Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όποιος αντιστέκεται, συλλαμβάνεται - Η χούντα Παπαδήμου ανέλαβε έργο...


Σήμερα πήραμε όλοι μας μία πρόγευση της δημοκρατίας Παπαδήμου (με συγχωρείτε, της τρομοκρατίας των τραπεζών), βλέποντας την σύλληψη Ελλήνων πολιτών επειδή αντιστάθηκαν στον κυβερνητικό εντελλόμενο παραλογισμό…

Το μήνυμα, πλέον, είναι απολύτως σαφές. Με συνοπτικές διαδικασίες οι πραιτωριανοί του καθεστώτος (βλ. Ελ. Αστυνομία) θα συλλαμβάνει οποιονδήποτε υπερασπίζεται τα ανθρώπινα, τα εργασιακά και ό,ποια άλλα δικαιώματα έχει αποφασίσει (ή πρόκειται να αποφασίσει) η κυβέρνηση των δανειστών εις βάρος της χώρας και των πολιτών.

Η Δημοκρατία, το έχουμε γράψει πολλές φορές, έχει πάψει να βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα. Οι Έλληνες έχουν στοχοποιηθεί από τις «αγορές» (βλ. τράπεζες και διάφορους καλοπληρωμένους υπαλλήλους τους εντός και εκτός της χώρας). Κανένα δικαίωμα σε κανέναν Έλληνα δεν υπάρχει πια. Ούτε το δικαίωμα της αυτοπροστασίας και το δικαίωμα στην ζωή απέναντι στα μίσθαρνα υπαλληλικά όργανα που υποτίθεται ότι κυβερνούν.

Όποιος αντιστέκεται θα συλλαμβάνεται…! Έτσι απλά.

Άραγε, αναρωτιέμαι, αν το ένα δέκατο από τα μέτρα που επιβάλλουν σήμερα οι παγκοσμιοποιητές (βλ. άθλιους τραπεζίτες, διεθνείς οικονομικούς τρομοκράτες και Ευρωπαίους φασίστες) το επέβαλαν σε μία άλλη ευρωπαϊκή χώρα, τι θα γινόταν; Είναι δεδομένο πως μέσα σε δύο ή τρία εικοσιτετράωρα οι πολίτες αυτής της χώρας θα είχαν αποκαθηλώσει και θα είχαν τιμωρήσει με συνοπτικές συνταγματικές διαδικασίες εκείνους που θα αποτολμούσαν να τους στερήσουν όλα όσα ο νόμος και τα ανθρώπινα δικαιώματα προστατεύουν.

Εδώ όμως, είναι Ελλάδα… δεν είναι παίξε – γέλασε… Εδώ, ο κάθε άχρηστος, γομάρι ή τομάρι, μπορεί να αποφασίζει καταπατώντας οποιοδήποτε δίκαιο εναντιώνεται στα προσωπικά του συμφέροντα. Οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν καταντήσει (ναι, περί κατάντιας πρόκειται) ένας άβουλος λαός, που άγεται κα φέρεται από ένα τσούρμο ανίκανων και δοτών πολιτικών. Καταστρέφεται ένας λαός για να διασωθούν οι λίγοι, οι «εκλεκτοί», οι οικογένειες και ο μηχανισμός εκείνος που έχει καταχραστεί το Σύνταγμα, έχει κατακλέψει τη χώρα και έχει αποφασίσει την άτυπη μεταβολή του σημερινού (ή χθεσινού άραγε…;) πολιτεύματος. Βουβοί, άτολμοι και σε θέση θεατή, οι πολίτες που δεν τιμούν ούτε τους προγόνους τους, αλλά ούτε και τους απογόνους τους, παρακολουθούν την συστηματική εξολόθρευσή τους, την σχεδιασμένη παραδειγματική καταστροφή της πατρίδας τους. Οι Έλληνες σήμερα, αποκτούν με την αξία τους τον τίτλο του μ@λ@κ@!!!

Και όμως, αν αποφασίσουν να βγούνε στους δρόμους, αν αποφασίσουν να εκπαραθυρώσουν τους Παπαδήμιους, τους στυγνούς βασανιστές και εξολοθρευτές τους, αν μαζευτούν ένα, δύο ή τρία εκατομμύρια στην πλατεία Συντάγματος, όλα θα τελειώσουν στην στιγμή. Αλλά… προτιμούν οι σημερινοί Έλληνες να σωπαίνουν, προτιμούν να ζούνε και να πορεύονται με τα μικροσυμφέροντά τους, προτιμούν κάθε μέρα να χάνουν ολοένα και περισσότερα, ευελπιστώντας πως στο τέλος θα απομείνει κάτι…

Μάταια. Τίποτε δεν πρόκειται να απομείνει. Θα πάρουν όλα όσα μπορούν και θα καταστρέψουν όλα όσα θα απομείνουν, οι σημερινοί «άρχοντες». Και για όσο διάστημα δεν το καταλαβαίνουμε αυτό, τόσο περισσότερο θα βυθιζόμαστε στον ρόλο του μ@λ@κ@...

Ίσως, στον κόσμο της Νέας Τάξης, να μην είναι τίτλος ντροπής, αλλά τίτλος τιμής να είσαι πρώην Έλληνας, δηλαδή… μ@λ@κ@ς!


Η φωτοσύνθεση είναι από το "Γρέκι"

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Κωνσταντινε Χαιρε!
    Απο το '09 ελεγα οτι επρεπε να παρουμε τα βουνα και να Ελευθερωσουμε την Πατριδα.
    Νομιζα οτι οι Ελληνες ηταν ακομη Ελληνες.
    Εκανα λαθος.
    Τωρα ειναι αργα.Δεν μετανοϊσαμε,δεν προσευχηθηκαμε δεν κυτταξαμε γυρω μας να δουμε τι μας ετοιμαζουν. Προλαβαν οι κατακτητες με τους δωσιλογους και τα τσιρακια τους να πιασουν ολα τα ποστα.
    Τωρα θα γινουν οπως ακριβως τα ειπαν οι Αγιοι Γεροντες μας.

    Καλη δυναμη και καλη ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ(ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ)Η ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΠΡΟΣ ΚΑΚΟ ΦΟΒΟ ΚΑΠΟΙΩΝ...ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΟΚΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΛΑΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΛΑΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΗΘΙΚΑ. ΔΙΟΤΙ ΄Η ΜΑΓΙΑ΄ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΑΡΜΑΝΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΞΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΑΣ ΜΗ ΣΥΓΧΕΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ). ΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ! ΤΟΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΘΕΟ. ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτες τις αισχρες καταστασεις τις βλεπουμε οπουδηποτε υπηρξαν "αγανακτισμενοι"!
    Να θυμησω οτι επειδη οι αγανακτισμενοι στην Ισπανια δεν αποχωρουσαν το καλοκαιρι απο το κεντρο της Βαρκελωνης λογω ποδοσφαιρικου γεγονοτος(!),τους "περιποιηθηκε" η αστυνομια!
    Παρομοιες καταστασεις εχουμε δει ακομα και στις ΗΠΑ προσφατα!
    Δεν φαινεται παντως οτι αυτο το μετρο της μαζικης συγκεντρωσης, ή εστω ατυπης, να "συγκινει" τα πολιτικα παχυδερμα!
    Πρεπει να ενωθουν ολα τα σωματα ασφαλειας μαζι με τον λαο προκειμενου να υπαρξει ρηξη!
    Αλλα κυριως πρεπει τα ΜΜΕ ,ολα ανεξαιρετως, να στηριξουν αυτη την προσπαθεια!
    Εμενα πιο πολυ με προβληματιζει το "μετεπειτα"!
    Ποιοι θα ησαν οι επομενοι,και αν ο λαος εχει την πολιτικη ωριμοτητα να κρινει αν πρεπει να τους αποδεχτει ή να τους διαλοστειλει.
    Το παραδειγμα της Αιγυπτου τα λεει ολα!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]