Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υπάλληλος του ΔΝΤ ο νέος πρωθυπουργός


Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης είναι ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας, με πιθανότητες που αγγίζουν το 100%.

Ο κύριος αυτός είναι υπάλληλος του ΔΝΤ. Μήπως χρειάζεται περισσότερος σχολιασμός; Πιστεύουμε πως όχι...

Για την ιστορία, να πούμε πως κλασσική συνταγή του ΔΝΤ είναι να χρησιμοποιεί τους πρωθυπουργούς που το καλούν, μέχρι αυτοί να "καούν" και στη συνέχεια τοποθετεί πρωθυπουργούς της αρεσκείας του, το δυνατόν υπαλλήλους του.

Να θυμίσουμε, πάντως, πως υπάρχει ένα κακό παρελθόν. Παπανδρέου και Ρουμελιώτης ήταν μαζί στο Ειδικό Δικαστήριο. Τότε, ο κύριος Ρουμελιώτης δεν δικάστηκε (για το σκάνδαλο Κοσκωτά) επειδή είχε προλάβει να γίνει Ευρωβουλευτής και η Ε.Ε. δεν ήρε την ασυλία του...!

Πρέπει να σκεφτούμε "καληνύχτα Ελλάδα" ή μήπως πρέπει να πούμε "και τώρα αρχίζουμε εμείς τον πόλεμο που εσείς μας κηρύξατε";

Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το δεύτερο, Κωνσταντίνε, με τα μάτια κλειστά. Αυτό που πάνε να κάνουν στην Ελλάδα το προορίζουν και για άλλες χώρες. Μετράνε λοιπόν τις αντιστάσεις μας. Αυτή την "οικονομική διακυβέρνηση" της Ευρώπης (προς το παρόν της Ευρώπης), που με τόση άνεση ξεστομίζουν, σαν να πρόκειται για κάτι φυσικό και συμβατό με την έννοια της Δημοκρατίας, αυτό το "μερική απώλεια της εθνικής κυριαρχίας μας" που το λένε και δεν κοκκινίζει κανείς τους, πόσο νομίζουν στ' αλήθεια ότι μπορεί να το ανεχτεί ένας λαός, όσο μικρή ή μεγάλη ιστορία και αν έχει;

    Πιστεύω αληθινά ότι τα σχέδιά τους, που μόνο προϊόντα νοσούντος εγκεφάλου μπορεί να είναι, αφού εναντιώνονται στην ίδια την ανθρώπινη φύση που θέλει τον άνθρωπο ελεύθερο, τα νοσηρά αυτά σχέδια θα πνίξουν τους ίδιους και θα γίνουν η ταφόπλακά τους. Ελεεινά υποκείμενα είναι όλοι τους, ελεεινοί τζογαδόροι, κυκλοφορούν στα Νταβός και στις Βρυξέλλες ασύλληπτοι, αλλά αν ψάξετε τον βίο και την πολιτεία τους θα βρείτε ένα ενεργητικό με μικρά και μεγάλα αδικήματα για τα οποία ποτέ δεν τιμωρήθηκαν.

    Εμάς το μέλημά μας θα πρέπει να είναι πώς θα τους αντιμετωπίσουμε και πώς θα σώσουμε τη χώρα από αυτά τα μιάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]