλει ο υπουργός να αντιμετωπίζει την λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Από την άλλη, αναρωτιόμαστε αν είναι δυνατόν η Διοίκηση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών να προτρέπει υπαλλήλους της που υπηρετούν στο εξωτερικό να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές στα δικαστήρια του εξωτερικού!
Αν αυτό δεν είναι τουλάχιστον παραβίαση μυστικών της Πολιτείας και Κατασκοπεία τότε ποιός είναι ο ορισμός της κατασκοπείας;

Σύμφωνα με το Νόμο 3649/2008 (το ΦΕΚ εκδόθηκε στις 3 Μαρτίου 2008, αρ. φύλλου 39), καταγράφεται ο καταστατικός τρόπος λειτουργίας – αποστολής της ΕΥΠ. Διαβάζοντας το συγκεκριμένο Νόμο και ιδιαίτερα τις παραγράφους 14 & 17 αλλά και τα άρθρα 146 και 148 του ΠΚ όπως και το 147 του ΠΚ διαπιστώνοντας τις σαφέστατες παραβάσεις που καταγράφει η επιστολή προς τον Χρήστο Παπουτσή, μπορούμε να εικάσουμε πως υπάρχει μόνο μία «δικαιολογία» τόσο για την προϊστάμενη αρχή της ΕΥΠ όσο και για τον ίδιο τον υπουργό κ. Παπουτσή. Όμως, η δικαιολογία αυτή κατατάσσεται σε πράξη που δεν υπάρχει πρόθεση, αλλά εμπεριέχει ανικανότητα ή… βλακεία… Φυσικά, η εχεμύθεια έχει απολεσθεί πλήρως και ίσως θα έπρεπε να απομακρυνθούν τάχιστα όλοι οι εμπλεκόμενοι, προκειμένου να μην υπάρξει οποιαδήποτε αρνητική συνέχεια που θα λειτουργούσε εις βάρος οποιασδήποτε αποστολής που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη χρονική περίοδο.

Όλες οι παραπάνω παραβάσεις συνοδεύονται από ποινές φυλάκισης. Όμως, επειδή ο κύριος Παπουτσής είναι ο πολιτικός προϊστάμενος, μήπως θα έπρεπε πρώτα αυτός να απομακρυνθεί κι έπειτα να υπάρξει η οποιαδήποτε ευθυγράμμιση του τρόπου λειτουργίας της σημερινής ΕΥΠ με την καταστατική της λειτουργία, όπως αυτή ορίζεται με νόμο;
Μήπως, ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ΕΥΠ είναι η ανεπάρκεια του ίδιου του υπουργού, ο οποίος «μεταλαμπαδεύει» την ανικανότητά του στους υφισταμένους του υπαλλήλους της ΕΥΠ;

Ας δούμε όμως τι λένε ο Νόμος και ο ΠΚ.







Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. A) Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
    2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
    3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
    4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
    Το Νο. 2 (παράγραφ.) ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ, εναπωμένη το Νο. 4 για να γίνει ΕΦΑΡΜΟΓΗ του Νο. 3 !!!!!!
    B) Μήπως αυτό το σωματίδιο "χ" του CERN, στο καθιερωμένο καθημερινό ΜΟΝΤΕΛΟ της ΖΩΗΣ μας είναι ο ... ΦΟΒΟΣ που φυλάγει τα ΕΡΜΑ; Μήπως είναι ο ΚΚ (Κολοτουμπέ Καρατζαφερέ); Πάντως καλό θα είταν στην "Ελληνική Βουλή" να έκανε κανένας καμμια επιστημονική ερώτηση στον "Πρωθυπουργό σας" τι είναι το ... σωματίδιο "χ", δίοτι ο Παπαμήτρος είναι ... Φυσικός ! Αλλά το ερώτημα είναι έαν υπάρχουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ "βουλευτές" ! Ακυρο το ερώτημα, διότι εάν υπήρχαν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στην "Βουλή" και στην Ελλάδα, δεν θα καταντούσαν τον Ελληνικό Λαό έτσι, ούτε την Χώρα στον Πυθμένα του Βόθρου ! Αλλά όπως είπαμαι, σαυτήν την χώρα ότι δηλώσεις είσαι, Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης, γέμισαν από "επιστήμονες", από "προέδρους", "αντιπροέδρους", "τεχνοκράτες", "υπουργούς κ. πρωθυπουργούς", "βουλευτές και εξουσιαστές", "Ανθέλληνες Εθνικόφροωνες Ελληνάρες", "ειδικούς", "καθηγητάδες", γενικά ΓΕΜΙΣΕ ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΚΑΤΑ !! Λέμε καλά Χριστούγεννα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .Ποιοι ήταν αυτοί οι οποίοι σκότωσαν τον Μπακογιάννη;

    Ποιοι έβαλαν τα "αβγά" για να κάνει "ομελέτα" ο Μητσοτάκης; Ποιοι μπορούσαν ν' αναλάβουν μια δολοφονική επίθεση τόσο μεγάλου βαθμού δυσκολίας;

    Δεν είναι εύκολο να σκοτώσεις μέρα μεσημέρι στο Κολωνάκι έναν φυλασσόμενο βουλευτή.

    Δεν είναι εύκολο χωρίς εσωτερική πληροφόρηση να μάθεις τις συνθήκες φύλαξής του.


    Αυτά είναι δύσκολα πράγματα και απαιτούν επαγγελματισμό.
    Μόνον μυστικές υπηρεσίες μπορούν να φέρουν εις πέρας τέτοιου είδους ενέργειες.
    Και πάλι θα ισχυριστούμε τα ίδια πράγμα¬τα. Για όσο διάστημα δεν είχε "εξαρθρωθεί" η 17 Νοέμβρη, όλοι πιστεύανε ότι θα μπορούσαν να είναι οι τρομοκράτες αυτοί οι οποίοι τον σκότωσαν, εφόσον τους φαντάζονταν κάτι σαν παρά¬νο¬μους Τζέιμς Μποντ ή σαν Φαντομάδες.

    Από τη στιγμή που γνώρισε ο κόσμος τους καταδικα¬σθέντες σαν δολοφόνους της 17 Νοέμβρη, έπαψε να πιστεύει ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Μπακογιάννη.
    Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν προκύπτει ούτε από την ακροαματική διαδικασία.
    Αυτά τα οποία λέγανε οι "ομολογήσαντες" δεν είχαν καμία σχέση με τα όσα είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες.

    Για τον γράφοντα τα πράγματα είναι απλά.

    Αυτοί οι οποίοι σήμερα είναι φυλακισμένοι, δεν είναι άξιοι ούτε μια πίτσα να παραδώσουν.

    Ο χοντρός θα την έτρωγε και ο αγράμματος δεν θα έβρισκε τη διεύθυνση.

    ---------------------------------
    ΚΥΠ
    www.eamb.gr
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.\

    Στα "χέρια" των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών
    βρίσκεται σήμερα το μέλλον της ελληνικής δημοκρατίας.
    Μόνον με τις πληροφορίες τους
    μπορεί να καθαρίσει ένα πολιτικό σκηνικό,
    που μοιάζει με τους "Στάβλους του Αυγεία".
    3+2 εθνικοί "φάκελοι",
    που πρέπει ν' ανοίξουν επειγόντως.
    Διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε μια εποχή όπου οι πάντες παρακολουθούνταν, είναι δυνατόν να μην έχει η ΚΥΠ πληρο¬φορίες για τον Παναγούλη;

    Είναι δυνατόν να μην ήταν η ΚΥΠ αυτόπτης μάρτυρας του θανάτου του;
    Ο Παναγούλης εκείνη την εποχή πρέπει να ήταν το πιο παρακολουθούμενο πρόσωπο στην Ελλάδα.
    Στις καθημερινές του διαδρομές θα πρέπει να ήταν ακροβολισμένοι δεκάδες χαφιέδες.

    Το μεγάλο λάθος εκείνου του "λέοντα" του αγώνα για την ελευθερία ήταν πως δεν κατάλαβε εγκαίρως ότι πιο επικίνδυνα και από τα "σκυλιά" μιας Χούντας είναι οι "ύαινες" της ψευδο-δημοκρατίας.

    Δεν κατάλαβε ότι ενοχλούσε τους πάντες και μόνον που υπήρχε.
    Ενοχλούσε τους φανατικούς δεξιούς, οι οποίοι φοβούνταν την ιδεολογία του κι ενοχλούσε και τους "ήρωες" του ΠΑΣΟΚ και της ευρύτερης Αριστεράς, εφόσον αποτελούσε τεράστιο εμπόδιο στις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

    Η ΚΥΠ ήταν ο μόνος κρατικός φορέας που τα γνώριζε όλα αυτά, γιατί αυτή ήταν η δουλειά της.
    Τα γνώριζε, γιατί υποχρεούνταν να τα γνωρίζει.

    Έπρεπε να ενημερώνει τα "αφεντικά" της και έπρεπε αυτή η ενημέρωση να είναι πλήρης κι ακριβής.

    Οι Αμερικανοί ήθελαν να γνωρίζουν τα πάντα για την Ελλάδα.
    Από τις διαδρομές του Παναγούλη μέχρι την οικογενειακή κατάσταση της Ντόρας ή την οικονομική κατάσταση του φοιτητή Λαλιώτη.

    Όλα αυτά η ΚΥΠ τα γνώριζε.

    Τους φτωχούς αργόσχολους των Εξαρχείων και μετέπειτα βαθύπλουτους "ήρωες" του Πολυτεχνείου η ΚΥΠ τους γνώριζε από την εποχή της "τράκας" και του "αμπέχονου".

    Τα ωράρια του Πέτρου και τις συνθήκες φύλαξής του η ΚΥΠ τα γνώριζε.

    Τις βάρδιες της φρουράς του Μπακογιάννη η ΚΥΠ τις γνώριζε. Ως υπηρεσία πρέπει να "θυμάται" ποιος της ζήτησε ποια πληροφορία και αν αυτή την έδωσε.

    Αυτές τις πληροφορίες να δώσει σήμερα στον ελληνικό λαό και θα λάβει συγχώρεση για τα όσα κακά του προκάλεσε μέσα στο χρόνο.

    Αυτό θέλουμε εμείς και γι' αυτό γράφουμε αυτό το κείμενο.

    ---------------------------------------
    ΚΥΠ
    www.eamb.gr
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    Στα "χέρια" των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών
    βρίσκεται σήμερα το μέλλον της ελληνικής δημοκρατίας.
    Μόνον με τις πληροφορίες τους
    μπορεί να καθαρίσει ένα πολιτικό σκηνικό,
    που μοιάζει με τους "Στάβλους του Αυγεία".
    3+2 εθνικοί "φάκελοι",
    που πρέπει ν' ανοίξουν επειγόντως.
    Διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν δηλαδή βλάκες οι τρομοκράτες ή μήπως δεν ήταν τρομοκράτες αυτοί οι οποίοι εκτέ¬λεσαν τον Μπακογιάννη;
    Θα ξεκινήσουμε τον συλλογισμό μας ανάποδα, για να καταλάβουμε ορισμένα πράγματα.
    Ποιες ήταν οι συνέπειες αυτού του θανάτου;

    Επωφελήθηκε δηλαδή κανένας από αυτόν τον θάνατο;

    Ήταν "χρήσιμος" θάνατος, όπως ήταν αυτοί του Παναγούλη ή του Πέτρου; Θα κάνουμε απλές σκέψεις και τίποτε παραπάνω.
    Θα μπορούσε ο Μητσοτάκης να γίνει πρωθυ¬πουργός χωρίς αυτόν τον θάνατο;
    Πριν από αυτόν τον θάνατο και με το μισό ΠΑΣΟΚ υπόδικο στα δικαστήρια απέτυχε να γίνει πρωθυπουργός.
    Μόνος του "έτρεξε" και βγήκε δεύτερος.
    Μόνος του το μόνο που κατάφερε ήταν να κάνει τον γραφικό Τζανή πρωθυπουργό.
    Έναν άνθρωπο από τον οποίο θυμόμαστε μόνον την καδένα του και τίποτε άλλο.

    Ο θάνατος του Μπακογιάννη και τα κλάματα της χήρας έκαναν τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Χωρίς αυτόν τον θάνατο θα "έσβηνε" ο Μητσοτάκης.

    Σ' ό,τι αφορά τη διαδοχή της δυναστείας ισχύει κάτι ανάλογο. Θα μπορούσε ο Μητσοτάκης να μεθοδεύσει τη διαδοχή του, αν δεν υπήρχε αυτός ο θάνατος;
    Ποια θα ήταν η ιστορία της οικογένειας με ζωντανό τον Μπακογιάννη;
    Ο Κυριάκος ήταν πολύ μικρός για να μπει στο παιχνίδι της διαδοχής και η Ντόρα ήταν πολύ "βαθιά" μέσα στην κουζίνα, για να βγει από αυτήν.
    Η Ντόρα θα παρέμενε μια καλή "νοικοκυρά" και δεν θα εμφανιζόταν όπως εμφανίζεται σήμερα.

    Το πολύ-πολύ να την καλούσαν σε κάποια κοινωνική εκδήλωση δεύτερης σειράς, εφόσον ήταν σύζυγος ενός βουλευτή ανάλογης σειράς.
    Στην καλύτερη περίπτωση να ήταν σύζυγος υπουργού. Τίποτε παραπάνω.

    Ο θάνατος δηλαδή του Μπακογιάννη ήταν καταλυτικός τόσο για την πορεία τού αποστάτη όσο και για την πορεία της κόρης του.

    Χωρίς αυτόν τον "χρήσιμο" θάνατο ο Μητσοτάκης θα εξαναγκαζόταν σε παραίτηση από την ηγεσία της ΝΔ, εφόσον κανένα κόμμα δεν δέχεται την ήττα χωρίς αντίπαλο. Θα καθηλωνόταν στο επίπεδο ενός Ράλλη, ενός Αβέρωφ ή ενός Έβερτ.
    Τα ανάλογα θα συνέβαιναν και στη ζωή της Ντόρας.

    Χωρίς αυτόν τον "χρήσιμο" θάνατο η Ντόρα δεν θα υπήρχε καν. Θα ήταν ακόμα μια από τις πολλές αργόσχολες Αθηναίες, που ασχολούνται μόνον με τα νύχια τους.

    Μια κόρη πλουσίου, που απλά θα έτρωγε από τη "λεία" της οικογένειας.

    ----------------------------------
    ΚΥΠ
    www.eamb.gr
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    Στα "χέρια" των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών
    βρίσκεται σήμερα το μέλλον της ελληνικής δημοκρατίας.
    Μόνον με τις πληροφορίες τους
    μπορεί να καθαρίσει ένα πολιτικό σκηνικό,
    που μοιάζει με τους "Στάβλους του Αυγεία".
    3+2 εθνικοί "φάκελοι",
    που πρέπει ν' ανοίξουν επειγόντως.
    Διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιά εχεμύθεια και παραμύθια, αφού οι ίδιοι οι υπουργοί δίνουν αναφορά στον Αμερικανό πρέσβη, όπως αποκαλύφθηκαν από τα τηλεγραφήματα των wikileaks!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ! fnous fnous, Ηλίου φαεινότερα αυτά που γράφεις, αλλά όπου τα ανέφερα με κοίταξαν σαν παράφρονα. Πρώτη φορά συναντώ τις ίδιες σκέψεις από κάποιον άλλο.
    Τελικά είμαστε δυο οι διεστραμμένοι ή κάτι τρέχει με τα μυαλά των υπόλοιπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Κωνσταντίνε!!! Ωραίο δώρο έκανες στο μιμίκο για τη γιορτή του σήμερα!!! Και στη φωτό που έβαλες γιατί μοιάζει σα να ζορίζεται κάπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α βρε Φωτεινή Πιπιλή πόσο δίκιο έχεις... Αλλά δυστυχώς αυτά συμβαίνουν και θα συνεχίζουν να συμβαίνουν όσο μας κυβερνούν άεργοι πολιτικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΛΕΓΧΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    1.ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ -ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ-
    2. ΕΥΠ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ,ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ? ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΒΑΦΕΤΑΙ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΑΥΡΟΣ!! -ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ-
    3.ΟΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ -ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ-
    4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΗΤΤΕΣ........
    5. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΥΡΩΣ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!!!!!
    6. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ Ε ΚΑΙ???
    7. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ Πήλιου Γούση......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σε σχολιο λιγο ποιο επανω εγραψε ενας αναγνωστης οτι τα ευαισθητα στοιχεια τα δινουνε στους αμερικανους οι ιδιοι οι πολιτικοι.εχει απολυτο δικιο.ειναι ολοι τους προσκυνημενοι.εκτος τον ιωαν. Καποδιστρια, τον ιωαν.Μεταξα,και τον γιωργο παπαδοπουλο,αλλος ΕΛΛΗΝΑΣ δεν κυβερνησε αυτον τον τοπο.και πατε πισω στην ιστορια να δειτε το τελος αυτων των ανθρωπων,ενω ολοι οι αλλοι εγιναν ηρωες γιατι τους στηριζανε τα ξενα συμφεροντα.και τωρα λιγα λογια για την ΕΥΠ.οι ανθρωποι της ευπ με το που αλλαζουνε οι κυβερνησεις αλλαζουνε και αυτοι.στην ευπ μπορει να εισαι στρατολογημενος απο απλος πολιτης ,στρατιωτικος, αστυνομικος,μεχρι οτι δεν μπορει να φανταστει ο νους του ανθρωπου και ελεγχονται απο τις εκαστοτε κυβερνησεις μπλε,πρασινες,κοκκινες,κιτρινες,κλπ.κλπ.ο ρολος τους κανονικα θα επρεπε να ειναι για το καλο και το συμφερον της πατριδας ενω αντιθετα σημερα ειναι για να προστατευουνε τα λαμογια τους πολιτικους.σε αντιθεση με την τουρκικη ΜΙΤ η οποια ειναι διασκορπισμενη σε αλλες χωρες και ασκει πιεσεις και προβοκατσιες για το συμφερον της τουρκιας.εδω σε εμας κοιταει η ΕΥΠ μηπως βγουνε ακροδεξιες ομαδες πατριωτικες ομαδες και δημιουργησουνε προβλημα στο κρατος,και δεν βλεπουνε οταν γινονται διαδηλωσεις αναρχικων το τι πρακτοριλικι πεφτει μεσα.θελεις εχει μεσα πρακτορες της ΜΙΤ ,πρακτορες αμερικανους,αλβανους,σκοπιανους,και σαν να μην εφτανε αυτο,που δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν μπορουνε να τους συλλαβουνε διοτι εγω με μια ομαδα 15 ατομων στο συνταγμα θα τους ειχα ξεκληρισει γιατι εαν εγω ενας απλος πολιτης ξερω τον τροπο,δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν τον ξερουνε στο αρχηγειο της αστυνομιας.τελικα τι αστυνομια θελουμε και τι μυστικες υπηρεσιες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]