Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βενιζέλος σε Παπανδρέου: Παραιτήσου, ειδάλλως θα σε ρίξω μέχρι το βράδυ


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο κυβερνόν κόμμακαθώς πριν λίγη ώρα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Βενιζέλος πήρε τηλέφωνο τον Παπανδρέου και του ζήτησε να παραιτηθείδιαφορετικά θα προχωρήσει στην ανατροπή του τις επόμενες ώρες.

«Παραιτήσου τώρα, ειδάλλως θα σε ρίξω μέχρι το βράδυ» φέρεται ότι του ανέφερε. Ήδη οι βουλευτές του Βενιζελικού μπλοκ έχουν έτοιμες τις επιστολές ανεξαρτητοποίησης.

Τα μαχαίρια, όπως φαίνεται βγήκαν στο στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ και δη της κυβέρνησης. Και, όπως φαίνεται, δεν υπάρχει καμία διάθεση να ξαναμπούνε στις θήκες τους, αν δεν πέσουν... κεφάλια. Και ο Γιώργος Παπανδρέου το λιγότερο που έχει να σκέφτεται αυτή τη στιγμή είναι η απώλεια της πρωθυπουργίας, αφού όλοι θέλουν να τον δούνε σε ειδικό δικαστήριο και με ποινή τέτοια που θα αποτρέψει παρόμοιες συμπεριφορές πολιτικών στο μέλλον.

Ο Παπανδρεϊσμός τελειώνει, υπάρχει όμως πάντα εκείνη η περίπτωση που την τελευταία στιγμή θα θελήσει να τα παίξει όλα για όλα. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, θα πρέπει κάποιοι να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο Αιγαίο...

Για οργανωμένη αποστασία μιλάει το Μαξίμου

Οι στενοί συνεργάτες του κ. Παπανδρέου μιλάνε πλέον ευθέως για οργανωμένο σχέδιο αποστασίας. Μάλιστα ορισμένοι χρεώνουν την κίνηση στον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη ενώ οι ψυχραιμότεροι υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί αυτή την ώρα να ενοχοποιούνται κάποιοι και ότι χρειάζεται ψυχραιμία και… αναμονή.

Στο μεταξύ κύκλοι προσκείμενοι στο περιβάλλον του κ. Παπανδρέου σε συνομιλίες που είχαν με στελέχη του κομματικού μηχανισμού επεσήμαναν ότι της αποστασίας φαίνεται να ηγείται -από πρόχειρες εκτιμήσεις- ο Κώστας Σημίτης ο οποίος φαίνεται να ελέγχει και να συνομιλεί τακτικά με σημαντικό αριθμό βουλευτών με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. Την εκδοχή αυτή πάντως δεν την υιοθετεί επίσημα το Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκλονιστική συνέντευξη Πάνου Καμμένου στον flash

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ήταν προμελετημένη, καρφωτή κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο Παπανδρεϊσμός τελειώνει, υπάρχει όμως πάντα εκείνη η περίπτωση που την τελευταία στιγμή θα θελήσει να τα παίξει όλα για όλα. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, θα πρέπει κάποιοι να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο Αιγαίο"

    Πολυ σωστος!!
    Ο κινδυνος εξ΄Ανατολης ειναι πιο ορατος απο ποτε σε φαση κυβερνητικης ασταθειας!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]