Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι εκλογές απειλούν μόνο τους φασίστες κύριε Παπανδρέου


Στον περίφημο «αποχαιρετιστήριο» λόγο του Γιώργου Παπανδρέου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ακούσαμε πολλά τραγελαφικά και δυστυχώς πολλά επικίνδυνα. Το επικινδυνότερο όλων ήταν η πρωθυπουργική αναφορά στις εκλογές και στον κίνδυνο που αυτές εμπεριέχουν για την χώρα!!!

Εάν ο Γιώργος Παπανδρέου δεν χρήζει άμεσης ιατρικής περίθαλψης, άμεσης ψυχιατρικής παρακολούθησης, άμεσης ιδεολογικού αναπροσανατολισμού, τότε κάποιος πρέπει να του τονίσει πως οι εκλογές αποτελούν το απαύγασμα της Δημοκρατίας, αποτελούν το μέσο έκφρασης του κυρίαρχου λαού, αποτελούν τον μοναδικό τρόπο καθορισμού της πορείας μίας χώρας.

Δεν γνωρίζουμε εάν η συγκεκριμένη ρήση του Γιώργου Παπανδρέου είναι αποτέλεσμα πιέσεων εκ μέρους των δανειστών τραπεζιτών ή των αρχηγών άλλων κρατών. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν ο μέχρι σήμερα πρωθυπουργός της Ελλάδας κατανοεί τις έννοιες της Ελληνικής γλώσσας, την οποία και με δυσκολία χρησιμοποιεί για να επικοινωνήσει με τον Ελληνικό λαό…

Γνωρίζουμε όμως πως όποιος βλέπει κινδύνους στην διενέργεια εκλογών, τότε ξεσκεπάζει φασίζουσα νοοτροπία και αποτελεί κίνδυνο για την Δημοκρατία. Εκτός και εάν επιθυμεί μία τυπική δημοκρατία και όχι ουσιαστική, όπως το Σύνταγμα με απόλυτη σαφήνεια ορίζει. Ο φασισμός και οι σύγχρονες εκφάνσεις του, έχουν ημερομηνία λήξης. Παρά τα όποια συντηρητικά χρησιμοποιηθούν στην κονσερβοποίησή του, η λήξη του είναι δεδομένη. Και σε περίπτωση που ο Γιώργος Παπανδρέου δεν γνωρίζει ιστορία (Ελληνική ή παγκόσμια), κάποιος πρέπει να του πει πως ο φασισμός είναι μία τάση ή πολιτική πρακτική που έχει μικρή διάρκεια ζωής, οι δε εκφραστές του έχουν άδοξο και επίπονο τέλος.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ξερει πολυ καλα τι λαει Κωνσταντινε.
    Φυσικα και δεν καταλαβαινει τι ειναι δημοκρατια φασισμος κτλ,αλλα αυτα ειναι ξεπερασμενα στις στοες που πινει καφε.
    Δεν εχουν ΟΥΔΕΜΙΑ σημασια στα δαιμονισμενα μυαλα τους.
    Ο ηλιθιος (κυριαρχος) λαος εχει σημασια να καταλαβουν τι τους ετοιμασαν οι στοες.
    Μεχρι τοτε ομως εχουμε ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
    Ακομη δεν ειχουν δει παρα την σκια της δαιμονικης λαιλαπας με πρασινους,γαλαζιους και διαφορους αλλους ροζ και κοκκινους μανδυες.
    Το ΤΕΡΑΣ θα αποκαλυψη το δαιμονισμενο προσωπο του ΣΥΝΤΟΜΩΣ.
    Αυτα που ειδικα, εγιναν εχθες και προχθες , ειναι το τελευταιο τους χαρτι να μας κοιμησουν ΑΙΩΝΙΩΣ!

    Τα καυμενα προβατα αν δεν φυγουν ΤΩΡΑ απο τις στανες των λυκων,θα αντιμετωπισουν το μισος των παιδιων των.
    Και τοτε ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]